Čínský horoskop pro Opici na rok 2022. Jste Opice?

Čínský horoskop pro Opici na rok 2022. Jste Opice?
Někdo věří klasickým horoskopům a někdo zase naopak dává větší váhu horoskopům čínským. V každém případě mají oba dva horoskopy jistě něco do sebe. V tom čínském, který je postaven na odlišném systému, se ovšem často dozvíte i věci, které se v tom klasickém vůbec nezobrazují.

Čínský horoskop je totiž založen na soustavě dvanácti různých zvířat a také pěti živlů. Těmto symbolům je následně přiřazeno jisté časové období. Každý rok poté vládne jedno jediné zvíře. Myslete ovšem na to, že čínský horoskop je také oproti tomu našemu významně posunut, a to tak, že začíná zhruba někdy na přelomu ledna a února.

Schválně se zkuste podívat na konec našeho článku, kde naleznete odstavec s roky narození, která symbolizují Opice. Pokud některý z výše uvedených roků souhlasí s tím vaším, měli byste si jistě přečíst o tom, co Opice čeká v roce 2022.

Opice

Čeká vás vskutku velmi divoký rok. Nejenže budete velmi náladoví a proměnliví, ale také vás často budou napadat naprosto zcestné věci a vaše okolí bude nad vašimi nápady pouze nevěřícně kroutit hlavou. V roce 2022 budete rovněž velmi nesoustředění a roztěkaní. Dávejte si zejména na vašich cestách autem velký pozor na to, aby se vám něco nestalo. Věnujte se vždy pouze a jen řízení. Buďte rozvážní a klidní.

Je také evidentní, že budete v roce 2022 mnohem více cestovat než doposud. Možná pro vás vaše cesty budou znamenat také jistý finanční zdroj. Může se jednat o krátkodobý či dlouhodobý přivýdělek k vašemu zaměstnání. Jelikož jste velmi přizpůsobivé a také flexibilní, budete v příštím roce dělat všechno, co vás jen napadne. Často si ovšem na svá bedra vezmete až příliš těžká břemena.

V práci vás čeká „polojasná“ obloha

Pracovní situace by se dala přirovnat k polojasné obloze. Jednou je lépe a jednou zase hůře. Často se necháváte zbytečně rozhodit a někdy jste i příliš drzí na své kolegy či přímé nadřízené. Dávejte si na to pozor. Nemuselo by se vám to vyplatit. Snažte se být vždy připraveni úplně na všechno a zapomeňte na hádky na pracovním poli. Nesluší se to a zároveň vás to může připravit o finanční ohodnocení.

V polovině roku 2022 rovněž očekávejte příjemný finanční obnos, který ovšem nebude pramenit z vašeho zaměstnání. Tento zisk bude nejspíše spojen s vaší brigádou, která se bude týkat cestování. V případě, kdy se vám při tomto přivýdělku otevře šance na novou práci, nenechte se odradit dojížděním ani ničím jiným. Tato nabídka vás totiž může skutečně posunout dále a zúročit vaši snahu.

Čeká vás i láska

V roce 2022 na sebe nenechá dlouho čekat ani vytoužená láska. Právě na vašich cestách můžete potkat někoho, kdo vám bude naprosto vyhovovat. Čeká vás tak nějaká tajemná cizinka či cizinec. Možná vás tak nepřekvapí, že vás čeká romantika jako trám.

Pokud jste zadaní, může vás v příštím roce potkat nepříjemná partnerská krize. Obě strany se ovšem z této krize mohou poučit. Nebojte se však rozchodu, ten na vás v roce 2022 rozhodně nečeká. Snažte se ovšem vždy jakoukoliv partnerskou rozepři vyřešit rychle a bezbolestně.

Hádat se kvůli pitomostem je často velmi zbytečné a unavující. Raději si vyříkejte, co vás trápí a jaké chyby jeden na druhém nenávidíte. Vzduch se tím rozhodně pročistí mnohem rychleji než hádkou. Zdá se vám v poslední době často o nevěře? Může se jednat o projev bezdůvodné žárlivosti, se kterou je třeba co možná nejrychleji zatočit.

Jak na tom budete se zdravím?

Dalo by se říci, že se zdravím na tom budete o poznání lépe než v tomto roce, kdy jste marodili takřka neustále. Nečekají na vás žádné nepříjemné choroby ani častá respirační onemocnění. Ovšem i přesto nezapomínejte na zdravý životní styl a pohyb, který je nezbytný.

Roky narození Opice

Je některý z níže uvedených roků narození ten váš? V tom případě jste Opice.

1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

 

Zdroj: 

  • autorský text