Andělský víkendový horoskop: Z Beranů si lidé udělají osobní vrbu, Štíři budou posedlí svým domovem

Andělský víkendový horoskop: Z Beranů si lidé udělají osobní vrbu, Štíři budou posedlí svým domovem
Andělé nám dodávají odvahu učinit určitou změnu, přesvědčují nás, abychom se nebáli udělat něco nového. Díky nim jsme toho v životě již tolik dokázali. Nyní nám odhalují, na co se můžeme těšit tento víkend – a na co si naopak dát pozor.

Naštěstí se tento víkend obejde bez větších komplikací. Lidé, kteří nás mají rádi, tu budou pro nás. Nicméně někteří z nás budou potřebovat větší množství odvahy, své současné plány nepovažují za dokonalé. Nic se neděje, někdy je zapotřebí trochu více času, abychom se posunuli dopředu. Přečtěte si, co vás podle andělů o víkendu čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé, které si myslíte, že znáte, vás s ledačím překvapí. Zejména vám svěří svá tajemství. Ne na všechna z nich budete připraveni, můžete posmutnět či se dokonce naštvat. Koncem víkendu se zklidníte a budete své přátele a příbuzné opět brát takové, jací skutečně jsou.

Dobré zprávy: Co se týče důvěryhodnosti osob, které nyní potkáte ve svém životě, vaše intuice se nebude mýlit. Snadno rozpoznáte, kdo k vám přichází s dobrými úmysly a kdo nikoli.

Na co si dát pozor: Neprávem odsoudíte člověka, který vám důvěřuje, jen na základě toho, že vy byste nikdy neudělali to samé jako on. Snažte se takovému chování vyhnout.

Andělská rada: Vyjádřete svůj nesouhlas, pokud musíte, zachovejte si však přívětivý tón. Můžete mít tendenci křičet, ale tímto způsobem skutečně nic nevyřešíte, pouze zhoršíte situaci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Svým plánům naprosto přestanete důvěřovat, přestože budou dobré. Je to tím, že zapomenete, proč tolik usilujete o jejich splnění. Motivaci vám dodají přátelé, kteří vám řeknou o mnoha výhodách vašeho soustavného snažení. Také vám sdělí, jak dlouho již na svých plánech pracujete.

Dobré zprávy: Vaše víra v to, co děláte, se vám díky podpory přátel vrátí. Sami víte, že to, co děláte, děláte spíše pro jiné než pro sebe. V tom tkví zdroj vaší motivace a vy si to zpětně uvědomíte.

Na co si dát pozor: Vaše touha po vítězství vás může rozhádat s lidmi, na nichž vám záleží úplně nejvíce. Vyberte si, zda je pro vás důležitější váš cíl či čas strávený s rodinou.

Andělská rada: Nebojte se požádat lidi o podporu. Rádi vás vyslyší, pokud si zachováte určitou pokoru. Co takhle nabídnout jim protislužbu? Bude mnohem pravděpodobnější, že vám pomohou okamžitě.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít problém uvěřit rozumným argumentům. Vaše intuice vás může zklamat, zamezí vám ověřovat si fakta. To nemusí být nutně špatná zpráva. Zaměříte se na svou budoucnost, která není založena na faktech, nýbrž na tom, co skutečně cítíte a čeho chcete dosáhnout.

Dobré zprávy: Nebudete se zaměřovat pouze na jedné možnosti rozhodnutí, zjistíte, že každý problém má různá řešení. Díky tomu nebudete mít problém s nerozhodností, rozhodnete se vždy správně.

Na co si dát pozor: Ne všechno dopadne tak, jak si představíte. Zkuste najít poučení propříště místo toho, abyste napadali svou vlastní inteligenci. Máte jedinečnou možnost k osobnímu růstu.

Andělská rada: Nebojte se riskovat, ale neriskujte příliš. Nejedná-li se o ohrožení vlastního zdraví či života, nemáte co ztratit, naopak toho můžete mnoho získat.

Buďte opatrní, vaše intuice vás může zklamat
Buďte opatrní, vaše intuice vás může zklamat | Zdroj: alexkich / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

K člověku, k němuž cítíte velkou náklonnost, se připoutáte, můžete se na něm stát závislí. Pokud tento člověk s vámi bude mít sobecké plány, můžete hodně zaplakat. Avšak pokud tento člověk bude myslet převážně na vás, čeká vás nezapomenutelný víkend, který si velmi užijete.

Dobré zprávy: Konání dobrých skutků vás odnaučí myslet pouze na jednu osobu a zaměřit se na všechny lidi, uvědomit si, že jsou zapotřebí a že každý člověk si zaslouží dobré zacházení.

Na co si dát pozor: Stalking vám toho říká hodně a nyní se opět zaměříte na sociální sítě, kde budete hledat novinky ohledně někoho, kdo vás zajímá. Může se vám to hodně vymstít.

Andělská rada: Nenacházíte-li odpovědi, které hledáte, bude dobré jít na to jinak nebo se smířit s tím, že některé informace vám zůstanou navždy zapovězeny.

Lev (23. července – 22. srpna)

Obnovíte všechny vztahy s lidmi, kteří vám začínají chybět, a nezapomenete ani na vztahy současné. Nyní je čas, abyste svým známým ukázali, že se o ně dokážete postarat nehledě na to, jaké chyby udělají. Nebudete chtít strávit víkend o samotě a s čím větším množstvím lidí budete trávit čas, tím pro vás lépe.

Dobré zprávy: V poslední době jste se dost přetvařovali, což nyní nebude hrozit. Rozhodnete se všem lidem ukázat, co jste skutečně zač, a setkáte se s převážně pozitivními reakcemi.

Na co si dát pozor: Můžete být smutní, že někteří lidé vás nebudou brát takové, jací opravdu jste. Nechte je vychladnout, je to pouze dočasné, než vaši informaci plně vstřebají.

Andělská rada: Nehrajte si na nic, co nejste. To je rada do budoucna. Jak nyní poznáte, lidé vás začnou mít raději, když o své minulosti i přítomnosti budete mnohem upřímnější.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše tělo a duše již delší dobu nejsou v souladu a nyní se vám to tak trochu vymstí. Jinak myslíte a jinak konáte, což vás může učinit velmi nešťastnými. Ego není jen k vzteku, někdy vám říká, že to, co děláte, je špatně. Začnete proto více vyslovovat své názory, díky čemuž vaše neštěstí zmizí.

Dobré zprávy: Zjistíte, kdo skutečně jste. Vaše slova vám hodně ubližovala, ale s tím je teď konec. Jakmile začnete být upřímnější, začnete též být mnohem spokojenější sami se sebou.

Na co si dát pozor: Někdy to však budete hodně přehánět. Říkejte ostatním to, co byste snesli vy sami, a myslete na to, že někteří lidé jsou mnohem citlivější než jiní. Nebuďte necita.

Andělská rada: Pokud se vám nechce nic dělat, nedělejte to, není-li to nutné. Víkend tu je od toho, abyste si odpočinuli. Pokud musíte do práce, přetrpte ji a poté si užívejte volna.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete mluvit dlouhé hodiny s různými lidmi, ale žádné informace jim nepředáte. Je to tím, že naprosté zbytečnosti vám budou připadat velmi důležité. Lidé, s nimiž budete mluvit v sobotu, si zřejmě v neděli nebudou přát s vámi mluvit, mohou se vám vyhýbat.

Dobré zprávy: Domácí a kutilské práce vám půjdou od ruky, můžete využít svou kreativitu, abyste vytvořili něco, co někomu jinému udělá radost, a poté své výtvory věnovat.

Na co si dát pozor: Jakmile začnete ztrácet nit, začnete si přibarvovat pravdu, abyste udrželi pozornost posluchačů u toho, co říkáte. Nenuťte nikoho, aby vás poslouchal, pokud sám nechce.

Andělská rada: Snaha být dokonalí vám bere vaši dokonalost. Buďte tím skvělým rádcem, s kým se lidé rádi baví, místo abyste si hráli na něco, co ve skutečnosti nejste.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš domov se stane středem vašeho zájmu. Začnete se zajímat, zda se v něm vaše návštěvy cítí dobře, zda jim něco nechybí. A podle toho ho začnete upravovat. Změny jsou nevyhnutelné, vy se do nich však pustíte rádi. Názory jiných lidí vás nyní budou hodně zajímat.

Dobré zprávy: Svůj domov provoníte svou oblíbenou vůní. Ať už se bude jednat o osvěžovač vzduchu či vonnou svíčku, vaše rodina pozná, že máte doma něco nového. Připravte se na spršku pochval.

Na co si dát pozor: Trávení času o samotě vás v průběhu víkendu může přitahovat, nebude to ale nejvhodnější. Výměna názorů s vašimi příbuznými vám odhalí, co ještě můžete zlepšit.

Andělská rada: Zkuste na dva dny změnit jídelníček. Veganství či naopak větší přísun masa dodá vašemu organismu to, co vám nejvíce chybí, a navíc všem můžete ukázat své kuchařské schopnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše slova budou mít velkou váhu. Mohou jak pomoci, tak ublížit. Je jen na vás, jak jejich moc využijete. Budete chtít pomáhat jiným lidem, ovšem ne vždy vše dopadne podle vašich představ a vy zjistíte, že nehledě na vaši snahu jste ublížili svým nejbližším.

Dobré zprávy: Máte moc vymyslet novou módu, která se uchytí. Kamkoli vyrazíte, tam vás díky vašemu vytříbenému vkusu poznají, a zejména vaši přátelé na vás budou hrdí.

Na co si dát pozor: Výsledek je mnohdy jiný, než jste původně zamýšleli. Řešení je být důslednější a domýšlet důsledky svých činů nehledě na to, jak nepravděpodobně se vám mohou jevit.

Andělská rada: Nedovolte pýše, aby vás ovládla. Určitě víte, že zažíváte lepší i horší chvíle, a hranice mezi nimi se může kdykoli změnit. Buďte milí nehledě na to, jak dobře se nyní máte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Další krok ve vašem plánu bude vyžadovat určitou finanční oběť, chcete-li ho dotáhnout do úspěšného konce. Nemáte-li dostatek peněz, které můžete pustit, není nic špatného najít si nějaké sponzory, kteří by vám po této stránce pomohli. Měl by to být někdo, koho bezpečně znáte.

Dobré zprávy: Nebude vám dělat problém najít někoho, kdo vás založí. Nabídnete vrácení více peněz a setkáte se s prohlášením, že není třeba a na vrácení částky nemusíte spěchat.

Na co si dát pozor: Bude vám trapné vytvářet si podmínky, pokud se někdo z vašich známých rozhodne přiložit ruku k dílu a pomoci vám svými silami. Nebuďte přehnaně měkcí, jinak s vámi lidé budou zametat.

Andělská rada: Pozvěte k sobě domů své nejbližší přátele. Nehledě na to, jak dobře se znáte, poznáte se ještě lépe, svěříte-li jim své plány a zeptáte-li se jich, zda nechtějí jakkoli pomoci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přišel čas být odvážnější. Lidé budou natolik znevažovat vaše názory, že vás to nakonec přestane bavit a začnete být více asertivní. Díky tomu vám konečně začnou naslouchat a brát vás více vážně. Toto chování se vám zalíbí, naštěstí vám to nepřeroste přes hlavu, nově nabytou schopnost využijete pouze v krajních případech.

Dobré zprávy: Toužíte-li setkat se s někým, koho jste dlouho neviděli, tento víkend je vám plně nakloněn. Cesta do končin, kde jste trávili dětství, vás spojí s dávnými přáteli.

Na co si dát pozor: Dokážete se hádat donekonečna, přijde-li řeč na vaši rodinu či nejbližší přátele. Nedovolte, aby vám vaše loajalita zakalila zrak a vy jste skutečně viděli celou pravdu.

Andělská rada: Diskutujte o všem, co je důležité. Co se týče všeho ostatního v minulosti, měli byste to již nechat plavat. Přílišné rýpání se v něčem, co neovlivníte, vám způsobí smutek.

Ryby (19. února – 20. března)

Špatné myšlenky týkající se vaší smůly a štěstí ostatních definitivně skončí. Naučíte se skutečně se radovat, když někdo jiný dosáhne něčeho velkého. Vlastně na tom budete mít svůj podíl. Kdysi jste někomu šikovně poradili a tento člověk se až nyní rozhodl vaši radu následovat.

Dobré zprávy: Přestanete trpět, kdykoli se vám něco nepodaří. Místo toho popřemýšlíte, jak to udělat jinak, a vydáte se tímto směrem – a konečně uspějete.

Na co si dát pozor: Budete se cítit jako spasitel – a názory vašich přátel, které se budou až děsivě podobat těm vašim z minulosti, budete chtít odstranit. Nechte je, přijdou na to sami, až nastane vhodný čas.

Andělská rada: Posedlost problémy jiných lidí je třeba ignorovat, dokud jim nepřerůstají přes hlavu nebo vás tito lidé nepožádají, abyste jim pomohli. V opačném případě můžete působit trochu otravně.

Zdroj článku:
  • Autorský text