Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Střelce

Kariérní horoskop: Jaké profese jsou ideální pro Střelce
Seznámení se s vlastnostmi vašeho hvězdného znamení vám může pomoci při hledání toho správného zaměstnání. Střelci, podívejte se, které profese by vás mohly naplňovat a umožnit vám osobní rozvoj.

Střelci jsou energičtí a pracovití. Mají smysl pro dobrodružství, rádi cestují a touží pomáhat druhým. Jejich optimismus jim pomůže překonat i náročné výzvy. Jako zaměstnanci směřují k nezávislosti a zpravidla jim okolnosti přihrávají dobré příležitosti. Ve vedoucích pozicích pracují především pokud mají dostatečný prostor pro svobodná rozhodnutí, uvádí ve své knize Roy Gillett. 

Lektor

Střelci se rádi celý život učí novým věcem. Rádi pomáhají i druhým dosáhnout svých cílů osobitým a kreativním způsobem. Bývají oblíbenými učiteli či lektory nejen u dětí, ale své místo si najdou i mezi dospělými. Jejich zájem pomohou udržet stále noví studenti přicházející s novými nápady.

Zdroj: Autor: Dragon Images / Shutterstock

TIP: vždy aktuální horoskopy

Architekt

Střelci mají vyvinuté kreativní schopnosti, cit pro představivost a touhu objevovat neobvyklé koncepty. Práce v tomto oboru jim umožní prozkoumávat historické i moderní architektonické styly. Mohou zde najít prostor pro vlastní tvůrčí nadání a s ním se prosadit. 

Cestovní agent

Práce v cestovním ruchu přináší mnoho potenciálních problémů a obtížných situací, s kterými si musí profesionál rychle poradit. Optimismus a pracovitost Střelců zaručují, že v této náročné profesi skvěle obstojí.

Trenér

Trenéři mají na starosti dobrou přípravu svých svěřenců a jsou zodpovědní za jejich psychickou i fyzickou spokojenost. Optimistický náhled na svět Střelcům umožní vidět pozitivní stránku věci a podpořit klienta v dosažení jeho cílů bez ohledu na to, jak obtížné se na začátku mohou zdát. 

Podnikatel

Střelci mají dostatek energie k založení svého vlastního businessu. Daří-li se jim pracovat na smysluplném projektu, obzvlášť je-li propojený s cestováním a pomocí druhým, budou těmi nejšťastnějšími podnikateli pod sluncem.   

Hoteliér

Protože Střelci milují společnost a rádi cestují, často si vybírají práci v gastronomickém odvětví, která jim pomůže otevřít dveře do světa. Díky hotelům, restauracím a turistickým destinacím po celém světě mohou snadno nabýt nových zkušeností.

Pokud jste se narodili do znamení Střelce, možná jste se v některých povahových vlastnostech poznali. Uvedené profese mohou být podnětem k přemýšlení nad výběrem té správné kariérní cesty. Čím více se zorientujete sami v sobě, zjistíte v čem jste dobří a co vás motivuje, tím větší je pravděpodobnost, že najdete práci, která splní vaše očekávání a přinese vám do života nové podněty k osobnímu růstu.  

 

Zdroje: