Horoskop na víkend 16. – 17. října: Býci v přátelské společnosti, Blíženci uprostřed dobrodružství a Střelci sami pro sebe

Horoskop na víkend 16. – 17. října: Býci v přátelské společnosti, Blíženci uprostřed dobrodružství a Střelci sami pro sebe
Po náročném týdnu nás čekají dva dny plné odpočinku, přátelských setkání, ale objeví se i nějaké hádky. Podívejte se, jak víkend prožije vaše znamení.

Beran

Může se vám lehce stát, že se pustíte do sporů s lidmi kolem sebe. Může to být cokoli od řešení včerejších argumentů až po něco vážnějšího jako je řešení problémů z dětství. Zapamatujte si proto, že zdvořilost a úcta k druhému vám pomůže spor udržet v bezpečných mantinelech.

Býk

Z pátku na sobotu se uvidíte s blízkými přáteli, na které jste pravděpodobně v poslední době neměli příliš času. V sobotu si dopřejte více prostoru jen pro sebe. Budete mít chuť bránit své názory na náboženství nebo politiku.

Blíženci

O víkendu si chcete užít nespoutanou radost z dobrodružství, pocítit svobodu a volnost. Nedávejte energii lidem, kteří mají majetnické sklony a vyžadují vaši plnou pozornost. Potřebujete si emočně odlehčit a mít trošku radosti jen pro sebe, alespoň na čas.

Rak

O víkendu se můžete cítit osamocení. Nepropadejte trudomyslnosti a v žádném případě si nevytvářejte falešné domněnky. Místo toho, byste si vymýšleli, proč na vás váš přítel zapomněl, sami zavolejte a navrhněte schůzku. 

Lev

V sobotu se můžete probudit trochu rozladěni. I když vás na kolena mohou dostat vnější okolnosti, vaše podráždění může pramenit z nezpracovaných emocí. Můžete jim utéct, ale věřte, že se před nimi neschováte. Raději se sejděte s přítelem, kterému důvěřujete a se svými starostmi se svěřte. 

Panna

O víkendu můžete být požádáni o radu či laskavost. Stanovte si však bezpečné hranice pro vás i druhé. Můžete nabídnout povzbuzení, ale problémy cizích nevyřešíte. V neděli se snažte si udržet rovnováhu mezi prací a volným časem.

Nepropadejte trudomyslnosti a v žádném případě si nevytvářejte falešné domněnky.

Váhy

Nenechte se zahltit starostmi, i když toho na svých bedrech nesete hodně, hledejte radost v maličkostech a nacházejte si čas jen pro sebe. V neděli můžete jednat tvrdohlavě a neústupně. Než se pustíte do boje, ujistěte se, že vám ta bitva opravdu stojí za to. 

Štír

O víkendu u vás doma mohou lítat blesky. Budete připraveni bránit se proti jakýmkoli hrozbám. Mohlo by dojít ke konfliktu s rodiči, přítelem nebo sourozencem. Jediný způsob, jak to zvládnout, je přistupovat k situaci s nadhledem. Udržujte si citový odstup tak, že se budete vnímat jako herec, který si může vybrat jakou roli zrovna bude hrát. 

Střelec

Tento víkend se rozmazlujte. Udělejte si čas na péči o sebe, vychutnejte si volné dny se vším, co vás těší. Potřebujete si některé věci srovnat v hlavě a to můžete udělat jedině tehdy, když se uvolníte a svým myšlenkám dáte prostor. 

Kozoroh

Nečekejte, že vám lidé budou číst myšlenky. Pokud v rozhovoru vnímáte sarkasmus, dejte to najevo. Jediným způsobem, jak věci vyřešit je otevřený dialog. Buďte ve své komunikaci přímější a poslouchejte, co vám ten druhý říká. 

Vodnář

Připravte se na to, že vaše nabídka spolupráce může být razantně odmítnuta. Pokud je obtížné vytvořit dohodu a najít společné řešení, nezasekněte se na tom. Udržujte věci v pohybu a neutíkejte z této nepohodlné situace. 

Ryby

Ryby, nenechte se zastrašit prudkými gesty nebo slovy někoho, kdo potřebuje dát najevo svou sílu. Dávno víte, že se za takovým postojem skrývá strach a touha po moci. Věnujte se nadále své práci a koníčkům, které jsou pro vás smysluplné. 

 

Zdroje: