Nejšťastnější týden v měsíci říjnu dle Vašeho znamení

Nejšťastnější týden v měsíci říjnu dle Vašeho znamení
Šťastný chce být samozřejmě každý z nás. A i když se některé dny zdají být poněkud chmurné, na každého člověka zajisté čekají také dny šťastné. Který týden bude šťastný právě pro Vás? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Vaším šťastným týdnem v měsíci říjnu bude hned ten první. A máte se na co těšit. Dařit se Vám bude totiž ve všech oblastech Vašeho života. Pokud Vás delší dobu tíží Vaše situace, nemusíte se bát. Zlepšení situace už máte na dosah. 

Býk (21.4. - 21.5.)

Říjen si pro Vás chystá velmi krásné dny na poslední týden tohoto podzimního měsíce. Tento týden se Vám začnou plnit Vaše přání a Váš život se posune o pořádný kus dopředu. Nebojte se změn a užívejte si svůj život plnými doušky. 

Blíženec (22.5. - 21.6.)

Blíženci zažijí velmi krásné dny na začátku měsíce. První týden pro Vás bude naprosto šťastným. Vaše obavy a nepříjemné pocity se rozplynou jako mávnutím kouzelného proutku. Možná se Vaše problémy nevyřeší přesně tak, jak jste si vysnili, ale výsledek pro Vás bude velmi pozitivní. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

Raci se mohou těšit především na třetí říjnový týden, který jim přinese mnoho štěstí a krásných zážitků. Díky nim můžete začít pracovat také na svých dlouhodobých cílech. A právě tento týden bude skvělým startem pro nové začátky. Chyťte příležitost za pačesy a využijte ji naplno. 

Lev (23.7. - 22.8.)

V říjnu pro Vás bude nejšťastnějším týdnem právě ten poslední. Abyste ale byli co nejvíce úspěšní, naučte se dělat kompromisy. Právě díky drobným ústupkům a kompromisům můžete dosáhnout toho, o čem už dlouho sníte a o co usilujete. Vlídná a kvalitní komunikace pro Vás bude základním stavebním kamenem Vašich úspěchů. 

Panna (23.8. - 22.9.)

Druhý říjnový týden se máte opravdu na co těšit. Právě tento druhý týden pro Vás totiž bude opravdu šťastný. Máte za sebou náročnější období, po kterém si připadáte naprosto vyčerpaní. Druhý týden v říjnu se ale začne vše obracet a Vy budete nabírat nové síly.  

Váha (23.9. - 23.10)

Říjen si pro Vás chystá opravdu krásné chvíle. Těšit se můžete především na druhý říjnový týden, který pro některé z Vás může být opravdu zlomový. Dařit se Vám může především po finanční stránce. Pokud dostanete v práci náročnější úkol, neváhejte a ujměte se ho. Mohl by Vám vysloužit také povýšení a přidání peněz.

Štír (24.10. - 22.11.)

Pokud jste se narodili ve znamení štíra, dočkáte se krásných dnů především ve třetím týdnu měsíce října. Situace, kterou řešíte již několik měsíců, se začne pomalu ale jistě dávat do pohybu. Neusínejte ale na vavřínech a dále na splnění svého cíle pracujte.  

Štíři by neměli usnout na vavřínech, Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Střelec (23.11. - 21.12.)

Říjen si pro Vás chystá okouzlující první týden. A máte se opravdu na co těšit. Pokud jste dostali nějakou nabídku (může se jednat nejen o práci), která je sice příjemná, ale Vás přesto příliš nezaujala, dejte si čas a vše dobře promyslete. V říjnu by totiž mohla přijít nabídka ještě mnohem lákavější.  

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Na své nejšťastnější dny si budete muset chvíli počkat. Největší štěstí Vás totiž čeká až na konci měsíce, během posledního říjnového týdne. Ať už Vás trápilo zdraví, vztahy, nebo práce, tento týden se začne Vaše situace rapidně lepšit. Neklesejte na mysli, zažeňte chmury a s otevřeným srdcem čekejte na zlepšení. Již se blíží. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Pokud jste se narodili ve znamení vodnáře, můžete se těšit na třetí týden měsíce října. Čeká na Vás mnoho krásných chvil. Možná si poslední dobou připadáte, že se Vám nic nedaří a vše vidíte černě. Je ale velmi nepravděpodobné, že budete mít tyto pocity i na konci měsíce. Především ve vztazích na Vás čekají příjemné změny. 

Ryba (21.2. - 20.3.)

Ryby si náležitě užijí druhý říjnový týden. Tyto dny pro ně budou opravdovou vzpruhou a dodají jim nový vítr do plachet. Důležité pro Vás ale bude důvěra. Aby se Vám opravdu dařilo, naučte se více důvěřovat sobě a také svému okolí. Právě okolí a mezilidské vztahy pro Vás budou tento týden velmi důležité. 

Zdroj článku:
  • Autorský text