Andělské poselství na víkend: Beranům se bude dařit, na Panny čekají šťastné změny

Andělské poselství na víkend: Beranům se bude dařit, na Panny čekají šťastné změny
Víkend klepe na dveře, a tak jsme se zeptali Vašich andělů, na co se můžete o víkendu připravit. Na co se máte zaměřit, těšit se, nebo si dát naopak pozor? 

Víkend je pro většinu z nás čas odpočinku a máme více času na své milované a také sami na sebe. Přinášíme Vám andělské zprávy, které Vám poradí, na co se máte o víkendu zaměřit, abyste si ho užili co nejvíce a vytěžili z něj pro sebe maximum. Do jakých aktivit se mají jednotlivá znamení pustit? Na co je dobré se tentokrát zaměřit? Pojďme se na to společně podívat. 

Beran (21.3. - 20.4.)

 Kamael má pro Vás vzkaz: Úspěch 

O víkendu si naplánujte všechny aktivity, po kterých již delší dobu toužíte, nebo je odkládáte. Dařit se Vám bude totiž naprosto vše, na co jen sáhnete. 

Býk (21.4. - 21.5.) 

Hagiel  má pro Vás vzkaz: Jste připraveni 

Nebojte se o víkendu vrhnou po hlavě do aktivit, které Vás již nějakou dobu lákají, ale prozatím jste nenašli odvahu, abyste je uskutečnili. Právě teď je ten správný čas pro plnění svých snů. 

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: NE!

O víkendu se zastavte a dopřejte si odpočinek. Nebude vůbec na škodu, když budete trávit nějaký čas také o samotě. Alespoň si uvědomíte, co od života očekáváte a zda je Vaše aktuální cesta pro Vás opravdu dobrá. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Gabriel má pro Vás vzkaz: Hojnost 

O víkendu na Vás čekají velmi krásné dny. Stihnete si užít vše, co si naplánujete. Dopřejete si dostatek času pro sebe, ale zároveň stihnete také všechny domácí práce a ještě si užijete i krásné chvíle s rodinou a kamarády. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Michael má pro Vás vzkaz: Nevzdávejte to

Možná pro Vás víkend nezačne zcela vesele, ale nepropadejte chmurným myšlenkám. Nic se nejí tak horké, jako se to uvaří. Vaším hlavním úkolem bude nevzdávat se a dál bojovat za své štěstí. 

Trudné myšlenky vás můžou provázet víkendem
Trudné myšlenky vás můžou provázet víkendem | Zdroj: Olha Nosova / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Rafael má pro Vás vzkaz: Velké šťastné změny 

O víkendu na Vás čekají krásné chvíle. Budete plní energie a dozvíte se také skvělé zprávy, které mohou mít velmi pozitivní vliv na další vývoj Vašeho života. Užívejte si tyto krásné dny a ničeho se nebojte. Změny budou opravdu pozitivní. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Hagiel má pro Vás vzkaz: Je to na Vás 

Možná máte v plánu proležet víkend na gauči, ale to by byla velká škoda. Na gauči totiž víkend uteče jako voda a zážitky žádné. Naplánujte si raději pěkný výlet, nebo sportovní aktivity. Prospěje to Vašemu tělu i duši. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Asrael má pro Vás vzkaz: Odpuštění 

Využijte volný čas a pokuste se o víkendu urovnat vztahy, které byly v minulosti pošramocené. Teď je na to právě ten ideální čas. Naplánujte si společnou večeři, nebo posezení u skleničky a vyříkejte si vše, co Vás trápilo. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Zadkiel má pro Vás vzkaz: Ano 

Víkend prožijete v krásném duchu. Dařit se Vám bude vše a užijete si krásné dny. Stihnete nejen dodělat dlouho odkládanou práci, ale stihnete si užít také rodinu a kamarády. Nezapomeňte ani na sebe a dopřejte si dostatek času na své aktivity. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Kassiel má pro Vás vzkaz: Zvolte si nový směr 

Využijte víkend k tomu, abyste zjistili, co Vás opravdu baví a naplňuje. Je čas, abyste se zaměřili více na sebe a věnovali se kromě rodiny a práce také svým aktivitám. Tento nový směr Vám nažene také novou energii do žil. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Uriel má pro Vás vzkaz: Příležitost 

Tento víkend se dočkáte skvělé příležitosti, která Vám rozzáří den. Může se jednat o nabídku na krásný výlet, nebo opravdu povedenou akci. Nebojte se ji přijmout. Užijete si opravdu hodně zábavy

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Asariela má pro Vás vzkaz: Buďte asertivní  

O víkendu Vás mohou potrápit nepříjemné situace v rodině. Vaše okolí na Vás bude tlačit a bude se Vás snažit dohnat k rozhodnutí, kterým si ale nejste vůbec jistí. Nebojte se ozvat a prosadit sebe a své názory a pocity. 

Zdroj článku:
  • Autorský text