Po čem muži touží, když se v ložnici zhasne světlo

Po čem muži touží, když se v ložnici zhasne světlo
Kolikrát jste přemýšlely nad tím, co mají muži rádi v posteli? Myslíte, že jsou více nakloněni různým praktikám ala „Padesát odstínů šedi“ nebo spíše těm citlivějším? Správně, muži v posteli jsou většinou jako ženy. Potřebují zažít to samé, ale bojí se to přiznat, jsou přeci tvrdí chlapi!

Kdo je „na koni“?

Tradiční vztah vypadá tak, že muž zahajuje sex. To mohlo být v 50. letech – ale teď jsme v roce 2019 a muži chtějí, abychom jim také ukázali, že sex chceme. Oslovte svého muže a dejte mu vědět, kdy jste naladěná na nějakou akcičku.

Nalaďte se

Hra na kočku a myš, znáte ji? Žena předstírá, že sex nechce a muž žadoní...ale když se hra změní v realitu, tak je něco špatně. Muž se cítí odmítnut a sexuální nálada ho začne opouštět, zvlášť, když se tahle situace začne opakovat.

Nechte je se podívat

Muži se moc rádi dívají na své ženy, které se kolikrát stydí (faldíky na břiše, celulitida – to muže v ten daný moment nezajímá). Nechte je se dívat, můžete na sebe i sahat, to je zaručeně dostane do varu.

Přeberte iniciativu

Muži mají rádi ženy, které jsou při milování akčnější. Přeci jsou muži opravdu hrozní čtenáři mysli, proto převezměte roli a řekněte si, na co zrovna máte chuť.

Někdy to nevyjde

Občas se stane, že muž vyvrcholí dřív, než bylo v plánu. Proto si zachovejte chladnou hlavu, využijte ten čas „po“ odpočinkem a namasírujte mu třeba záda. Uvidíte, jak se rychle nastartuje a můžete jít znovu „na věc“.

Chválit, chválit

No – a samozřejmě ho pochvalte. Kdy jindy mu chvála tolik zvedne ego? Pokud budete stále upozorňovat na všechny věci, které dělá špatně, začne se cítit, že nestojí za nic. Povzbuďte ho!

A úplně poslední rada je – mluvte. Mluvte o všem, co si každý z vás přeje, jaké jsou jeho i vaše touhy a začněte je plnit. Nakonec se vám z postele nebude chtít ani vylézat.