Partnerský horoskop na 3. červencový víkend: Berani budou něžní, Raci musí spolupracovat

Partnerský horoskop na 3. červencový víkend: Berani budou něžní, Raci musí spolupracovat
V pátek je poslední den, kdy se měsíc nachází pod vlivem Vodnáře. V sobotu a v neděli se přesune pod vliv Ryb, což znamená, že hlavně v oblasti partnerství budeme přecitlivělí, a to nejen pozitivně, ale také negativně. Co tento víkend přinese vám? Zde se to dočtete.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše něžná stránka se projeví naplno, a to zejména v sobotu a v neděli, společně s nekončící inspirací. Stravte s partnerem celý tento víkend, je-li to možné, poněvadž se budete cítit v jeho přítomnosti naprosto báječně. Navrhněte nějakou akci, partner to ocení.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek si budete všímat více svých osobních záležitostí než partnera. To se změní již v sobotu, kdy pocítíte silnou potřebu trávit čas se svou spřízněnou duší a povídat si s ní dlouhé hodiny. Můžete od svého partnera získat radu ohledně financí, pokud si s ním o tom promluvíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve vašem vztahu se vám nelíbí každodenní rutina a tento pátek budete mít dostatek energie ji změnit. Promluvte si s partnerem v klidu, není třeba dělat scény, pokud s vámi nebude souhlasit. V sobotu a neděli zjistíte, že máte na více než jen nečinné přihlížení tomu, jakým směrem se vztah ubírá.

Rak (22. června – 22. července)

Tento pátek zjistíte, že pokud chcete s partnerem dobře vycházet, musíte spolupracovat, ne se o vše starat sami za sebe. Jakmile to pochopíte, nic již nebrání šťastně prožitému víkendu v objetí partnera. Můžete vymyslet společný program, ale nezapomeňte ho vymýšlet společně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dlouho jste ignorovali zásadní problém ve vašem vztahu. Nyní je čas ho odhalit a čelit mu. Jakkoliv nepříjemné to pro vás může být, musíte vydržet, abyste docílili šťastného vztahu. Od soboty se budete cítit jako velký romantik, je čas udělat si s partnerem intimní víkend.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete se cítit nadmíru komunikačně, poněvadž ve vztahu budete opravdu spokojeni. Neexistuje nic, co by vás mohlo rozhodit. S partnerem se cítíte opravdu šťastní a váš partner se pro vás stává prioritou číslo jedna, poněvadž si ceníte toho, že s vámi zdolal nejednu překážku.

Váhy (23. září – 23. října)

V hlavě se vám zrodí velké množství nápadů, které můžete uplatnit, jakmile se v pátek setkáte se svým partnerem. Pořádně si tento čas užijte, jelikož jak již v pátek určitě budete vědět, sobotu a neděli musíte strávit pracovně, tudíž váš partner si bude muset najít jinou zábavu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Všechnu svou pozornost budete směřovat na váš domov a tudíž také na vztah. S partnerem jste si dosud nevyříkali všechny záležitosti, které vám kazí náladu, nyní je vhodný čas. Vyřešíte problém ve vztahu a prozkoumáte nové možnosti, jak učinit vztah stabilnějším.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Znovu si uvědomíte důležitost partnera ve vašem životě. Všimnete si jeho předností, budete s ním chtít být v kontaktu, ne zmizet na půl dne. Vaše láska k němu bude intenzivní, budete k němu nakloněni. Užijete si spolu více zábavy.

Střelci si s partnerem užijí hodně zábavy, Zdroj: 4 PM production/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek s mazlením příliš nepočítejte, vaše myšlenky se budou točit kolem vaší kariéry a finančního růstu. V sobotu ráno se však probudíte s pocitem sváteční nálady a celý víkend se budete chtít promazlit. Vaše vášeň k partnerovi nezná hranic. S partnerem si budete dobře rozumět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Během pátku se s partnerem můžete pohádat. Nebojte se, je to pouze dočasné. Poté si užijete skvělý zbytek dne. Zbytek víkendu nebude stát za nic, budou vás zajímat pouze finance. Myslete na svého partnera, představte si, jak byste se cítili vy, pokud by si vás partner celý víkend nevšímal.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend strávíte převážně ve vašem světě fantazie, ovšem váš partner strádat nebude. Stačí si s ním pouze pohovořit o svých snech a o jeho snech. Společně určitě vymyslíte řešení na řadu problémů. Vaše kreativita bude též zvýšena, můžete navrhnout program na společně strávený čas.

Zdroj článku: