Ravenův horoskop lásky na březen: Zadané Panny by neměli nic měnit bez vědomí partnera, nezadaní Kozorozi potkají člověka, s nímž nemusejí sdílet pohled na budoucnost

Ravenův horoskop lásky na březen: Zadané Panny by neměli nic měnit bez vědomí partnera, nezadaní Kozorozi potkají člověka, s nímž nemusejí sdílet pohled na budoucnost
Pan Raven byl považován za velmi váženého člověka. Věnoval se esoterice. Astrologie byla jedna z jeho nejsilnějších oblastí. Díky tomu napsal velké množství horoskopů, které měly tendenci se vyplnit. Jak si podle jeho horoskopu povedete v březnu v oblasti lásky?

Každý chce být milován. Věnujete ale plnou pozornost tomu, co si přeje váš partner? Popřípadě, pokud jste nezadaní, všímáte si, co si přejí jiní lidé? Chceme-li zažít lásku jako z pohádky, měli bychom být plně nesobečtí a vracet, co je nám dáváno. Jinak by druhý člověk mohl ztratit motivaci zacházet s námi jako s královnou či s králem. Přečtěte si Ravenův horoskop lásky na měsíc březen.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pro zadané: S partnerem se občas nepohodnete, nebude to však důvod pro ukončení vztahu a hledání nového. Brzy se vše vyjasní a v budoucnu se tomuto nedorozumění zasmějete.

Pro nezadané: Šance na získání partnera, s nímž budete dlouhodobě spokojeni, jsou vysoké. Měli byste se ale nejdříve zamyslet, zda i vy jste ochotni partnerovi dát, co by si přál.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pro zadané: Sdělíte-li partnerovi, co všechno se vám na vztahu nelíbí, vztah se zlepší více, než jste vůbec doufali. Rozhodnete-li se mlčet, harmonie ve vztahu bude v nedohlednu.

Pro nezadané: Ačkoli jste spokojení tak, jak nyní žijete, a nechcete, aby vám do života někdo začal mluvit, nalezení kompatibilního partnera, s nímž se budete navzájem doplňovat, není nemožné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pro zadané: Vztah pokvete, dostanete spoustu nápadů, jak se se svou drahou polovičkou pobavit. Cokoli vám bude navrhnuto, to se rozhodnete vyzkoušet. Oba budete velmi šťastní.

Pro nezadané: Máte z čeho vybírat, nápadníků bude více než dost. Váš pozitivní přístup k životu vám umožní najít člověka, který bude velmi trpěliví a vše bude brát s nadsázkou.

Rak (22. června – 22. července)

Pro zadané: Ačkoli v poslední době mohl vztah upadat, nyní se znovu zamilujete do člověka, kterého jste si vybrali na život. Navrhnete osvěžení vzpomínek tím, že zajedete na místo, kde jste se poprvé poznali.

Pro nezadané: Zatoužíte po romantice. Je pouze na vás, zda budete hledat něco dlouhodobého či na kratší dobu. Existuje však šance, že krátkodobá známost přeroste v něco víc.

Raci zatouží po romantice, krátkobá známost může přerůst v něco víc
Raci zatouží po romantice, krátkobá známost může přerůst v něco víc | Zdroj: dima_rogozhin / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Pro zadané: Ve vztahu budete spěchat, čímž ho můžete zhoršit. Pamatujte, že zejména jde-li o oživení partnerského vztahu, nic nejde tak rychle, jak si plánujete. Zpomalte a harmonie ve vztahu se objeví.

Pro nezadané: Budete-li impulzivní, můžete svůj nynější cíl zastrašit. Tento krok již nepůjde vzít zpět, proto více přemýšlejte, než se rozhodnete udělat další krok. Buďte při vyznání lásky kreativnější.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pro zadané: Změny, které vy sami vnímáte jako pozitivní, mohou být partnerem brány špatně. Více komunikujte a poraďte se o všech změnách, které se dotýkají i partnera, a znovu vám začne vyznávat svou nehynoucí lásku.

Pro nezadané: Člověk, který se vám může zdát jako špatná partie, vás mile překvapí a získá si vaše srdce. Nenechte ho bojovat donekonečna, jinak můžete ztratit budoucího životního partnera.

Váhy (23. září – 23. října)

Pro zadané: Plně si uvědomíte partnerovy touhy žít také svůj vlastní život. Přestože si budete přát, abyste spolu trávili co nejvíce času, necháte partnera věnovat se svým zájmům. Vztah díky tomu pokvete.

Pro nezadané: Nezaměříte se na hledání partnera, necháte věcem volný průběh. Tento způsob se vyplatí a v průběhu měsíce najdete člověka inteligentního, plného pochopení a s velkým smyslem pro humor.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pro zadané: Vztah se může zhoršit, budete totiž myslet více na sebe a nutit partnera dělat věci, které mu nevyhovují a ani ho nebudou bavit. Zlepšení vztahu nastane, pokud svolíte ke kompromisům.

Pro nezadané: S někým výjimečným se setkáte prostřednictvím postupu v kariéře. Pokud vám ale bude řečeno jasné ne, dotyčný není tím vyvoleným. Je důležité respektovat hranice a přání ostatních lidí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pro zadané: Vaše mysl bude bloudit v říši fantazie, a tak na svého partnera budete klást místy až nesmyslné nároky. Budou dny, kdy ho budete úplně ignorovat. Trochu pochopení vám neuškodí.

Pro nezadané: Vztah, který začne na pracovišti, vám dlouho nevydrží. Ani černý humor vám nepomůže vyznat vaši lásku. Chcete-li někoho oslnit, zpočátku se držte zpátky a mluvte spíše o druhém než o sobě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pro zadané: Vztah bude vzkvétat, dokud se váš partner nerozhodne utratit větší finanční obnos za někoho v nouzi. Nepřijmete to příliš dobře. Než hádky vztahu pomůže určení hranic pro příště.

Pro nezadané: Potkáte člověka, s nímž si budete hodně rozumět. Je dobré, že si s daným člověkem rozumíte, ale lepší je přesvědčit se, že máte stejný pohled na budoucnost, aby vztah vydržel harmonickým.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pro zadané: Zatoužíte po změně vztahu, váš partner nebude uspokojovat všechny vaše nároky a přání. Nejspíše to není nejlepší nápad, po čase vám začne chybět. Spíše se zaměřte na to, proč již nejste tak šťastní.

Pro nezadané: Zatoužíte po hrátkách, ale těch psychologických. Partnera hledat nebudete, avšak pokud se neovládnete, ublížíte někomu, kdo během vašeho flirtování doufal v něco víc.

Ryby (19. února – 20. března)

Pro zadané: Svého partnera budete vnímat jako někoho, kdo s vámi zůstane do konce života nehledě na to, co mu provedete. Pozor na ostrá slova a naschvály, mohly by vést k zániku vztahu.

Pro nezadané: O partnery nebude nouze, naopak spoustě lidem bude imponovat, že na všechno máte odpověď a vaše schopnost vymýšlet náhradní plány bude rychlejší než obvykle.

Zdroj článku:
  • Autorský text