Finanční horizonty: Vaše peněženka pod znamením hvězd ve druhé polovině měsíce března 2024

Finanční horizonty: Vaše peněženka pod znamením hvězd ve druhé polovině měsíce března 2024
Druhá polovina měsíce. Zatímco někdo čeká na výplatu jako na smilování, další ji již dávno obdržel a nyní rozhazuje peníze. Jaká vlastně bude vaše finanční situace ve druhé polovině března? Podívejte se, co na to říkají hvězdy.

Možná vás potěší nečekaný příjem. Nebo k veškeré zlosti budete muset pustit své úspory do opravy domácnosti. Možností, jak získat či ztratit peníze, je spousta a mohou vás překvapit kdykoli. Jak na tom budete finančně od 16. do 31. března? Přečtěte si svůj finanční horoskop na druhou polovinu března.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sousedská výpomoc se stane dobrou možností, jak si přivydělat peníze. Pozor ale na to, komu říkáte, že máte více peněz. Někteří z vašich přátel budou milejší než obvykle, jenže jejich motivací nebude činit vám šťastnými, nýbrž obohatit se na vás. Buďte opatrní a peníze někomu dejte jen tehdy, když tento nápad vzejde z vaší hlavy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Očekávejte zvýšené výdaje, protože se porouchá domácí spotřebič či že bude zapotřebí uhradit elektrikáře. Nepůjde ale o vaši domácnost, nýbrž člen vaší rodiny, kterému spoření nikdy nic neříkalo, bude potřebovat pomoc. Chcete-li vyjít do konce měsíce, nevydávejte se z peněz úplně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte velký předpoklad vydělat více peněz než obvykle, přesčasy vám vadit nebudou. Musí se ale jednat o klasickou práci, u které se nadřete. Bohužel, nabídky, které slibují velký výdělek, ale ve skutečnosti z vás tahají peníze, vás budou lákat. Používejte logiku, nikoli počáteční nadšení.

Rak (22. června – 22. července)

Přijde vám hned několik nabídek rychlého přivýdělku. Očekávat je můžete od sousedů, přátel i rodiny. Ne všechny se vám ale vyplatí, proto napřed přemýšlejte, než něco odkývnete. Některé nabídky vás mohou zaměstnat na celé dny a odměnou vám bude pouze usmolených pár stovek.

V březnu čeká raky několik příležitostí si přivydělat. Ale pořádně vybírejte, ať si nevyděláte jen pár stovek
V březnu čeká raky několik příležitostí si přivydělat. Ale pořádně vybírejte, ať si nevyděláte jen pár stovek | Zdroj: VadimVasenin / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš způsob utrácení bude nyní nemoudrý. Utrácení peněz za věci ve slevě je výhodné pouze tehdy, když si těchto předmětů či potravin nenakoupíte celou řadu. Potřebujete-li více peněz, půjčujte si malé částky a pouze od členů rodiny, nebankovní půjčka by se vám nyní nevyplatila.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete přesně vědět, co kdy udělat, abyste se stali bohatšími. Ke svému překvapení zjistíte, že jste pracovali mnohem více než jste si původně mysleli, a tak můžete očekávat prémie. Svou práci budete konat rychle a svědomitě, a tak i výpomoc v rodině vám může zajistit peníze navíc.

Váhy (23. září – 23. října)

Sázíte-li rádi, nyní tuto činnost odložte. Tyto dny vám není souzeno vyhrát velké peníze, naopak byste mohli propadnout představě, že jednou vyhrát musíte, a zbytečně byste přišli o všechny své úspory. Také půjčka se vám vzápětí prodraží, a to dokonce i od přátel či rodiny.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš zápal do brigád všeho druhu nakonec uškodí nejen vám, ale také vaší peněžence. Přepracovanost vás může zbavit pracovní schopnosti na velkou část tohoto období. Budete-li myslet i na odpočinek a nebudete toužit vydělat co nejvíce, paradoxně si vyděláte velký balík peněz.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Peníze nyní potřebovat nebudete a ani nebudete shledávat důvod k impulzivním nákupům. Na něco šetříte, a tak si budete své finance dobře hlídat. Potřebujete-li přesto vyšší přísun peněz, poptejte se po krátkodobé brigádě. Velkou šanci máte, budete-li se zajímat o mytí nádobí či vybalování zboží.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

O peníze můžete snadno přijít svou neopatrností. Máte-li doma svou skrýš, kterou jste přeměnili na trezor, přišel čas najít si lepší úkryt. Ať už to víte či nikoli, čeká vás rodinná sešlost, a méně úspěšný vzdálenější člen rodiny může během vaší krátké nepřítomnosti hledat místo, kam si schováváte peníze.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Někdo vám dluží velký finanční obnos, neboť jste mu dávali stále nové a nové šance, ale on se neměl ke splacení dluhu. V jeho plánech jste viděli velkou budoucnost. Nyní, když to čekáte nejméně, tento člověk zazvoní u vašich dveří a vrátí vám, co vám patří, a přihodí nějaké peníze navíc.

Ryby (19. února – 20. března)

Díky tomu, že se budete snažit udělat co nejvíce dobrých skutků, peníze vám budou doslova vnucovány, aniž byste je chtěli přijmout. Odmítnutím přijdete o malou část potenciálních peněz, ale spousta lidí bude neodbytných a nenechají vás odejít, dokud si nevezmete to, co vám nabízejí.

Zdroj článku:
  • Autorský text