Horoskop na rok 2023 pro Střelce: Vše je pomíjivé a vy se s tím musíte vypořádat

Horoskop na rok 2023 pro Střelce: Vše je pomíjivé a vy se s tím musíte vypořádat
Muška Střelců je proslulá tím, že jejich střela jen zřídka mine. Dá se totéž říct i o jejich horoskopu pro následující rok? Obhájí Střelci titul lidí, kteří míří přímo na cíl, nebo se budou potýkat s promarněnými šancemi?

Čas je mocným pánem a Střelce v nadcházejícím roce naučí více si věcí vážit. Lidé, okamžiky, příroda, štěstí, všechno časem pomine, a pokud si to neuvědomíte, budete mít v roce 2023 problém. Jakmile však pochopíte, jak svět funguje, začnete prosperovat a bude se vám dařit prakticky ve všem, na co jen sáhnete.

Láska

Střelci jsou známí tím, že si v milostných záležitostech dávají na čas. Rozhodnete se zapojit do randění až po dlouhém pátrání, protože láska a vztah jsou pro vás většinou to poslední, na co myslíte. V tomto roce se vám ale může stát, že budete hledat lásku více než kdy jindy, a to díky silné energii Venuše. Hned na začátku roku budete mít štěstí na dobré lidi, se kterými se můžete začít vázat. Ten, kdo již ve vztahu je, by však měl postupovat opatrně, protože přítomnost Marsu může ve vašem milostném životě vyvolat spory. Šance, že váš vztah ovlivní třetí osoba, jsou poměrně vysoké.

V každém případě musíte být trpěliví, ovládat svůj hněv a neztrácet klid. Plánujete-li někoho požádat o ruku, první čtvrtletí roku je k tomu ideální dobou. I v případě, že chcete svůj milostný příběh odhalit rodičům, zvolte druhé čtvrtletí, protože vliv Venuše zajistí, že vaši volbu podpoří. Nejvhodnější dobou pro uvázání svazku by však byl konec roku. Manželské páry toužící po dítěti mohou začít s jeho plánováním v únoru.

Střelec má šanci, že vztah ovlivní třetí osoba. Zdroj: fizkes / Shutterstock

Finance

V roce 2023 se zaměříte na hromadění majetku, zejména od března.

V dubnu se vám v souvislosti s tím začne dařit po finanční stránce také v práci, pro některé z vás to však nebude stále dostatečné ohodnocení vašich schopností. Existuje šance, že se vám v druhé polovině roku podaří výrazně snížit ztráty, které vás zasáhly na akciovém trhu.

V investicích buďte raději opatrní a obchody na burze nechte na jiné roky. Výdaje na zdraví budou v roce 2023 buď minimální nebo se sníží. Přátelé a rodina vás v roce 2023 finančně podpoří, a navíc vám pomohou radou, která by vám mohla umožnit vrátit se na správnou cestu, pokud z ní sejdete.

Kariéra

Horoskop pro Střelce vám v roce 2023 předpovídá mnoho nadějných kariérních příležitostí. Ve skutečnosti budete mít v tomto roce štěstí na práci založenou na vašich schopnostech. To posílí vaše sebevědomí a bude vás to inspirovat k usilovnější práci. 

Doporučuje se, abyste v tomto období přijímali informovaná rozhodnutí a minimálně riskovali, pokud jde o vaše podnikání. Může také přijít přísná konkurence, která může prověřit či narušit vaši duševní pohodu. V prvních měsících roku 2023 budou mít i Střelci hledající práci řadu příležitostí nalézt přesně to, co potřebují.

Pokud střelec bude chtít představit partnera, je nejvhodnější druhá čtvrtina roku. Zdroj: BearFotos / Shutterstock

Rodina

Pokud však plánujete někoho představit členům své rodiny, nejprve si pro to pečlivě připravte půdu. Vaši rodiče vás budou podporovat ve vašich cílech a tužbách. Někteří pak mohou naléhat na sňatek, což vám nebude nijak příjemné. Musíte zkusit najít společnou řeč a situaci jim vysvětlit. Pokud se opravdu chcete vzít a představit svého partnera rodičům, je pro to nejvhodnější druhá čtvrtina roku.

V této době vás rodiče pravděpodobně budou ve vašem rozhodnutí podporovat. Stanete se také důležitým, možná až hlavním členem rodiny a četná rozhodnutí budou podléhat přímo vám. Rozvod v tomto roce nečekejte.

Zdraví

Na vaše zdraví bude mít významný vliv hlavně Měsíc. Zejména vaše duševní zdraví by pak potřebovalo zvýšenou pozornost, a to zejména v druhé polovině roku, kdy se věci nebudou vyvíjet podle vašich plánů. V tomto období budete možná muset utrácet peníze za věci, které máte rádi, abyste se dostali do správné duševní pohody. V roce 2023 se hlavní zdravotní problémy, které mohou Střelce trápit, týkají oblasti očí a žaludku. Ohledně těhotenství si dejte pozor na listopad. Snažte se nestresovat se a být uprostřed přírody, abyste našli útěchu a komfort.