Střelec Vás během flirtování může požádat, abyste s ním utekli pryč

Střelec Vás během flirtování může požádat, abyste s ním utekli pryč
Nejen to je nevšední projev toho, že s Vámi Střelec flirtuje. Jeho projevy laškování jsou netradiční a mnohdy vtipné, poněvadž chce, abyste ocenili jeho zábavnou a optimistickou stránku. Co všechno je Střelec schopen udělat, aby docílil originálního flirtu?

Sní o dobrodružství s Vámi

Neustále Vás zve na své soukromé akce. Nechce se potulovat po světě sám, pokud je do Vás zamilovaný. Jakmile se rozhodne někam vyrazit, budete první, kdo se to dozví. Ještě lépe, zeptá se Vás, zda by se tento výlet nelíbil také Vám. Občas se také stane, že Vás nechá rozhodnout, kam by měl jet příště, a tajně doufá, že se k němu připojíte.

Jediné téma vašich rozhovorů budete Vy, ne on

Střelec rád mluví sám o sobě, o svých úspěších . Neustále vyzvídá, jak se Vám daří a zda něco nepotřebujete. Zajímá se o Vás více než o cokoliv ostatní, proto nebuďte udiveni, pokud se dáte do rozhovoru a po celou dobu se bude mluvit pouze o Vás, o ničem jiném.

Ukáže Vám své slabé stránky

Obvykle nemá rád, pokud někdo zná jeho slabé stránky. Je to pro něj a jeho optimistický pohled na svět příliš velké riziko, poněvadž si je moc dobře vědom toho, že ne všichni lidi mu přejí jen to nejlepší. Pokud se Vám otevřel s tím, co ho dokáže zranit, chce, abyste to věděli, poněvadž Vám plně důvěřuje. Na oplátku si skrytě přeje, abyste se mu Vy zmínili o těch svých slabinách.

Bude s Vámi chtít utéct, Zdroj: EpicStockMedia / Shutterstock

Klidně Vám navrhne, abyste s ním utekli do neznámých končin

Střelec je svobodomyslný člověk a nemá žádné zábrany. Nic pro něj není nemožné, proto nebuďte udiveni, že aniž byste se blíže znali, navrhne Vám, abyste s ním utekli natrvalo. Může to být v České republice, avšak ani zahraničí mu nedělá žádný problém. Je otevřený všem možnostem. Můžete to zamítnout, on zkusí jiné praktiky, jak Vás dostat.

Může být emocionálně nevyrovnaný

Jakmile se ocitne ve Vaší přítomnosti, může se začít chovat podivně. Je to tím, že se snaží, abyste ho vnímali v tom nejlepším světle. Má rád upřímnost a nenávidí přetvářku, pouze se bude snažit ve Vaší přítomnosti vyzdvihnout své nejlepší vlastnosti. Kvůli skrývání svých horších vlastností občas může emocionálně vybuchnout, čehož později lituje.

Rozhovory s ním budou o intelektuálních tématech

Bude zkoušet Vaši mysl do hloubky, aby se přesvědčil, že Vaše inteligence je na podobné úrovni jako ta jeho. Potřebuje partnera, který myslí podobně jako on, aby byl zábavný a rád si popovídat, až ho opět napadne nějaká filozofická otázka, kterou by za každou cenu chtěl probrat s někým, kdo mu plně rozumí. Jeho nejhorší noční můra je mít partnera, který nerozumí jeho myšlenkám.

Zdroj článku: