Týdenní horoskop od 27. září: Rak se může dostat do sporů, Panny čeká dobrý výdělek a Štíři by se měli věnovat svému zdraví

Týdenní horoskop od 27. září: Rak se může dostat do sporů, Panny čeká dobrý výdělek a Štíři by se měli věnovat svému zdraví
Tento týden máme podle hvězd příležitost většího kontaktu se svým opravdovým já. Podpořena bude také komunikace mezi páry či blízkými spolupracovníky. Podívejte se, do čeho můžete tento týden vložit svou energii.

Beran

Během týdne se můžete cítit vyčerpaní, avšak nabízí se vám pomocná ruka kolegů či přátel. Nezavírejte před jejich nabídkami oči, potřebujete si také odpočinout. Můžete mít sklon k nostalgii a lítosti. Možná by vám pomohlo navštívit místa, která pro vás mají speciální význam.

Býk

Tento týden myslete více na své zdraví. Pokud možno se vyhněte stresovým situacím, které by vás mohly zatížit. Vnímejte potřeby svého těla a připomeňte si, že prevence je nejlepší lék. Masáže, cvičení a chůze vás udrží v kondici.

Blíženci

Tento týden vás může potrápit váš vnitřní kritik. Nenechte se odradit prvním nezdarem, dobře víte, že do čeho vložíte energii, odtud se vám také vrátí. Ubezpečte svého kritika, že dělání chyb je součástí procesu růstu. 

Rak

Dostanete se do sporu se spolubydlícími, sousedy nebo příbuznými. Otevřete se novým možnostem, které vám konflikt nabízí. Můžete se na problém dívat ze strany toho druhého. Proč se s vámi pouští do hádky, co ho k tomu vede a jak byste se cítili na jeho straně vy? Tyto otázky vám mohou pomoci najít řešení vyhovující oběma stranám.  

Lev

Poslouchejte svou intuici, mohla by vás zavést k blízkému příteli. Ten možná tiše žádá vaši pomoc v podobě potřebných slov moudrosti. Neztrácejte čas vyptáváním se na důvody jeho volání, ten se odhalí brzy sám.

Panna

Ve vašem profesním životě může dojít k mnoha pozitivním změnám. Může jít o příležitost k novému výdělku. Může se vám dařit rozjet nové podnikání nebo si polepšíte v dosavadní práci. Tento týden vám také může pomoct zlepšit vaši výdrž a kondici. 

Váhy

Vždy se snažíte ke všem přistupovat příjemně. Ale tento týden můžete být skutečně nesnesitelní. Od svých nejbližších můžete dostat zprávu, která vámi otřese. Pokud je to alespoň trochu možné, neberte si ji osobně. 

Štír

V tomto týdnu se věnujte zejména svému zdraví. Přiznejte si, že potřeby svého těla občas kvůli pracovním povinnostem zanedbáváte. Dříve než se problémy nakupí, zajděte si na masáž a dopřejte si pořádnou dávku odpočinku. 

Střelec

Pokud se v domácím prostředí necítíte pohodlně, věnujte se v tomto týdnu malým změnám. Udělejte si také čas na odpočinek pro své tělo. Zajděte si na procházku a potom si třeba uvařte vaše oblíbené jídlo. Neřešte žádné pracovní úkoly a vyčistěte si hlavu. 

Kozoroh

Mohou se objevit komplikace v komunikaci s kolegy. Možná se cítíte příliš zodpovědní za jejich nálady. Ale pokud jste si svůj pohled na věc několikrát ověřili a svým návrhem si jste jistí, není důvod, proč s ním nevyjít na světlo.

Vodnář

Můžete se cítit vyčerpaní a přepracováni. Vezměte si den volna nebo si udělejte o víkendu čas na přehodnocení svých povinností. Jak si můžete dopřát chvíli odpočinku? Nehledejte důvody, proč něco nejde, když budete chtít, možnost se vždycky najde. 

Ryby

Jako nejempatičtější znamení tento týden věnujte mimořádnou pozornost ochraně svého osobního prostoru. Držte se vysokých vibrací, energetické upíry a utrápené duše si nechávejte daleko od sebe.  

 

Zdroj: