Znamení zvěrokruhu, která se nikdy pro nikoho nezmění

Znamení zvěrokruhu, která se nikdy pro nikoho nezmění
Pokud někoho milujeme a záleží nám na něm, máme tendenci změnit svou vizáž nebo chování. Jsou však lidé, kteří se pro nikoho dobrovolně ani nedobrovolně nezmění. Cítí se skvěle takoví, jací jsou, a vědí, že pokud by se změnili, již by to nebyli oni.

 Podle astrologie jsou znamení, do nichž se nejčastěji rodí tito lidé, celkem čtyři. Podívejte se, zda v tomto seznamu není vaše znamení.

Beran (21. března – 19. dubna)

O vás je dost dobře známo, že máte svou hlavu, ať se děje cokoliv. Pokud partner chápe vaši potřebu svobody, jste s ním zadobře, ovšem jakmile si začne vymýšlet (a to nemusí být pouze partner, ale kdokoliv jiný), že se musíte změnit, protože vaše chování někomu nevyhovuje, rázem potká vaši tmavou stránku.

Chcete si za každou cenu zachovat svou individualitu, nechcete žít jako kopie někoho jiného nebo jeho vysněný partner. A pokud řeknete, že váš partner nesmí používat vaši skříň k uskladnění svých věcí, tak to tak prostě bude a nebude to jinak.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste na sebe právem hrdí. Jste hrdí na to, co jste si za celý svůj život vybudovali. A určitě nečekáte na to, až do vašeho života vstoupí náhodný člověk a začne vás komandovat, co budete dělat, a co ne.

Pokud se tak stane, přesvědčíte se, že dotyčný člověk záhy zjistí, kdo bude měnit čí život. Nikdy jste neposlouchali ani své vlastní rodiče, a proto se nebudete podřizovat požadavkům cizích lidí. Váš tvrdohlavý přístup se ale ukáže jako opravdu nevýhodný, pokud pracujete nebo se ucházíte o práci. Za své neúspěchy viníte nadřízeného, ne sebe a své chování.

Váš tvrdohlavý přístup se ukáže jako nevýhodný, pokud se ucházíte o práci, Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste opravdu svobodomyslná duše a nepodřídíte se požadavkům ostatních bytostí. Jste nastaveni pro svou přímočarou cestu, nebudete kvůli nikomu scházet ze své životní cesty, kterou jste si vytyčili již před mnoha lety. Nehledáte jen tak ledajaký vztah, hledáte vztah, kde partner bude schopen dělat kompromisy, aby udržel vás i sebe šťastné. 

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nezměníte se nikdy pro nikoho. Jste osamělý jedinec, který samotu miluje, a to z toho důvodu, že mu ostatní nerozkazují, co má, nebo nemá dělat. Ze svého úkrytu vylézáte pouze v případě, že vy sami chcete diktovat životy ostatních.

A pokud vás chce partner pozvat na večeři nebo do kina a vám se zrovna nechce, prostě se nepůjde a partner se může dívat na film nebo večeřet doma, zatímco vy budete realizovat své plány, jak získat velké peníze. To se vám hodí mnohem více než trávení času s jedincem, který vás miluje. A vám to skutečně vyhovuje. Pokud ale cítíte, že můžete dotyčného ztratit, přijdete k němu a trávíte s ním svůj čas.

Zdroj článku: