Horoskop na 2. únorový víkend: Váhy se udobří s rodinou, Berani se svěří přátelům

Horoskop na 2. únorový víkend: Váhy se udobří s rodinou, Berani se svěří přátelům
Tento víkend se budeme cítit, že potřebujeme říci všechny své názory a dělat si nové přátele, poněvadž Merkur se v sobotu bude nacházet pod vlivem Vodnáře. Také kreativita nám chybět nebude. Co můžete čekat tento víkend Vy? Přečtěte si náš článek a zjistíte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek nebudete spokojeni se svým pracovním výkonem. Můžete si myslet, že jste selhali, nebo že jste vše dělali dobře a Váš šéf Vás nedokázal ocenit. V sobotu a v neděli budete trávit čas se svými přáteli, kterým se svěříte se svým problémem. Oni Vám s ním rádi pomohou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začátkem víkendu se dozvíte něco pro Vás velmi důležitého. Člověku, který Vám s tímto poznáním pomůže, budete velmi vděční. To Vám pomůže se postavit na nohy. V sobotu začnete dělat, co Vám tento člověk poradil, a celý Váš život se zlepší hlavně v oblasti kariéry, což zjistíte v neděli.

Blíženci (21. května – 21. června)

Uvědomíte si, že ne všechno, co si myslíte, je odrazem přímé reality. Stane se tak v pátek. Tato událost Vám umožní zlepšit Váš život tím, že si uvědomíte, co je pro Vás dosažitelné. V sobotu a v neděli začnete měnit svůj život k lepšímu, poněvadž budete vědět, co přesně chcete.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud Vás štve, že s někým, kdo je Vám blízký, nevycházíte, začne Vás to v pátek štvát. Pozor na Vaše reakce, mohou být přehnané. Naštěstí v sobotu zjistíte, že jste to se svým chováním přehnali, a přijdete se omluvit. V neděli bude tento vztah opět v pořádku a Vy budete šťastní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend se zaměřte na detaily, obzvláště v pátek. Všimnete si něčeho, co jste doposud ignorovali, ale co Vám hodně pomůže se rozhodnout. V sobotu a v neděli budete trávit čas s přáteli. Někomu z nich pomůžete se rozhodnout, zda má ve svém partnerském vztahu pokračovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek nebudete schopni myslet emocionálně, vše se bude točit kolem Vaší představy světa, který funguje na logické bázi. Na lásku nebudete mít ani pomyšlení. Pokud budete mít v sobotu či v neděli špatnou náladu, stačí si s někým promluvit, abyste byli opět šťastní.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete si připadat, jako byste do své rodiny vůbec nepatřili. Všichni budou mít stejný názor jako ostatní, pouze Vy budete zastávat odlišný názor, a to v pátek. V sobotu a v neděli se budete chtít pobavit, vyrazíte proto ven s kamarády a také navštívíte svou rodinu a urovnáte špatné vztahy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Každý má své problémy a Vy nejste výjimkou. V pátek však zjistíte, co Vás vždy rozčilovalo a s čím jste nemohli nic dělat. Nyní, když původ problému znáte, budete po zbytek víkendu pracovat na jeho vyřešení. Také se můžete vidět se členem rodiny, kterého jste dlouho neviděli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Začátkem víkendu se začnete více zajímat o svou finanční situaci. Nebude to nic dobrého, budete se kritizovat za všechno, co utratíte i za to, jak pracujete. V sobotu a v neděli budete nadměrně zvědaví, dejte si pozor, aby se Vám to nevymstilo. Jinak bude vše v pořádku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pátek se zaměříte převážně na způsob svého myšlení. Začnete si všímat, že Vaše myšlenky nemusejí odrážet pravou realitu a že Vás drží zpět. V sobotu a v neděli se zaměříte převážně na své finance, připravíte si práci, abyste příští týden byli plně připraveni.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Uvědomíte si, že Vaše vzpomínky Vám stály v cestě za štěstím, a to hned v pátek. Začnete pracovat na tom, aby Vaše vzpomínky a myšlenky neměly vliv na to, co děláte v přítomnosti. V sobotu a v neděli budete upovídaní, ujistěte se, že budete ve společnosti dobrých přátel.

Ryby (19. února – 20. března)

S Vašimi přáteli si v pátek dlouze popovídáte a dozvíte se od nich zajímavé novinky, které se však nemusejí zakládat na pravdě. Můžete se s jedním z nich rozkmotřit. V sobotu či v neděli zjistíte, že ne všichni jsou takoví, jací se Vám prezentují, a Vy uniknete z jejich vlivu.

Zdroj článku: