Znamení, která si umí vychutnat svátek sv. Valentýna a nebojí se ukázat své city

Znamení, která si umí vychutnat svátek sv. Valentýna a nebojí se ukázat své city
Pokud se divíte, co na tomto svátku, který oslavuje lásku a zamilování, lidé kolem vás vlastně mají, tak to nejspíš nebudete jedno ze čtyř znamení, co Valentýna prostě umí využit naplno. Rak, Lev, Štír a Ryby mají 14. února svůj velký den.

Rak je nabitý očekáváním

Pro lidi narozené ve znamení Raka je Valentýn ve všech směrech dnem, který je třeba celý věnovat lásce. Pokud tak neučiní, budou se cítit prázdní a něco důležitého jim bude ve vztahu chybět. 

Z tohoto důvodu se často přípravám věnují s předstihem a snaží se vše naplánovat do posledního detailu. Nechtějí nic riskovat, a tak rovnou do příprav zapojí i partnera. Věří, že budou mít mnohem větší šanci na úspěch, když bude všechno dokonalé. Neopomenou si nechat i nějaké malé překvapení na závěr.

Člověk v tomto znamení, který nemá partnera, se kterým by mohl tento den strávit, by rozhodně neměl zůstat sám a utápět se v ponuré náladě. Vždy jsou po ruce dobří přátelé, se kterými se rozptýlí a zaženou chmury. A třeba už příští 14. únor bude plný lásky.

Pro Lva přišel čas, kdy se může předvést

Každý, kdo žil alespoň kousek života s člověkem tohoto znamení, moc dobře ví, že Lev se vždy a za každých okolností rád předvádí. A 14. únor je příležitost, kterou si nenechá ujít. Pokud má Lev romantický vztah, určitě chce svátek zamilovaných prožít ve velkolepém stylu a vydá proto ze sebe maximum, aby všichni kolem záviděli. Chce překvapit, ohromit, překonat i vlastní očekávání.

Jiné je to v případě, že zrovna partnera nemá. To potom navenek tuto tradici trochu bagatelizuje, snaží se být nad věcí, ale má potřebu se o tento názor s někým podělit. Muže také uspořádat večírek pro všechny, kdo nesnáší Valentýna nebo vymyslet originální zábavu pro nezadané přátele, kde opět předvede svou dokonalost. Nejdůležitější je, že bude vidět.

Trochu stydlivý Štír může svátek využít pro vyznání

Lidé v tomto znamení jsou opakem Lvů, pokud jde o okázalá gesta. Štír je skromný a nedává běžně své city najevo. To ovšem neznamená, že by je neměl. Právě Valentýn je pro něj ideální příležitostí, aby se otevřel milované osobě a vyznal se ze svých citů. Každý si rád poslechne, že je milovaný a obdivovaný. Pro Štíra je to svátek, kdy tak trochu skládá maturitu. Přestože nebude pořádat nic velkolepého, určitě se na svůj den pečlivě a dlouho bude připravovat.

Lidé ve znamení Štíra mají výhodu, že v dobách, kdy nemají partnera, je nijak netrápí, že nemají s kým slavit. Stejně dobře stráví večer s čtyřnohým mazlíčkem anebo zajdou za starým kamarádem.

Lidé ve znamení Ryb rádi sdílejí sváteční chvíle

Lidé v tomto znamení rádi slaví výjimečné chvíle se svými blízkými. Když se blíží svátek zamilovaných využijí toto datum k naplnění romantických představ, nakoupí dárky a třeba naplánují hezký výlet se svým partnerem. Pro Ryby je každá příležitost vhodná k oslavě nebo prožití vzácných okamžiků a Valentýn není výjimkou. 

Jako single se příliš netrápí a snaží se den věnovat sami sobě, rozmazlovat se, jak jen to jde. A pokud někteří přátelé navrhnou výlet, aby spolu strávili čas, nikdy se nebudou držet zpátky, ale přijmou to s nadšením. Pro ně je to koneckonců oslava, ve které se oslavuje láska, i když není vyloženě sentimentální.

Zdroje článku: