Velký horoskop na únor: Sebevědomí Blíženci, pyšní Kozorozi a Vodnáři ve středu pozornosti

Velký horoskop na únor: Sebevědomí Blíženci, pyšní Kozorozi a Vodnáři ve středu pozornosti
Během ledna byl prostor pro plánování, zatímco nyní se věci skutečně začínají měnit. Přečtěte si, co čeká vaše znamení v únoru.

Beran

V únoru se můžete opět vrátit ke svým velkým nápadům. Jste připraveni pokročit ve všech pozastavených projektech. Nové myšlenky se jen pohrnou, proto mějte vždy po ruce diář, abyste stačili všechny nápady zaznamenat.  

Býk

Únor je pro vás cenou útěchy za všechny útrapy, které jste během ledna museli prožít, Býci. Asi to nebyl úplně špatný začátek roku, ale mohl být přece jen úspěšnější. Během následujících týdnů si můžete vše vynahradit. Pusťte se do svých plánů s plnou vervou!

Blíženci

I když leden byl pro vás poměrně akčním měsícem, museli jste řešit mnoho překážek, které zpomalily vaši energii. Teď můžete konečně roztáhnout svá křídla a sebevědomě vzlétnout. Nezapomeňte si však s sebou pro všechny případy přibalit padák.

Rak

Pokud jste během ledna přišli o práci, lásku nebo jste zameškali důležitou zkoušku, nezoufejte. V příštích týdnech získáte podporu svých přátel a opět se rychle postavíte na nohy. Zaměřte se na to, co vás těší a tomu se plně věnujte, dokud nespatříte výsledky. 

Lev

Vaše energie bude na vzestupu, milí Lvi. Budete hýřit nápady, ale neznamená to, že máte vždycky pravdu. Neodmítejte návrhy druhých jen proto, že se nyní cítíte na výši. Než provedete jakékoliv důležité životní změny, poraďte se s několika přáteli či spolupracovníky. 

Panna

Pokud vám vaše novoroční plány v lednu zcela nevycházely, využijte druhé příležitosti, Panny. Během února se zaměřte na své zdraví a zdravotní rutinu. Váš pracovní výkon se tak bude postupem měsíce čím dál více zlepšovat.

Váhy

Obvykle nepatříte k těm, kteří přiznávají své nedokonalosti, avšak nyní vás vaše chyby spíš povzbuzují než ponižují. Chcete-li zůstat na správné cestě se svým finančním rozpočtem, odolejte drahým pokušením. Energii nasměrujte produktivním způsobem, můžete se například naučit nějakou novou dovednost.

Štír

Během tohoto měsíce se vám pravděpodobně podaří naplnit osobní i profesní ambice. Také vaše finanční situace se zlepší, možná konečně najdete slibnou pracovní příležitost. Nepromarněte tuto šanci, ale také nezapomínejte na důležitý odpočinek.

Střelec

Tento měsíc pro vás bude hektickým obdobím. Konečně můžete opět skládat dílky do smysluplného puzzle. Cestování, přátelé a práce - tyto tři slova se ve vašem diáři objeví nejvíce. Možná tak na vás rodina a domov bude ke konci měsíce působit všelijak, avšak rozhodně ne nudně.   

Kozoroh

Nyní na sebe můžete být hrdí, Kozorozi. Splnili jste všechny závazky a profesní očekávání. Nastal čas na odpočinek a relaxaci. Během práce jste se mohli odcizit svým přátelům a rodině. Zvažte, co můžete udělat pro obnovení vašich vztahů.

Vodnář

Tento měsíc učiníte pokrok ve své profesi, avšak nepřestávejte sledovat své výdaje. Následující týdny mohou přinést léčivou energii do vašich vztahů. Začněte plánovat oslavu narozenin a těšte se z pozornosti vašich přátel.

Ryby

Vaše zdvořilost a profesionalita vám pomůže přilákat nové klienty a přátelé. V tomto měsíci vám prospěje cestování a poznávání neznámých tváří. Odvažte se vyjít dál než za město, poznávejte svět! 

 

Zdroj: