Znamení, která si za život nechají udělat alespoň jedno tetování

Znamení, která si za život nechají udělat alespoň jedno tetování
Tetování jsou v dnešní době stále oblíbenější a liší se v rozměrech, barvách i významech. Ne všichni jsou ale jejich příznivci a jehlou by na sebe nenechali sáhnout, ať už kvůli strachu z bolesti či z toho, že své rozhodnutí nemohou vzít zpátky. Tato 3 znamení do toho ale ochotně půjdou.

Beran

Dobrodružství a nepředvídatelnost mají Berani zkrátka v krvi. Jsou spontánní a nikdy moc nepřemýšlí nad následky svých činů. Když jim tedy připadá, že je dobrý nápad vytetovat si nějaké odvážné tetování na intimní místo, prostě to udělají. Nenechají si to od nikoho vymluvit a bolest je nijak netrápí. Umí to vydržet. Zakládají si na tom, že dokážou překonat i ty nejnáročnější překážky. Jsou rozhodní a samostatní.

To, že toho možná budou za pár let nebo možná měsíců litovat, je vůbec netrápí. To teď není jejich problém, řešit to mohou, až to bude aktuální.

Rádi si dělají také párová tetování, což je ve vážném vztahu hezkým projevem lásky a závazku, ale oni se do toho vrhají i v záchvatu zamilovanosti klidně jen po pár dnech vztahu. To rozhodně není dobrý nápad, protože právě to jsou tetování, která se nejčastěji odstraňují.

Symbol, který je pro ně nejpraktičtější, je něco, co znázorňuje jejich obrovskou energii a spontánnost. Šípy nebo šipky jsou tedy něco, s čím se mohou spojovat i ve vyšším věku.

Štír

Štírům tetování přidává na jejich tajemnosti, na které si zakládají. Chtějí mít reputaci záhadné osobnosti, o které nemůže nikdo nic předvídat a většinou se jim to také daří. Řada lidí totiž vůbec netuší, že mají také citlivou a velmi zranitelnou stránku a že jsou neskutečně vášniví.

Tetování tedy mají rádi kvůli tomu, jak je díky nim vnímají druzí, a protože vědí, že na nich vypadají dobře. Jim samotným nezáleží na tom, kolik kůže jim obrázek zakrývá. Hlavní je, když se jim líbí a má pro ně nějaký význam. Nebojí se ani velkých tetování přes celá záda nebo ruce. Na cenu ani bolest nepohlíží, důležitý je výsledek.

Nejlepším symbolem, který si mohou vytetovat, je růže, která zobrazuje jejich vášeň a romantickou povahu

Kozoroh

Kozorohům by někdy nemohlo být více lhostejné, co si o nich druzí myslí. I když se o své blízké zajímají, jejich názorům nedávají velkou váhu a řídí se hlavně svým přesvědčením. Když se tedy rozhodnou pro tetování, jejich zaměstnavatel, kolegové ani rodina jim to zkrátka nevymluví. Důležité pro ně je hlavně to, jak se sami cítí. Když jsou šťastní ve svém těle, proč by jim do toho ostatní měli mluvit?

Zastávají tedy názor, že si se svým tělem mohou dělat to, co sami chtějí. Když se tedy rozhodnou, že si chtějí potetovat celá záda, je to jejich volba.

Rádi si nechají tetovat své sny a cíle, kterých se snaží dosáhnout. Jejich tetování je poté více motivuje k jejich splnění, protože ho mají neustále na očích. Dobrým nápadem je také jejich oblíbený citát, který jim pomáhá se posouvat se dopředu.

Zdroje článku: