Střelci, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce

Střelci, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce
Narodili jste se ve znamení Střelce a zajímá vás, co vás čeká v oblasti lásky a vztahů, v oblasti zdraví a v pracovních záležitostech? Potom čtěte dále. 

Láska  

V současném vztahu vás pravděpodobně příliš mnoho štěstí nečeká. S partnerem se začnete hodně odcizovat. Potrápit vás mohou malicherné hádky, ale také hlubší problémy, které mohou pramenit dokonce i z minulosti. Ve vztahu si připadáte jako na houpačce. Jednou je vše zalité sluncem, ale za chvíli se objeví hromy a blesky.

Pomalu začínáte ztrácet zájem jeden o druhého a blíží se konec. Může se jednat o konec vašeho vztahu, ale také o konec jedné špatné fáze tohoto vztahu. Brzo na vás ale čeká nové seznámení, které vám přinese novou vlnu energie. Probudí vás z této nepříjemné stagnace a apatie a dodá vám nový vítr do plachet. Čeká na vás nový začátek něčeho krásného a pozitivního.

Zkuste se uklidnit a vyhnout se zbytečným hádkám, které by mohly vaši situaci ještě zhoršit. Raději s partnerem/partnerkou v klidu mluvte a řešte situaci konstruktivně. Je to nejlepší volba pro vás pro oba. Nezapomínejte ale, že ne vždy je vhodné udržovat nefungující vztah za každou cenu. Ukončit vztah, který ani jednomu nic nedává, není prohra. 

Čeká na Vás nový začátek něčeho krásného a pozitivního, zdroj: fizkes / Shutterstock

Zdraví 

Velmi vás mohou potrápit zdravotní problémy v oblasti ledvin. Průběh nemoci by mohl být poněkud komplikovaný a nepříjemný, ale nebojte, vaše zdravotní situace se brzo zlepší. Pokud chcete těmto komplikacím předejít, dbejte na prevenci. Dopřávejte si dostatečný pitný režim a své ledviny nijak nezatěžujte.

Pokud začnete pociťovat jakékoli nepříjemnosti v této oblasti, okamžitě navštivte svého lékaře. Ledviny umí být velmi bolestivé, a pokud začnete vše řešit hned, jak se problém vyskytne, ušetříte si mnoho trápení. Zdraví máme jen jedno, a proto je dobré ho nikdy nezanedbávat. 

V práci je důležité, abyste vytrvali a pokračovali krůček po krůčku, zdroj: Friends Stock / Shutterstock

 Práce  

V práci vás čekají nějaké komplikace a neúspěchy, které by mohly pramenit z hádek a kritiky ze strany vašich kolegů nebo nadřízených. Pozor si dejte také na konkurenci, která by se mohla pouštět do nekalých praktik. Vývoj této situace bude velmi pomalý a cesta ke zlepšení bude vyžadovat opravdu velkou dávku trpělivosti a mravenčí práce. Vy budete z tohoto velmi pomalého vývoje zahořklí a zklamaní, že vaše očekávání nebyla naplněna. To povede k pocitům stagnace a neúspěchu.

Dejte si pozor, abyste nepřecenili vlastní síly a podléhat byste neměli ani lenosti. Pokud chcete z celé situace vybruslit jako vítěz, obrňte se opravdu velkou trpělivostí a postavte se k problémům čelem. Je důležité, abyste vytrvali a pokračovali krůček po krůčku. Díky tomu celou situaci nakonec zvládnete a můžete ukázat konkurenci, kolegům i nadřízeným, že jste schopná a spolehlivá osobnost, která se nezalekne překážek, ba naopak hledá vždy to nejlepší řešení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text