TOP 3 české fitness influencerky, které musíte sledovat před létem

TOP 3 české fitness influencerky, které musíte sledovat před létem
Léto je za rohem – a s ním i plavková sezóna. Abyste se cítili skvěle ve svém těle i v upnutém letním oblečení, chce to značnou dávku motivace a výdrž. Kombinace cvičení, zdravého životního stylu a pestré stravy dosáhnete krásného těla, za které se v létě na koupališti či dovolené rozhodně nemusíte stydět. Tito čeští influenceři vám dají dostatek inspirace i motivace.

Kde v sobě najít motivaci?

Potřebujete zhubnout, zpevnit své tělo nebo se jen zkrátka cítit ve svém těle o něco lépe? Všechny tyto změny můžete začít klidně hned, stačí vám jen velké odhodlání a správná motivace. Nejdříve si řekněte, čeho vlastně chcete dosáhnout, jen vy sami jste totiž tou nejlepší motivací. Jak na to vám poradí již tyhle skvělé ženy, které ovládají české žebříčky Instagramu v oboru fitness.

Zdroj: Autor: NDAB Creativity / Shutterstock

Katy Blažíčková a její věčný optimismus

Pokud chcete opravdu velkou dávku inspirace a motivace zároveň, abyste se pustili do práce na svém těle, pak vám tahle kráska opravdu pomůže. Vedle motivace do cvičení, jejího vlastního cvičebního programu i moc pěkného projektu, se můžete inspirovat také pestrým jídelníčkem. Katy sdílí často na svých stories připravené pokrmy, které jsou zdravé a výborné už na pohled.

Aneta Synková je skvělou motivací

Tahle krásná fitness holka na svém instagramovém profilu sdílí radost ze sportu, především běhání. Jejím hlavním heslem, které najdete u ní v bio, je „běhám, a to jsem neměla ani chodit“. Díky tomu hned zjistíte, jak vděčný a usměvavý člověk Aneta je. Sdílí fotky z běhání i vaření zdravého a dobrého jídla. Motivace se brzy dostane prostřednictvím mobilu i k vám.

Hello Christie a její sebedůvěra

Jejím hlavním heslem, které najdete u ní v bio, je „běhám, a to jsem neměla ani chodit“.

Diety a nezdravé opakování sahání si na dno své kondice vás sice na chvíli dostanou k vysněné váze, nejspíš ale nebudete šťastní, jak si přejete. Získat vlastní zdravé sebevědomí vím pomůže IG profil HelloChristie nebo propojený projekt Za normální holky. Tady získáte mnoho užitečných rad, díky nimž získáte potřebnou sebedůvěru ve svou vlastní krásu.

Zdroj: autorský text