Způsob, jak se opět naučit důvěřovat lidem, podle vašeho znamení zvěrokruhu

Způsob, jak se opět naučit důvěřovat lidem, podle vašeho znamení zvěrokruhu
V dnešní době většina lidí myslí pouze na sebe, nikoliv na ostatní, a tak není divu, že není jednoduché mezi dvěma lidmi vybudovat důvěru. I když už se to podaří, dotyčný může naši důvěru zklamat.

My pak můžeme mít vůči dobrým lidem předsudky a házet je do jednoho pytle s těmi špatnými. Potkalo vás to a chcete se znovu naučit důvěřovat lidem? Tento článek vás může navést na správnou cestu.

Beran (21. března – 19. dubna)

Obvykle důvěřujete lidem, ale jakmile rána přijde z vaší rodiny, důvěru ztratíte. Naučte se důvěřovat sami sobě, tomu, že jste dokonalí a nic vás nemůže zlomit. Důvěru tak opět získáte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Lehce nedůvěřujete, napřed si lidi proklepnete. Jakmile ztratíte důvěru, musíte nechat staré rány odejít, abyste mohli věřit někomu novému. Nenechte špatné vzpomínky, aby vám ničily život.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lehce ztratíte důvěru, hůře ji získáte zpátky. Nezapomeňte však, že mezi stovkou lidí je alespoň jeden dobrý, stačí jen hledat. Udržujte si tuto myšlenku a jistě najdete spřízněnou osobu.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud vás zradí někdo, na kom vám záleželo, nechcete důvěřovat nikomu. Potkáte-li někoho nového, řekněte mu o svém problému s důvěrou a postupujte pomalu. Jedině tak začnete důvěřovat.

Zrada důvěry, Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše ego trpí, pokud zjistíte, že někdo zneužil vaši důvěru. Ten pocit již nechcete zažít. Uvědomte si, že za to, co dotyčný udělal, může on, nikoliv vy. Pokud to připustíte, dáte šanci jiným lidem, kteří si vás budou vážit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte ta nejvyšší očekávání, a pokud někdo zradí vaši důvěru, neměli byste si myslet, že jste na dotyčného příliš tvrdí, ani snižovat své nároky. Využijte svůj talent analyzovat a zjistěte, kdo je hoden vaší důvěry.

Váhy (23. září – 23. října)

Začnete si myslet, že nestojíte za nic, pokud vás někdo využije. Přestaňte s tím. Raději poslouchejte svůj instinkt a také si vyhraďte čas o samotě na to, abyste zjistili, jaký typ lidí u sebe chcete ve skutečnosti.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Skoro nikdy nedůvěřujete, ale zhorší se to ve chvíli, kdy někdo zlomí vaši důvěru. Důležité je otevřít se alespoň někomu, například rodině. Zvládnete to lépe, když budete vědět, že máte u sebe někoho, komu na vás záleží.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Je téměř nemožné po špatné zkušenosti znovu začít důvěřovat, ale jde to. Nejlepší pro vás je o své zkušenosti mluvit. Určitě se k vám připojí člověk, který si zažil totéž a je uchvácen vaší upřímností.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nedůvěřujete snadno a vaše bolest toto přesvědčení ještě prohloubí. Myslete na to, že osoba, která vás zradila, má nízkou sebedůvěru. Pomůže vám to pochopit tohoto člověka a odpustit mu. Poté získáte důvěru zpět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Po nepříjemné zkušenosti neustále myslíte na to, jak vás všichni chtějí využít. Meditace je skvělá možnost, jak se z těchto myšlenek dostat. Můžete si také psát deník, pomůže vám to pochopit, proč ostatním nedůvěřujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Bolest ze zklamání vás provází dlouhou dobu, neotevíráte se ostatním. Nejlepší pro vás je vyjádřit svou nedůvěru kreativně. Poté si promluvte s vašimi nejbližšími.

Zdroj článku: