Nejlepší místo pro život podle vašeho znamení zvěrokruhu

Nejlepší místo pro život podle vašeho znamení zvěrokruhu
Pokud jste velcí cestovatelé, jistě víte, že ne každé hlavní město je stejné. V každém se upřednostňuje jiný způsob života. V tomto článku se dozvíte, jaké hlavní město má způsob života, který by nejvíce vyhovoval Vám, na základě Vašeho znamení zvěrokruhu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud chcete vycestovat, Londýn je pro Vás tím nejlepším městem. Má všechno, co potřebujete k životu, a nikdy se v něm nebudete nudit vzhledem k odlišným místům, které můžete navštívit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte rádi luxus, což Vám umožní naplno prožít Paříž. Také pokud nemůžete usnout, je pro Vás Paříž vhodná, poněvadž žije i v noci. Na celé planetě nenajdete romantičtější místo.

Blíženci (21. května – 21. června)

Město bohaté na kulturu a umění, jako například Amsterdam, je pro Vás naprosto vhodné. Nudit se v něm rozhodně nebudete, vždy se v něm zabavíte.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše vysoce vyvinutá intuice bude plně uspokojena v Madridu, avšak poté Vás může ve Španělsku uspokojit také Barcelona. Lidé jsou v obou městech mírní a ochotni pomoci.

Lev (23. července – 22. srpna)

Hlavní město Švýcarska není nikde určeno, měli byste však navštívit jeho nejvýznamnější město Curych. Vaše touha po nakupování, dobrém jídle a rušnost, přesně podle Vašich představ.

Váhy by měly zamířit do Dublinu
Váhy by měly zamířit do Dublinu | Zdroj: Michael Kellner / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud si chcete odpočinout od všedního života, Lisabon je pro Vás tou nejlepší volbou, poněvadž se tu žije převážně v noci a divoké večírky Vás donutí nemyslet na své osobní problémy.

Váhy (23. září – 23. října)

Nikde nenajdete lidi myslící na ostatní více než v Dublinu. Budete se zde cítit jako mezi vlastními dobrými přáteli – můžete si s nimi popovídat o všem, ocení Vaši snahu pomoci druhým.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Oceňujete krásné věci, které se nacházejí v klidné oblasti, a to je důvod, proč byste se měli vydat do Atén. Zdejší architektura Vás zahřeje u srdce.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Každý člověk je pro Vás svým způsobem krásný, ale raději máte lidi, kteří jsou krásní zevnitř. Lidé v Římě se k Vám budou vždy chovat s respektem, tudíž byste se tam měli stavit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Měli byste navštívit Záhřeb. Jiné, ale jiné než hlavní město v Chorvatsku, které byste měli navštívit, je Dubrovník. Jste rádi doma a v těchto dvou městech Vám lidé dopřejí potřebný odpočinek.

Za klidem by měly Ryby vyrazit do Kodaně
Za klidem by měly Ryby vyrazit do Kodaně | Zdroj: Nick N A / Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte rádi módu a lidi. Proč to nespojit? A nemusíte ani jezdit daleko – Berlín Vám nabídne vše, co ke svému štěstí potřebujete. A pokud je pro Vás Berlín obrovský, můžete navštívit Hamburk.

Ryby (19. února – 20. března)

Dánsko je známé pro svůj poklidný životní styl. Hlavní město Kodaň Vám bude plně vyhovovat. A pokud se chcete ponořit do světa fantazie, není nic lepšího než si odpočinout u sochy Malé mořské víly.

Zdroj článku: