Partnerský horoskop na týden od 27. září: Blíženci ve vztahu objeví netušené bohatství, Raci budou podezíraví a Ryby mohou otevírat staré rány

Partnerský horoskop na týden od 27. září: Blíženci ve vztahu objeví netušené bohatství, Raci budou podezíraví a Ryby mohou otevírat staré rány
Využijete tento týden ke společným chvílím ve dvou nebo raději zůstanete déle v práci? Přečtěte si, jaká energie ve vztahu vás v tomto týdnu provází.

Beran

Vaše komunikace s partnerem může být od pondělí narušena. Zkuste prozkoumat, jestli jste v souladu se svým pravým já. Odpuštění sobě i druhým může být klíčem k uzdravení srdce a otevření dveří lásce. Zejména ve středu bude vhodný den k soukromým rozhovorům, které by mohly mít příznivý dopad na váš život. 

Býk

Provádějte pouze činnosti, které udrží váš stres na uzdě. Budete-li vystaveni stresu, ve vašem vztahu hrozí hádky a nedorozumění. Snažte se dodržet své sliby a věnujte se činnostem, které vám přináší pozitivní energii. 

Blíženci

Nenechte si narušit partnerskou harmonii pracovním stresem. Budete-li vnímaví, můžete v tomto týdnu se svým partnerem objevit netušené bohatství vašeho vztahu. Vašemu milostnému životu tento týden přeje štěstí.

Rak

Budete řešit spory z minulosti. Možná máte pocit, že váš partner s vámi není šťastný, ale nepropadejte panice, zdání obzvlášť v náročných situacích často klame. Promluvte si osobně, uvidíte, že vám vaše láska vše vysvětlí.  

Lev

Tento týden hodně záleží na tom, jak reagujete na vyhrocené situace. Jsou chvíle, kdy se nám ten druhý pocitově vzdálí a my se cítíme osamělí.

Důležité je chvíli posečkat a až ten druhý bude mít čas, trávit chvíle co nejvíce spolu a o pocitech si promluvit. 

Panna

Energie týdne vás povzbuzuje k činům. Možná už dlouho chcete svému partnerovi něco říct. Vystupte ze svého pohodlí a zvedněte telefon. Pokud se jedná o špatnou zprávu, počkejte si na vhodný okamžik, kdy budete mít opravdu čas jeden na druhého.

Váhy

Věnujte pozornost vašemu vnitřnímu světu, kde můžete najít také odpovědi na otázky týkající se vašeho vztahu. Pravděpodobně se setkáte s někým zkušeným, kdo vám může v náročné situaci poradit. 

Štír

Možná jste se v partnerském vztahu pokoušeli zachovat klid. Vzdejte se tohoto přístupu, Štíři. Nemůžete ovládat chování druhých, můžete pouze pozorovat vaši reakci na toto chování a příště ji změnit, chcete-li. 

Střelec

Opravdu potřebujete ve svém životě takovou nestabilitu? Přitažlivost je jedna věc, ale pokud se spolu nedokážete dohodnout na základních věcech, vztah prostě nemá budoucnost. Tento týden to můžete konečně spatřit a něco s tím udělat.

Kozoroh

Vaše společné chvíle se promění v hluboké filozofické hovory. Můžete si povídat do noci a ráno u snídaně pokračovat. Jen se zkuste držet na uzdě, když vás vaše láska v něčem nechápe. Možná vás pochopí druhý den lépe. 

Vodnář

Často je pro vás náročné přiznat si problémy ve vztazích, raději zaboříte hlavu a předstíráte, že je vše v pořádku. Právě teď se však konfrontacím nevyhnete. Možná se cítíte nesví, ale nebojte se, jakmile si promluvíte, budete se hned cítit lépe.

Ryby

V tomto týdnu byste mohli mít tendenci otevírat staré rány. Dřív než se do něčeho takového pustíte, ubezpečte se, že máte dostatek energie. Problémy s ovládáním a žárlivost by se mohly plíživě vkrádat do vašeho partnerského vztahu. 

 

Zdroj: