Andělský víkendový horoskop: Panny budou šokovat, Váhy se zaměstnají spoustou úkolů

Andělský víkendový horoskop: Panny budou šokovat, Váhy se zaměstnají spoustou úkolů
Můžeme jásat, tento víkend podle předpovědi andělů končí veškeré hádky v rodinách a přátelských vztazích. Vyjde totiž najevo, že nic nebylo tak, jak se nám celou dobu jevilo. Jaké dobré zprávy můžete očekávat tento víkend vy a na co si naopak dát pozor?

Přichází čas usmíření. To znamená, že pokud jste se dlouho bezvýsledně snažili, aby vám někdo odpustil, nyní vás dotyčný navštíví či se alespoň ozve. Také se můžete těšit na zlepšení finanční situace. Většina z nás totiž v posledních měsících tíhla k nadměrnému utrácení, což tímto víkendem počínaje končí. Přečtěte si váš andělský horoskop na tento víkend.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zjistíte, že všechno potřebuje svůj řád. Rozhodnete se podstoupit několik změn, ale většina z nich se setká s neúspěchem, neboť váš plán nebude dokonalý. Koncem víkendu budete plánovat jako profesionál a tyto vaše nápady již budou mít úspěch zaručen.

Dobré zprávy: Budete velmi výřeční, a proto setkání s přáteli bude příjemného charakteru. Budete si s nimi moci povídat o čemkoli. Rádi si vyslechnou vaše plány do budoucna, stejně jako běžnější záležitosti.

Na co si dát pozor: Můžete se cítit nesví, pokud vás nadřízený koncem pracovního týdne pokáral za špatně odvedenou práci. Užívejte si víkendu a o práci se starejte, až to bude potřeba.

Andělská rada: Kupte si něco malého, pokud vás popadne pocit viny či vnitřní prázdnoty. Dokažte sami sobě, že i vy máte své vnitřní hodnoty a dokážete to, co jiní ne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše kreativita se vám vrátí v momentě, kdy ji bude zapotřebí. Zároveň budete trochu spěchat, což může vyvolat nepříjemnou hádku, která ale nebude mít dlouhého trvání. Projevíte svou vděčnost všem lidem, kteří jsou pro vás důležití. Také si najdete nové přátele, kteří se odlišují od těch současných.

Dobré zprávy: Všimnete si, že nedávno se u vás něco změnilo, a využijete to ve prospěch všech. Tím něčím je totiž zvýšená schopnost naslouchat a snažit se pochopit situaci jiných lidí.

Na co si dát pozor: Své nápady, pokud je nebudete sdílet pouze s nejbližšími přáteli, vám mohou přinést spoustu nepřátel, kteří si váš plán budou chtít přivlastnit.

Andělská rada: Občas je třeba zvýšit hlas, abyste si ochránili to, co jste sami vymysleli. Snažte se prosazovat argumenty místo toho, abyste křičeli všechno, co vás napadne.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše intuice se silně zlepší. Využijete ji pro velký pokrok ve svých plánech. Vaše duše také zatouží po poznávání nového a vy jí ho dopřejete. Váš program bude pěkně nabitý, ale zároveň si uděláte čas pro své nejbližší. Ani komunikace s vlivnými osobami nebude zaostávat.

Dobré zprávy: Všechny své myšlenky dobře interpretujete. Lidé z vás budou nadšení, pomůžete jim v jejich plánech. Odbíhání od jedné činnosti k druhé nyní rozhodně nebude neefektivní.

Na co si dát pozor: Váš smysl pro humor bude občas krutý, proto se nesnažte zlehčovat závažné problémy jiných lidí. Místo toho přemýšlejte, jak jim pomoci.

Andělská rada: Chcete-li si získat něčí přízeň, nehrajte si na člověka, kterého nic nerozhodí. Místo toho sdílejte své životní zkušenosti, některým lidem se bude hodit vědět, co se jim může stát, nebudou-li opatrní.

Vaše duše také zatouží po poznávání nového
Vaše duše zatouží po poznávání nového | Zdroj: galitskaya / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Snadno rozpoznáte přátele od skrytých nepřátel. Také se setkáte s lidmi kreativně zaměřenými, kteří váš koníček posunou na novou úroveň. Také si uvědomíte, že někteří lidé s vámi nejednali dvakrát fér, a zatoužíte po spravedlivosti, které v průběhu víkendu dosáhnete.

Dobré zprávy: Vaše mysl vyplodí nápad, jak přátelům i rodině dokázat, že si jich stále vážíte. Díky vaší kreativitě nikoho neurazíte a spoustu lidí naopak pobavíte. Můžete se těšit, že i oni vymyslí originální způsob, jak vám poděkovat za to, že tu pro ně jste.

Na co si dát pozor: Přílišná starost o váš vzhled může odstrašit cíl vaší lásky. Spíše než o fyzické vzezření se starejte o způsob, jakým se svým miláčkem zacházíte.

Andělská rada: Popřemýšlejte, zda se příliš nepodceňujete. Řekněte si tři věci, které si myslíte, že jsou na vás nejlepší, a další tři, na kterých chcete v nejbližší době zapracovat. Uvědomíte si, jak skvělí jste.

Lev (23. července – 22. srpna)

Povede se vám přiblížit se svému cíli nezastavitelnou rychlostí. Naneštěstí přehlédnete pár detailů a můžete ztratit pojem o tom, proč vlastně tohoto cíle chcete dosáhnout. Také se vám naskytne zajímavá pracovní nabídka, o které budete dlouze přemýšlet.

Dobré zprávy: Kariérních příležitostí je spousta. Uděláte si čas na promyšlení, kam zamíříte dál. Vymyslíte plán, jak mít více peněz a zároveň dělat něco, co vás bude bavit.

Na co si dát pozor: Jedna z věcí, kterou nyní nedokážete, je odpočinek. Můžete být unavení z přepracování. Jediná rada je více odpočívat a dělat něco méně namáhavého.

Andělská rada: Dejte lidem najevo, že tu pro ně jste, pokud vás zrovna potřebují. Na druhou stranu nedělejte nic namáhavého, spíše buďte víkendovým rádcem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete připraveni následovat svůj sen. Uděláte něco nečekaného až pro ostatní lidi přímo šokujícího, abyste se pohnuli z místa a přiblížili se svému cíli. Na své cestě nebudete sobečtí, poučíte velké množství lidí, kteří si vybrali stejnou životní cestu jako vy.

Dobré zprávy: Využijete svou touhu po lásce a dobrodružství a zahrnete je do svých plánů. Jakkoli nereálně to zní, skutečně se vám povede pracovat a zároveň uspokojit svou romantickou stránku a někam se podívat.

Na co si dát pozor: Ne všechno je tak růžové, jak se vám nyní zdá. Věnujte pozornost průběhu vašeho plánu, tak se ušetříte menších neshod v budoucnu.

Andělská rada: Budete neobyčejně moudří, proto se nebojte svá moudra předávat. Pro vás to může být zbytečné vychloubání, pro někoho jiného záchrana.

Váhy (23. září – 23. října)

Zdržování pro vás nebude připadat v úvahu. Budete mít před sebou ještě hodně úkolů, které jste si zadali vy sami, a přesto všechno krásně stihnete. Své úkoly si totiž zorganizujete, aby vás více bavily a vy jste se nezastavovali. V neděli budete mít volný čas a setkáte se s dobrými přáteli.

Dobré zprávy: Budete mít skvělou náladu i chuť dělat nezbytné věci. Nuda vám rozhodně nehrozí. Zabavíte se bez ohledu na to, co se rozhodnete dělat, a budete inspirovat řadu dalších lidí.

Na co si dát pozor: Chvilku může trvat, než se rozpohybujete, pokud jste v minulých dnech dělali jen to nejnezbytnější. Zkuste si zacvičit, abyste rozproudili svou krev a vše zvládali snadněji.

Andělská rada: Nemáte-li čas na osobní setkání, zůstaňte s ostatními v kontaktu alespoň na telefonu. Krátký rozhovor vám dopřeje tolik potřebnou pauzu a dodá pozitivní energii pro další práci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Budete méně pracovat a více si užívat života se vším, co nabízí. Občas můžete mít výčitky svědomí, že neděláte nic pro svou budoucnost. Není to pravda, upevňování vztahů s rodinou je rozhodně výhodná investice. Vy na to ale přijdete ještě tento víkend.

Dobré zprávy: Oblast romantiky nyní bude kvést, pokud zasadíte ono semínko spokojeného vztahu, ať už máte partnera či nikoli. V této oblasti pocítíte velké štěstí.

Na co si dát pozor: Ne všechny změny, které provedete, budou snadné. Do některých se vám chtít nebude a uděláte je jen pro to, abyste zjistili, zda změní váš život. Chce to pozitivnější přístup.

Andělská rada: Říkejte to, co si myslíte, že by vás učinilo šťastnými. Ne všechno je třeba obalovat v těch nejhezčích slovech, důležitější je samotná informace, kterou vypouštíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pro své závazky se doslova nadchnete. Vzpomenete si na svá předsevzetí, která jste kdy učinili, a vrátíte se k nim. Dělání jednoduchých věcí pro vás bude radostné. Užijete si všechen volný čas, který vám zůstane, v pohodlí vašeho domova.

Dobré zprávy: Budou vás těšit maličkosti. Raději strávíte čas v přírodě, kde všechno působí jednoduše. Vaše energie se bude dobíjet převratným tempem a bude se zdát, že vám nikdy nedojde.

Na co si dát pozor: Vaše plány mohou být o krok před vámi, nemusíte stíhat všechno. Doporučujeme si vše důkladně projít a rozhodnout se udělat pouze ty nejdůležitější kroky.

Andělská rada: Život vám nikam neuteče, když přestanete pospíchat. Téměř nic nejde udělat najednou, dopřejte si proto více času a vnímejte všechny změny, které nastanou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Donedávna jste byli frustrovaní a nevěděli jste proč. Nyní vás čeká velká změna, budete prožívat velkou radost a nic vás nerozhodí. Budete-li se držet programu, který jste si naplánovali, zůstanete spokojení. Vaše kreativita vám pomůže stát se miláčkem všech lidí v okolí, rádi s vámi budou trávit čas.

Dobré zprávy: Budete hodně přátelští a navíc opatrní. Nebudete se o nic sázet a nebude vám vadit, pokud se ukáže, že jste mohli vyhrát. Důležitější než výhra pro vás bude samotný kontakt s lidmi.

Na co si dát pozor: Přílišná upřímnost může někdy škodit a tento víkend to bude tento případ. Vnímejte, jak se jiní lidé cítí, než jim sdělíte něco nepěkného.

Andělská rada: Je skvělé, že se nyní máte lépe než kdy jindy, ale neberte to jako samozřejmost. Místo toho se snažte, aby vám tato dobrá nálada vydržela co nejdéle. Nepolevujte ve svém úsilí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš smysl pro pořádek vás donutí vrhnout se na domácí úklid, či na přeskládání předmětů, které jsou vašim návštěvám na očích. Ne všechny nápady jsou ale dobrý nápad, a pokud chcete rekonstruovat svůj domov, měli byste si rozmyslet, zda je to dlouhodobě dobrý nápad.

Dobré zprávy: Otevřete se tomu správnému člověku, který nic z toho, co si řeknete, nevyzradí. Díky tomu, že budete moci sdílet své obavy, se vaše mysl stane mnohem vyrovnanější.

Na co si dát pozor: Změny, které jste dlouhodobě plánovali, vám nyní nebudou příjemné, pokud se do nich pustíte. Nenaléhejte sami na sebe jen proto, že jste něco plánovali dlouho dopředu.

Andělská rada: Podpora je zapotřebí nehledě na to, zda se nyní máte dobře či špatně. Udržujte si kolem sebe lidi, kteří vás vždy dokážou rozveselit.

Ryby (19. února – 20. března)

Postavíte se za své přátele, kteří nyní neprožívají tak spokojený život jako vy. Budete velkorysejší než obvykle, co se týče vaší ochoty pomáhat bez ohledu na to, jak celá situace dopadne pro vás samotné. Kvůli tomu vás čekají drobné problémy, nakonec se ale všechno vysvětlí.

Dobré zprávy: S lidmi, které zatím neznáte moc dobře, si budete skvěle rozumět a zjistíte, jaké máte společné zájmy a v jakých ohledech se skvěle doplňujete. Není vyloučena spolupráce na výnosném projektu.

Na co si dát pozor: Manipulace se můžete bát nejen jako oběť, ale také jako agresor. A tento víkend bude hrozit ta druhá možnost. Myslete na dobro lidí, nevyužívejte jejich náklonnost.

Andělská rada: Máte-li pevné přátelské základy, dokážete i nemožné. Myslete na to, až se vám zachce získat nějaká privilegia jen proto, že jste se v minulosti k ostatním zachovali dobře a oni vám důvěřují.

Zdroj článku:
  • Autorský text