Partnerský horoskop na 5. říjnový víkend: Blíženci zatouží po partnerovi, Ryby čeká klid

Partnerský horoskop na 5. říjnový víkend: Blíženci zatouží po partnerovi, Ryby čeká klid
Začátkem víkendu bude Měsíc pod vlivem Střelce, což nás může vést k neopatrnosti, jíž partner nemusí ocenit. V pátek večer nás ovlivní Neptun, může dojít k hádkám. Od soboty zatoužíme po intimitě s partnerem, poněvadž naše myšlenky ovládne Štír. Co ve svém partnerském životě můžete očekávat Vy?

Beran (21. března - 19. dubna)

V pátek budete mít potřebu podělit se s partnerem o Vaše dobrodružné plány a nabídnout mu, aby se k Vám přidal. Večer se však nemusíte pohodnout. V sobotu a v neděli to bude lepší. Romantika zaplaví Vaši mysl a partnera vychválíte pro to, co mu jde nejlépe.

Býk (20. dubna - 20. května)

Budete vnímavější k partnerovým potřebám než kdy více především v pátek. Večer Vás to však může začít obtěžovat a nemusíte se pohodnout. V sobotu a v neděli je nejvhodnější čas na rande, opět budete vnímaví a plni romantiky, jíž Váš partner jistě ocení.

Blíženci (21. května - 20. června)

Touha po upřímnosti v partnerství Vás donutí se k partnerovi v pátek a v sobotu ráno chovat mile a říkat mu všechno, co si myslíte o Vašem vztahu. V sobotu odpoledne a večer zatoužíte po velké dávce intimity, zatímco v neděli se začnete zajímat o partnerovy nové zájmy, které si také vyzkoušíte.

Rak (21. června - 22. července)

Pátek se stane Vaším dobrým dnem. Váš partner Vám bude chtít dopřát odpočinek, proto se nebudete muset starat o hodně věcí. Také sobota a neděle nebudou hrozné dny, sblížíte se totiž s partnerem a nastane dvoudenní čas na romantické hrátky, u nichž se též zabavíte.

Lev (23. července - 22. srpna)

V pátek se budete všemožně snažit svému partnerovi dokázat, že Vám na něm záleží. Též večer ho odměníte za jeho věrnost k Vám. V sobotu budete svému partnerovi plně věřit a také mu ukážete, že on může věřit Vám. Toto bude pokračovat také v neděli.

Panně se v neděli zasteskne po partnerovi, zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Panna (23. srpna - 22. září)

Svému partnerovi se budete věnovat, hlavně v pátek, kdy toho nebudete mít hodně na práci. Rozmazlíte ho. V sobotu ráno se však zaměříte na kariéru a na partnera si čas neuděláte. Odpoledne a v neděli se Vám po partnerovi zasteskne, proto zanecháte práce a půjdete si s ním povídat.

Váhy (23. září - 22. října)

V pátek budete dostatečně kreativní na to, abyste svého partnera nadchli a dostatečně jasně mu sdělili, jak hodně Vám na něm záleží. V sobotu si s ním můžete popovídat o Vašich kariérních plánech. Pokud bude moci, v neděli Vám pomůže s přípravou těchto projektů.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Pokud se domníváte, že Vám partner plně rozumí, v pátek očekávejte příjemně strávený den plný radosti. V sobotu a v neděli se na svého partnera zaměříte spíše fyzicky a užijete si jeho přítomnost hlavně v noci v ložnici. Bude Vás přitahovat více než kdy dříve, stejně jako Vy jeho.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Vaše bezstarostnost a optimismus v pátek dosáhnou úctyhodných hodnot. Jen večer zmírněte, pokud nechcete naštvat partnera. V sobotu můžete být náladoví a partnerova slova můžete vnímat jako výhrůžky než jako rady. V neděli si popovídáte o financích. Tento rozhovor započnete Vy.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

V pátek se můžete zdržet v práci, nebudete mít tudíž na partnera příliš mnoho času. Zbytek víkendu si s partnerem náležitě užijete, poněvadž Vám v pátek bude opravdu chybět. V sobotu a v neděli se budete snažit partnerovi vysvětlit, že motivace Vašeho pracovního vytížení je on sám.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Na Vašem partnerovi Vám hodně záleží, v pátek proto v zájmu volného víkendu dokončíte veškerou práci. V sobotu partnera zaujmete svým postojem ke vztahu i k životu. Pokud si myslíte, že Váš vztah s partnerem není nejlepší, v neděli zjistíte, proč si to ve skutečnosti myslíte.

Ryby (19. února - 20. března)

V pátek se s partnerem hodně zasmějete a bude Vám s ním dobře. Večer však k Vám nemusí být zcela upřímný. V sobotu si uvědomíte, že něco ve Vašem vztahu musíte změnit, abyste oba dva dosáhli štěstí. V neděli budete tajemní, což partnera psychicky připoutá k Vám.

Zdroj článku: