Potkáte v září svou velkou lásku a spřízněnou duši?

Potkáte v září svou velkou lásku a spřízněnou duši?
Každý člověk si přeje být milovaný, ale také lásku dávat. V září někteří lidé najdou novou spřízněnou duši, která jim změní život, jiní zase prohloubí vztah se svojí stávající láskou. Co čeká vás podle horoskopu na tento měsíc? 

Beran

Milostné vztahy mohou v září pokročit. Někteří z Beranů by dokonce mohli pomýšlet na to, že by svůj vztah posunuli na novou úroveň. Proč ne? Pokud jste oba skutečně zamilovaní a jste připraveni na závazek, nic by vás nemělo zastavit. Naproti tomu někteří Berani mohou čelit zpožděním, pokud jde o urovnání jejich vztahu. Nenechte se však rozhodit, protože je lepší nechat si čas, než toho později litovat.

Býk

V září je pravděpodobné, že vynaložíte nějaké zvláštní úsilí, abyste našli vhodného partnera. Býci jsou kompatibilní s těmi, kdo podstupují riziko, s těmi, kteří myslí spíše mozkem než srdcem, a váží si lásky stejně jako oni. Fyzická náklonnost a bezpečnost jsou také klíčem k pevné kompatibilitě.

Blíženci

Podle předpovědi horoskopu bude v září ve vašem milostném životě příliv. Může to být docela testovací čas, protože můžete čelit problémům s komunikací a důvěrou se svým partnerem, což může vést k neustálým hádkám, které ale váš vztah posunou dál. Váš bývalý partner se pokusí dostat zpět k vám, což povede k těmto hádkám a problémům.

Rak

Září nabídne smíšené výsledky, pokud jde o vztahové rovnice. Single Raci mohou narazit na svou perfektní shodu. Očekává se, že váš milostný život bude hladký – za předpokladu, že si se svým partnerem vybudujete úroveň porozumění. To by také vyžadovalo, abyste udrželi kontrolu nad svou agresivitou a byli něžní vůči svému milenci. Snažte se nepouštět do hádek a nebojovat. Buďte k sobě trpěliví.

Lev

Září je z hlediska budování nového vztahu vcelku příznivý měsíc. Pokud jste v minulosti měli hořkou zkušenost, už to neřešte. Láska je sama o sobě krásný zážitek a snažte se, aby si žádná příležitost nemyslela něco jiného. Dobré a špatné zkušenosti v životě přicházejí, ale ty dobré bychom si měli uchovat a ty špatné nechat jít. I když to může být obtížné. Snažte se proto hledat uzdravení na takových cestách.

Panna

Září vám možná poskytne čas zbavit se problémů a proměnit váš vztah ve zdravý, spřízněnou duši už totiž máte. Ale bohužel vy a váš milenec můžete mít mezi sebou značné rozdíly. I přesto se ale nebudete vůbec hádat. Spíše si uvědomíte důvody, proč spolu chcete být a přestanete řešit kraviny. 

Váhy

Pro některé lidi může září přinést ideální čas pro romantický život. I když pro některé může tento měsíc vyžadovat mnoho úsilí, aby se váš milostný život vrátil do správných kolejí. Možná budete muset vynaložit velké úsilí, abyste obešli lásku, kterou jste oba tyto roky sdíleli. Možná budete muset získat zpět jiskru a získat zpět intimitu ve vztahu.

Štír

Tento měsíc pro vás přinese skvělé období na romantické frontě. Jen pozor v první polovině měsíce září. Buďte více povzbuzující k jednání svého partnera. Prosím, podpořte je ve většině jejich podniků a buďte součástí jejich bojů, aspirací a úspěchů. Nejlepší by bylo udržet zbytečné hádky na uzdě a neztrácet čas, začít hned.

Střelec

Září bude měsíc, kdy budete spokojeni s láskou a náklonností. Někteří ze Střelců budou mít tendenci směřovat svou frustraci na svého partnera. Chcete-li udržet harmonii, musíte překonat takové rušivé emoce. Pokud se cítíte ve stresu, snažte se to na svého partnera nevybíjet – místo toho stresujte ve směru meditace.

Kozoroh

Tento měsíc může být pro váš romantický život trochu znepokojující, protože se počítá s nečekanými změnami. V důsledku toho může být prvních pár dní náročných, budete mít pocit, že se potřebujete schoulit se svým partnerem, vypnout telefon a prostě spolu trávit více času, abyste udrželi svůj romantický život na správné cestě.

Vodnář

Září přinese mnohým z vás možnost nového začátku v milostném životě, který bude rozhodující a překvapivou cestou. Zejména single srdce chtějí urovnat svůj život a vytvořit trvalé partnerství. Naopak vy, kdo už svoji spřízněnou duši máte, tak ji poznáte z jiného úhlu pohledu skrze jiné lidi a začnete tuto osobu ještě více oceňovat.

Ryby

Láska je ve vzduchu, a to podle horoskopu na září pro ryby. Pro nezadané je zvláště plný barev, protože se mohou ocitnout pod vlivem kouzla druhé osoby a existuje vysoká šance, že najdou svou spřízněnou duši. Jestliže už svého partnera máte, přemýšlejte, jak jej můžete potěšit. 

Zdroje článku: