Horoskop na týden od 7. února: Býci hledají nové příležitosti, Panny čekají změny

Horoskop na týden od 7. února: Býci hledají nové příležitosti, Panny čekají změny
Tento týden nás vyzývá k zastavení a soustředění. Důležitá je trpělivost k sobě i druhým, důvěra ve vlastní konání a ochota naslouchat svému srdci.

Beran

Co cítíte ve svém srdci právě teď, milí Berani? Dovolte svému srdci, aby se tento týden ujalo hledání řešení a rozhodování. Ignorujte potřebu cokoliv vysvětlovat nebo obhajovat svůj postoj před ostatními, místo toho posilujte vnitřní klid.  

Býk

Pokud nastal čas opustit něco, co vám už delší dobu nefunguje, udělejte to. Nebojte se odejít a hledat nové příležitosti, které vám budou více vyhovovat. Do obnovy staré záležitosti jste už nejspíš věnovali mnoho energie, nebojte se vše ukončit a začít znovu.

Blíženci

Pokud si něčím nejste jistí a vaše myšlenky jsou chaotické, nedělejte ukvapená rozhodnutí. Uklidněte se a věnujte se svým koníčkům. Vše se usadí a za čas budete mít větší rozhled a spatříte věci propojené v souvislostech.  

Rak

Buďte na sebe opatrní, Raci. Jste pro mnohé velkou oporou, vaši blízcí na vás pohlíží jako na pevnou skálu. Je to skvělý pocit, když můžete svým milovaným pomáhat, ale nezapomínejte na sebe. Pokud zanedbáte své vlastní emocionální potřeby, můžete snadno vyhořet.

Lev

Vše nemusí být, tak jak se na první pohled zdá, Lvi. Tento týden se vám naskytne nová příležitost. Nechte ji však chvíli uzrát, než se rozhodnete, zda do toho půjdete. Jen čas ukáže, jestli je to to pravé pro vás. 

Panna

Jedinou konstantou v životě je změna, Panny. Čím víc se tomu budete bránit, tím náročnější pro vás každá změna bude. Pusťte svou kontrolu a sledujte směr větru, kam vás tento den zavane. Když se setkáte s něčím novým, nebraňte se tomu a nechte to nové vstoupit do vašeho života. 

Váhy

Konečně pusťte vše minulé, Váhy. Nic nemůže navždy zůstat stejné. Tento týden si všimnete, jak moc se věci změnily a kam vás nasměrovaly. Pokud vám něco nefunguje, je načase provést zásadní změny. Nebojte se vydat se na vlastní pěst a vytvořit si zcela novou cestu.

Štír

Hledejte ve všem rovnováhu, Štíři. Bez ohledu na to, do čeho se zrovna pustíte, máte pocit, že se na vás všechno sype. Zůstaňte pod kontrolou, neztrácejte chladnou hlavu a nezapomínejte dýchat. V chaosu vám nepomůže nic jiného než vaše sebekontrola.

Střelec

Tento týden buďte opatrní na větší rozptylování. Špatně nastavené priority a nedostatečná organizace vám může úplně změnit plány. Více se soustřeďte a pokuste se omezit všechny zbytečnosti, které vás ze soustředění vyrušují.

Kozoroh

Podělte se s někým blízkým o své starosti, Kozorozi. Nemůžete stále nosit všechny obavy jen na svých bedrech. Uvidíte, že jakmile tu tíhu pustíte ven, ať už pomocí slov nebo slz, výrazně se vám uleví a od těžkých myšlenek se budete moct osvobodit. 

Vodnář

V poslední době jste se tak soustředili na péči o své blízké, že vaše vlastní touhy ustoupily stranou. Věnujte tento týden větší pozornost sami sobě. Umožněte si prožít radost, potěšení a vzrušení, které jste kvůli druhým omezili.

Ryby

Následujte svou vlastní cestu, Ryby. Možná vám to přijde zpočátku nepříjemné a nezvyklé, ale nyní nastal čas, abyste plavali proti proudu. Zkuste něco zcela nezvyklého, možná budete překvapeni, kolik nového se touto zkušeností naučíte. 

 

Zdroj: