Horoskop na 2. dubnový víkend: Panny budou konat dobré skutky, Lvi pomohou potřebným

Horoskop na 2. dubnový víkend: Panny budou konat dobré skutky, Lvi pomohou potřebným
Tento víkend se bude většině z nás hodně dařit. Nešťastná znamení pro tento víkend jsou Ryby, Štír a Váhy, avšak nic není beznadějné – stačí jen dávat pozor na to, jakým způsobem budeme reagovat na různé situace. Jaký bude Váš víkend? Přečtěte si náš článek a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Téma lásky Vás bude tento víkend zajímat nehledě na to, zda máte partnera nebo ne. Také můžete s někým začít sdílet domácnost či začít přemýšlet o přestěhování někam, kde Vám to bude vyhovovat mnohem více. Na práci v pátek, v sobotu ani v neděli myslet nebudete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začnete se více zajímat o to, jak cvičíte. Pokud jste dosud necvičili, začnete, pokud jste to již vzdali, nyní se Vám vrátí motivace. Také navštívíte všechny, o nichž si myslíte, že by mohli potřebovat Vaši pomoc. Může jít o rodinné příslušníky, přátele či o někoho naprosto cizího.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zatoužíte po menším večírku, jakmile započne víkend. Pokud si nedáte pozor, Vaši sousedé nebudou mít příliš velkou radost. Je skvělé, že se chcete pobavit, ale mějte ohled i na jiné lidi. Pokud nebude hrát hlasitá hudba, Váš víkend nedokáže nic pokazit.

Pany budou konat dobré skutky
Panny budou konat dobré skutky | Zdroj: Dzhulbee / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Vše se bude točit hlavně kolem Vaší rodiny. Navštivte ji ale pouze v případě, že spolu vycházíte. Pokud mezi sebou máte nějaké neshody, s největší pravděpodobností byste je vytáhli v tu nejnevhodnější dobu. Po celý víkend můžete reagovat na vše přehnaně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Potkáte člověka, který bude potřebovat Vaši pomoc, ať už známého či neznámého. S radostí mu pomůžete, poněvadž vycítíte, že uděláte dobrou věc. Také zatoužíte po zábavě, setkání s přáteli Vám pomůže se uvolnit a zároveň se cítit nepostradatelní.

Panna (23. srpna – 22. září)

To, co komu dáte, se Vám již brzy vrátí. Nemusí to být hned, ale vliv karmy pocítíte, přestože na karmu nemusíte věřit. Dělejte proto ostatním lidem co největší radost. Uvidíte, že z konání dobrých skutků budete mít hned radost i Vy.

Váhy (23. září – 23. října)

O negativním myšlení si nemyslíte, že je správné, ale tento víkend Vás pohltí naplno. Nebudete vědět, čí jste a kdo je Váš přítel, kterému můžete důvěřovat. Doporučujeme zůstat doma a zabavit se tam. Pokud máte domácího mazlíčka, mazlete se s ním.

Štír (24. října – 21. listopadu)

I tento víkend budete trávit spíše v minulosti. A dobře uděláte, poněvadž se poučíte ze svých chyb. Nicméně trávení času v minulosti Vás může učinit nabručenými a vzteklými, jakmile Vás někdo z Vašeho přemýšlení náhle vyruší.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend budete hodně společenští. Navštívíte své přátele, budete zvědaví na všechny ty novinky, které se u nich staly v době, kdy jste se neviděli. Také můžete navštívit charitu a věnovat jí věci, které již nepotřebujete, ale z nichž budou mít jiní lidé radost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vzpomenete si na všechny své úspěchy z tohoto týdne. To Vás zahřeje u srdíčka a budete na sebe právem pyšní. Není ale moudré se těmito úspěchy chlubit ve svém okolí, lidé Vám budou závidět a budou Vás považovat za nepříjemného člověka.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend najdete nový zájem, který Vás tolik nadchne, že si o něm začnete zjišťovat všechny informace. Vaše rodina a nejbližší přátelé s Vámi mohou lehce ztratit trpělivost, poněvadž jim o tom budete vyprávět v jednom kuse. Proto všeho s mírou.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete mít kreativní myšlení. A to je dobře, poněvadž můžete o samotě tvořit. Za lidmi Vás to totiž táhnout nebude a ani si s nimi nebudete rozumět, proto samotu přímo uvítáte. Dokážete se zabavit sami či v přítomnosti domácího mazlíčka.

Zdroj článku: