8 osobnostních rysů, jimiž muži Váhy vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Váhy vynikají
Muž narozený ve znamení Vah je častokrát považován za dokonalého partnera či hotového anděla, pokud s Vámi začne více sdílet svůj osobní život a dávat Vám svou lásku. Nicméně dokonalý není nikdo a tento muž není výjimkou. Někdy se příliš uzavře. Snaží se však chovat dobře. Co byste o tomto partnerovi měla vědět?

Je neuvěřitelně skromný

Téměř nic k životu nepotřebuje. Výjimku tvoří podpora partnera. Než aby si koupil zbytečně drahé vymoženosti, raději je investuje do Vás. Věří, že skromní lidé jsou v životě mnohem šťastnější než ti, kteří mají všeho nadbytek. Kupuje si nové věci až tehdy, když mu ty staré neslouží.

Bude Vás neustále motivovat

Pokud si myslíte, že jste příliš slabá, abyste něco dokázala, řekněte to tomuto muži a on Vás okamžitě vyvede z omylu. Ve všech vidí to dobré a určitě přijde na způsob, jak Vám oznámit, že toho dokážete mnohem více, než si myslíte. Také Vám rád pomůže dosáhnout Vámi stanovených cílů, přičemž s největší pravděpodobností nastaví vyšší laťku.

Rozmazluje svou partnerku

Jestliže jste ve vztahu s mužem narozeným ve Vahách, připravte se na to, že Vás bude pořádně rozmazlovat. Bude do Vás investovat nemalé peníze. Pokud mu prozradíte, že chcete mít doma určitý druh zvířete nebo rostlin, o všechno se postará a všechno Vám koupí. Neexistuje nic, v čem by Vám nevyhověl.

O všech toho ví až příliš

Nikdy nepřestane mluvit a nikdy nepřestane vyzvídat. Vlastně Vás znal mnohem lépe než Vy sama v momentě, kdy jste spolu poprvé mluvili. Rád komunikuje s lidmi, bohužel i rád mluví, ujistěte se proto, že Vaši přátelé nevědí nic, co byste nechtěla, aby se dostalo na veřejnost. Nemyslí to však zle, pouze neví, kdy přestat mluvit.

Je znepokojen s Vašimi problémy

Jste jeho partnerka, a proto ho zajímá, jak se Vám za dobu jeho nepřítomnosti dařilo. Pokud zjistí, že máte nějaký problém, dotkne se ho to, jako by to byl jeho vlastní problém. Obvykle následuje obsáhlá komunikace mezi Vámi o všech detailech problému, abyste ho společně mohli vyřešit.

Horlivě pracuje

Neznamená to však, že by na Vás nikdy neměl čas. Má rád, když má velký přísun peněz na dárky pro Vás i na živobytí, zároveň chce pomoci svým spolupracovníkům a častokrát si bere jejich práci na sebe. Ovšem vždy pracuje tak, aby vše stihl. Pokud někomu něco slíbí, rád to dodržuje.

Může se stát Vaší vrbou

Můžete mu říci cokoliv, co se Vám honí hlavou, musí to však být doplněno důraznou prosbou, aby to nikomu neříkal, poněvadž tito muži rádi mluví před ostatními především o Vás. Pokud ho však poučíte o tom, že se jedná o tajemství, nebude Vás chtít zklamat a dá si velký pozor, aby tuto informaci nevypustil mezi ostatní lidi.

Zdroj: fizkes / Shutterstock

Hluboce se zamiluje, možná až příliš

Nedělá mu problém se zamilovat. Nicméně všeho moc škodí a jeho štěstí z Vaší přítomnosti může být až nezdravé. Nemusí se chtít bavit o ničem jiném než o Vás a soustavně se bude zajímat, jestli jste šťastná. Pokud nejste ten typ ženy, která není samostatná, takové chování občas může obtěžovat.

Zdroj článku: