Jakmile dojde na flirt, Váhy Vás promění v nenahraditelného člověka

Jakmile dojde na flirt, Váhy Vás promění v nenahraditelného člověka
Váhy by s Vámi nikdy neflirtovaly, pokud by si nemyslely, že jste ten vyvolený člověk, s nímž si představují svou budoucnost. Také Vám dodají pocit, že se ve svém životě usadily a již netouží po přítomnosti cizích lidí. To je jedna z jejich praktik flirtu. Znáte všechny praktiky?

Pamatují si toho o Vás opravdu hodně

Váhy neflirtují jen tak s někým, flirtují pouze s lidmi, kteří je přitahují. Fakt, že si vybraly zrovna Vás, nebude těžké odhalit. Hodně s Vámi komunikují a pamatují si každé jejich slovo. Příležitostně Vám budou připomínat, že to, co jste jim řekli před pár měsíci, si stále pamatují.

Budí ve Vás dojem, že jsou připraveny se usadit

Všímají si pouze Vás, své přátele jen letmo pozdraví. Dokud s Vámi neflirtovaly, byli jste jen jedni z mnoha jejich přátel. Teď se však začaly chovat více zodpovědně a jsou rodinně založené. To není jen náhoda a věřte, že takto se chovají pouze před Vámi.

Upřednostňují klasickou romantiku, Zdroj: 4 PM production / Shutterstock

Klasickou romantiku upřednostňují před tou moderní

Kytice růží je základ. Pokud dojde i na intimní setkání, lístky růže jsou rozházeny po celém jejich domově. Má klasickou vizi toho, co je to romantika, a rozhodně nehodlají zkoušet nic nového, poněvadž vědí, že právě toto zabírá na potenciální partnery nejvíce.

Neustále se zajímají o to, co si myslíte

Váš názor je to, co chtějí slyšet, aby Vás poznaly hlouběji. V jejich přítomnosti se cítíte naprosto výjimečně a milovaně. Splní Vám jakékoliv Vaše přání a než něco udělají, vždy se zeptají, co si o jejich rozhodnutí myslíte.

Plně Vám důvěřují

Pokud během flirtu dojde na vyjádření citů, důvěřují Vám a vůbec nežárlí na Vaše přátele. Důvěra mezi partnery je pro ně naprosto důležitá, přestože ještě ve vztahu nejste.

Svůj styl flirtování pozmění, aby Vám to vyhovovalo

Jakmile zjistí, že jejich styl flirtování na Vás poněkud nezabírá, zkusí jinou metodu. Jsou dostatečně kreativní na to, aby vymysleli, čím Vás nadchnou.

Usmívají se na Vás

Usmívají se i na ostatní, protože jsou hodná bytost. Avšak u Vás je to jiná. Usmívají se více, aby vyjádřily svou upřímnou radost, že s Vámi mohou trávit čas, pokud zrovna flirtujete.

Ukazují Vám, co se naučily a v čem se zlepšily

Váhy jsou učenlivé znamení a vždy zkoušejí něco nového. Jakmile se naučí něco nového nebo se v něčem zlepší, vždy se Vám pochlubí, hlavně proto, že Vás chtějí nadchnout.

Ukážou Vám, jak jsou zranitelné

Svou zranitelnost běžně neukazují nikomu, ale u Vás rádi udělají výjimku, pokud se Vám chtějí zalíbit. Jde o pravdomluvnost, chtějí, abyste jim bezmezně důvěřovali.

Naplno Vám projeví svou lásku

Aby poznaly, zda Vy jste ten pravý partner pro ně. Jakmile si jsou naprosto jisty, brzy to poznáte i Vy – sdělí Vám to samy.

Zdroj článku: