Partnerský horoskop na 2. listopadový víkend: Raci budou milující, Střelci se zbaví problémů

Partnerský horoskop na 2. listopadový víkend: Raci budou milující, Střelci se zbaví problémů
V pátek si nebudeme příliš rozumět, poněvadž Měsíc v Blížencích se dostane do konjunkce s Marsem. V sobotu Měsíc vstoupí do vlivu milujícího Raka, což je dobré znamení. Navíc Neptun, jehož vliv nám poskytuje soucit, na nás bude mít vliv v sobotu i v neděli, čeká nás proto romantický víkend. Co můžete ve svém vztahu očekávat Vy?

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

V pátek si pomyslíte, že Vás partner ve vztahu dusí. Je více než pravděpodobné, že se s ním pohádáte. Přemýšlejte, než mu řeknete nepěkná slova. V sobotu a v neděli se situace ve vztahu zlepší. Zůstanete s partnerem a pomůžete mu zkrášlit domov.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

První víkendový den se Vám nebude vůbec dařit, což bude mít za následek špatnou náladu, kterou vnesete do vztahu. Komunikace bude váznout a obnoví se až v sobotu, kdy se partnerovi omluvíte, budete-li mít pocit, že si omluvu zaslouží. V neděli zatoužíte po romantice a intimitě.

usmíření
Zdroj: fizkes / shutterstock | usmíření

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Začátkem víkendu budete mít tendenci říkat partnerovi, co si myslíte, bude se však jednat pouze o přehnanou reakci, jíž můžete později litovat. V sobotu Váš vztah začne opět dávat smysl, začnete se snažit o nápravu. V neděli se můžete partnerovi omluvit kreativně, možností je mnoho.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

V pátek není vhodný čas být s partnerem doma. Pokud můžete, vydejte se na procházku do přírody, podle vlastního uvážení buď sami, nebo s partnerem. V sobotu a v neděli se budete cítit mnohem lépe, zaměříte se na partnerovy potřeby a pocítíte štěstí, které Vás tento víkend naplní.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Ve vztahu něco děláte špatně, ale nevíte co. V pátek máte nejvyšší čas to zjistit, poněvadž partnerství se Vám může jevit jako nesnesitelné. Naštěstí v sobotu se vše zlepší a v neděli zažijete harmonický vztah se svým partnerem, budete se divit, jak Vám mohl v pátek lézt na nervy.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Partner Vás v pátek něčím naštve, pokud se Vaše hádka stane nesnesitelnou, vyjděte si na vzduch. V sobotu se budete cítit mnohem lépe a i Váš partner se výrazně uklidní. Využijte toho ke strávení co nejpříjemnějšímu zbytku víkendu, poněvadž v neděli bude Vaše spojení ještě lepší.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

V pátek si dejte pozor na Vaši náladu, nebude příliš dobrá. Může se o to zapříčinit Vaše netrpělivost, která bude tento den na samém vrcholku. V sobotu pocítíte vliv Raka, budete se cítit uvolnění, napětí z Vás vymizí a s partnerem příjemně strávíte čas. V neděli si štěstím ani nevzpomenete na páteční hádku s partnerem.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Začátkem víkendu budete mít potřebu si na partnerovi vybíjet všechny Vaše neúspěchy z tohoto dne. To však není moudré řešení. V sobotu se budete snažit vztah napravit a partnerovi připravíte romantické překvapení. V neděli budete pokračovat ve svém rozdávání romantiky.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

V pátek budete tíhnout k hádkám s partnerem. Budete si myslet, že je na Vás toho moc, ovšem i tentokrát je lepší zapojit optimismus. Hned v sobotu se všechno vyřeší a Vy se s partnerem opět budete smát jeden na druhého. V neděli opět nabydete dojmu, že jste si vybrali správně.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Partner Vám v pátek bude vadit, nabydete pocit, že Vás nepřijímá jako svého partnera. Večer si to však vyříkáte a zbytek dne bude krásný. Váš vztah bude vzkvétat v sobotu i v neděli, uvědomíte si, že Vás partner opravdu miluje a v pátek jste všechno vnímali jinak, než jak to doopravdy bylo.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Zpočátku nebudete mít na partnera náladu, ale pokud usměrníte Vaši špatnou náladu, ještě v pátek se všechno zlepší. Od soboty budete mít mnoho možností, jak svému partnerovi projevit lásku, a Vaše možnosti se rozšíří v neděli, kdy Vaše vyvinutá kreativita ještě zesílí.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

V pátek musíte přetrpět fakt, že si s partnerem nebudete vůbec rozumět. Bude to natolik špatné, že popřemýšlíte o rozchodu. Musíte to přetrpět. Pokud to zvládnete, nastane příjemný zbytek víkendu. V neděli se navíc budete partnerovi intenzivně věnovat, budete se cítit v jeho přítomnosti šťastní.

Zdroj článku: