Výklad tarotových karet na tento víkend: Býkům karta Milenci přinese náhlé vzplanutí, Panny čeká nával citů a lásky

Výklad tarotových karet na tento víkend: Býkům karta Milenci přinese náhlé vzplanutí, Panny čeká nával citů a lásky
Tarotové karty jsou dodnes zahalené rouškou tajemství a nás stále častěji láká podívat se, co nám přinese zajímavého naše budoucnost. Na co čekat až na víkend, když onu budoucnost můžeme společně poodhalit již dnes?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

O víkendu budete kvůli kartě Ďábla nuceni řešit nějaký nepříjemný problém, jehož správné vyřešení pro vás bude nesmírně klíčové. Za každých okolností mluvte pravdu a buďte sami sebou. Stůjte si za svým názorem, jelikož touha zalhat nebo si něco přimyslet by se vám tentokrát nemusela vyplatit a vše by se ve zlé otočilo. Hlídejte si také své osobní věci, mohli byste o ně přijít.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Karta Milenci vám přinese náhlé vzplanutí, zejména v sobotní večer. Dobře si rozmyslete, zda vám to však za to stojí. Tento vztah pro vás nebude výhrou, ale spíše neštěstím a ztrátou. Pokud přemýšlíte nad zábavou s někým jiným, a jste navíc zadaní, dejte si opravdu pozor, jelikož nic nezůstane dlouho utajeno.

Býky by mohl zlákat někdo třetí. Zdroj: Prostock-studio/ Shutterstock

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Úspěch na vás čeká na každém kroku, protože nad vámi ochrannou ruku drží Královna mečů. Zejména se vám bude dařit při komunikaci s ostatními, otevřou se vám nové možnosti, dostanete se k novým lidem a příležitostem. Nové změny vás přinutí udělat za svým dosavadním životem tlustou čáru a otevřou se před vámi dveře do zářné budoucnosti. Využijte tedy každé příležitosti. 

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Emoce s vámi budou cloumat po celý víkend. Když s tím ale budete dopředu počítat, můžete jim trochu předcházet. Zkuste si udělat domácí pohodu a buďte s těmi, které máte nejraději. Karta Eso pohárů vám také přinese novou energii, a tak budete mít dostatek sil, abyste se i o víkendu pustili i do něčeho akčnějšího.

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Urovnejte si všechny rodinné spory, zvlášť se svými nejbližšími. Tyto dny jsou pro to jako stvořené díky kartě Císařovny, která bdí a chrání rodiny. Uspořádejte například společnou večeři nebo si naplánujte výlet. Všichni budou nadšení a vy zjistíte, že rodina je pro vás na prvním místě. O víkendu se vám také může ozvat někdo z vaší minulosti, sjednejte si s ním schůzku, bude to příjemné osvěžení vašeho života.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Připravte se na nával citů a lásky. Ta k vám přijde sama a zcela nečekaně. Zapomeňte na pocity osamění, jděte mezi lidi a radujte se ze života. Královna pohárů vás bude nosit na rukou. Zadaní se se svými partnery ještě více sblíží a single potkají toho pravého. Doma ho však nenajdete, vyrazte tedy ven!

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Problémy se na vás jen valí a vy máte pocit, že jste na všechno sami. Tohle je ale jen stav vaší mysli. Podívejte se kolem sebe a zjistíte, že mezi vašimi přáteli je mnoho lidí, kteří vám ochotně nabídnou svou ruku a se vším vám pomohou. Sedm pohárů vám také radí, abyste se o víkendu věnovali nějaké aktivitě, u které si krásně vyčistíte hlavu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

O víkendu si dejte pozor na přílišné utrácení peněz. Moc dobře víte, že teď není finanční situace nejlepší, a karta Pěti pentáklů vás varuje před zmizením většího obnosu. Peníze si tedy raději pořádně hlídejte před sebou i před zloději.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nebojte se trochu zariskovat a ve svém životě vyzkoušejte něco nového, s kartou Blázna to půjde snadno. Kdy je také proto ten nejvhodnější čas, když ne o víkendu? Pokud jste delší dobu ve stresu, zkuste zauvažovat nad nějakou životní změnou.

Střelci, nebojte se riskovat vyplatí se to. Zdroj: 88studio/ Shutterstock

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

O víkendu se chovejte tak, jak chcete, aby se chovali ostatní k vám, jelikož vaší dominantní kartou bude karta Spravedlnosti. Buďte na všechny milí a několikanásobně se vám to vrátí v dobrém.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Naučte se říkat ne, jak vám radí karta Pět holí, jinak budete neustále narážet na nějaké drobné konflikty v rodině, ale i v zaměstnání. Nenechávejte ostatní, aby řídili váš život, máte přeci vlastní hlavu a víte, co je pro vás to nejlepší.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Dva meče vám přinášejí úlevu na celý víkend. Všechny vaše problémy jsou u konce jako mávnutím kouzelného proutku a vše se vyřeší. Promluvte si se svými nejbližšími o tom, co vás trápí, a uvidíte, že vám to velmi pomůže.

Zdroj článku:
  • Autorský text