Poselství andělů na příští týden: Lvi se dočkají změn a Štíři musí zahodit strach

Poselství andělů na příští týden: Lvi se dočkají změn a Štíři musí zahodit strach
Tentokrát jsme se zeptali Vašich strážných andělů, na co se máte připravit a zaměřit příští týden. Jaké kroky máte podniknout, aby se Vám dařilo skvěle? 

Příští týden může být pro někoho náročný, pro jiného zase krásný a naprosto nezapomenutelný. Vaši strážní andělé se ale starají o to, aby jste si každý den užili co nejvíce. A i když to tak někdy nevypadá, i nepříjemné události se nakonec dějí ve Váš prospěch. Jaké rady a poselství si pro Vás Vaši andělé připravili na příští týden? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

 Kamael má pro Vás vzkaz: Hledejte znamení 

Pokud se nebudete moci rozhodnout, pořádně se rozhlédněte kolem sebe. Pokud budete naslouchat, uvidíte mnoho znamení, která se Vás snaží nasměrovat tou správnou cestou, na jejímž konci je Vaše štěstí a radost. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel  má pro Vás vzkaz: Dělejte kompromisy 

Vyhněte se v týdnu hádkám a konfliktním situacím. Nesnažte si za každou cenu tvrdě prosadit svou a raději zkuste cestu kompromisů. Díky tomu najdete řešení, které bude výhodné pro Vás i protistranu. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Zvolte nový směr 

Velmi po něčem toužíte, ale již tento týden si uvědomíte, že to pro Vás není to pravé. Okolnosti Vás donutí, abyste přehodnotili svá dosavadní rozhodnutí. A bude to to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Meditace přináší odpovědi 

Příští týden se zkuste na chvíli zastavit a pořádně vypnout. Máte hlavu i srdce plné otázek a nevíte, jak si s tím vším poradit. Odpovědi ale najdete jen uvnitř sebe. Věnujte proto čas sobě, odpočinku, relaxaci a meditaci. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz: Velké šťastné změny  

Příští týden se máte opravdu na co těšit. Věci se dají do pohybu a Vás se začne plnit to, co si již nějakou dobu přejete. Netlačte příliš na pilu a nechejte raději věci trochu plynout. 

Lvi, budou se plnit vaše přání
Lvi, budou se plnit vaše přání | Zdroj: Dmytro Buianskyi/ Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Odpoutejte se 

Minulost Vás stále straší a příští týden bude vhodné, aby jste se konečně zaměřili na svou duši a od minulosti se odpoutali. Vezměte si z ní jen krásné vzpomínky a zkušenosti a to ošklivé nechejte konečně odejít.

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Sežeňte si více informací 

Než uděláte v příštím týdnu jakýkoli důležitý krok, pořádně si vše rozmyslete a především získejte všechny dostupné informace. Nemusí být totiž všechno tak, jak se na první pohled zdálo a unáhlená rozhodnutí Vás mohou dostat do problémů. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Není třeba se bát 

Pokud chcete být šťastní, nesmíte se bát pro to něco udělat. Váš anděl strážný nad Vámi drží ochrannou ruku a postará se o tom, aby všechno dobře dopadlo. Vyžaduje ale také Vaši aktivitu a snahu. Proto zahoďte obavy a pusťte se do toho. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Správné načasování 

Vše přijde v ten správný čas. Splnění Vašeho přání máte již na dosah, ale nyní se musíte uklidnit a netlačit na pilu. Věřte, že všechno dopadne nejlépe, jak jen je to možné. Připravujte se na tuto krásnou chvíli a užívejte si každý den. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Hojnost 

Příští týden se pro Vás ponese ve znamení hojnosti. A nemusí se nutně jednat pouze o hojnost finanční. Může se Vám totiž skvěle dařit v práci a také ve vztazích. Užijte si každou krásnou chvíli naplno a nenechejte si ji nikým a ničím zkazit. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Myslete pozitivně

Vývoj příštího týdne bude přesně takový, jak o něm budete přemýšlet. Pokud se budete na svět mračit, nepřinese Vám nic pěkného. Pokud se ale usměje a bude optimisty, máte se opravdu na co těšit. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Požádejte druhé o pomoc 

Příští týden si uvědomte, že nemusíte být na všechno sami. Není vůbec žádná ostuda, požádat někoho o pomoc. Nebudete tak o nic horším ani slabším člověkem. 

Zdroje článku: