Andělský týdenní horoskop: Lvi uspořádají obří výlet, Blíženci se postupně uzavřou do sebe

Andělský týdenní horoskop: Lvi uspořádají obří výlet, Blíženci se postupně uzavřou do sebe
Ačkoli jsme tvorové společenští, občas neuškodí si od lidí odpočinout. Alespoň takto to podle andělů budou vnímat někteří z nás. Hádavá nálada nás může ovládnout, a proto se ve volném čase spokojíme s knihou či filmem. A jaký bude podle andělů váš týden?

Někdo bude společenský až příliš, někdo vůbec. Budeme mít různé nálady. A také mohou hrozit hádky. Proto, chceme-li si povídat a náš přítel nikoli, je lepší nechat ho být, nenutit ho trávit s námi čas. Každý má občas nutkání zmizet. V tu chvíli je nejlepší, aby si srovnal myšlenky o samotě. A jak společenští budete vy? Přečtěte si svůj andělský týdenní horoskop.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přestanete se zabývat tím, co přijde následující týdny. Nebudete na to mít čas. Váš program bude velmi nabitý. Nejenže budete mít stále velké množství práce či pohovorů, ale také zatoužíte dát všem svým přátelům něco výjimečného, aby věděli, jak hodně vám na nich záleží.

Dobré zprávy: Nostalgie vás pohltí a donutí vás spojit se s dávnými přáteli. Také vymyslíte něco, co obrátí váš život naruby, ale zároveň vás to nasměruje dobrým směrem.

Na co si dát pozor: Žijete ve spěchu a tento týden nebude žádná výjimka. Můžete o sobě začít pochybovat, což vás vždy na malou chvilku zastaví v pokroku.

Andělská rada: Některé situace vyžadují speciální opatrnost. Jakkoli dobře to pro vás vypadá, nehledejte za vším romantiku a pochopení. Mnozí lidé by to mohli obrátit proti vám.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začíná vaše šťastné období. Radost ze života i z maličkostí si hodně užijete. Bude se zdát, že se vám nemůže nic špatného přihodit. Poděkujte zvýšené energii. Lenost vás opustí, budete chtít něco neustále podnikat. Také si všimnete, co všechno jste nedodělali, a napravíte to.

Dobré zprávy: Pokud jste někomu chtěli odpustit, ale stále se vám připomínaly staré křivdy, nyní nastává skvělá příležitost vyříkat si to s daným člověkem a konečně mu odpustit.

Na co si dát pozor: Některé věci je vhodnější odložit na později než se po nich vrhnout po hlavě. Kvůli vašemu spěchu nebude vaše načasování nejvhodnější, co se týče komunikace.

Andělská rada: Ne všechno vyjde podle plánu, snažte se z toho poučit místo toho, abyste nad tím pouze mávli rukou a již na to nemysleli. Všechno se děje z nějakého důvodu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zpočátku budete hodně společenští, ale jak týden bude ubíhat, spíše se uzavřete do sebe. Zjistíte, že máte talent, o kterém jste nevěděli, ale jehož kultivace vás naplňuje a uspokojuje. Ve volném čase si proto budete přát, aby vás nikdo nerušil, a o samotě budete mnohem spokojenější.

Dobré zprávy: Vrhnete se na sebevzdělávání. Pomůže vám to si odpočinout, lépe poznat sami sebe a zlepšit svůj život. Koncem týdne se s přáteli opět setkáte. Budou vám chybět a nebudete se moci dočkat, až je také poučíte.

Na co si dát pozor: Neprovádějte sociální experimenty. Jak se kdo zachová, když čelí stresu, vědět nemusíte. Tuto zábavu budete provozovat, když budete nechtěně vyrušeni z rozjímání.

Andělská rada: Buďte si jisti, že víte, co od svých známých očekávat. Stejně tak si dávejte pozor, jak se zachováte vy. Ne všechna slova jsou nutná a ne všechna jsou vhodná.

Bude vám vyhovovat více samota
Bude vám vyhovovat více samota | Zdroj: Milkos / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Budete potřebovat značnou podporu přátel a velké odhodlání, abyste se k něčemu rozhoupali. Přichází ten vámi tolik proklínaný čas, kdy se vám nebude do ničeho chtít, bude vám chybět motivace. Naštěstí si nakonec řeknete, že všechno dokončíte, abyste měli více peněz i volna.

Dobré zprávy: Pokud hledáte práci, máte možnost. Procházejte nabídky, jedna vás uhodí do očí. V tomto zaměstnání budete nadmíru spokojeni. Pokud pracujete, kolega vám navrhne, abyste společně dokončili vlastní projekt.

Na co si dát pozor: Stejně jako při řízení vozidla je nebezpečné nedržet volant, není vhodné jednat, aniž byste si všechno důkladně promysleli. Postupně se můžete topit ve zdánlivě neřešitelných problémech.

Andělská rada: Snažte se vydat ze sebe to nejlepší. I když si myslíte, že vaše kariéra či vztahy za chvilku ztroskotají, nemusí tomu tak být, může to být subjektivní pocit, který vám bere motivaci pokračovat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Popřemýšlíte, jak se opět sblížit se svými přáteli. Pár nápadů zavrhnete a nakonec přijdete na uspořádání velkého a výjimečného výletu, jehož téma bude společný zájem vás všech. Vymyslíte bohatý program, který uspokojí všechny vaše přátele. Budou nadšeni, že jste si dali tolik práce s vymýšlením.

Dobré zprávy: Dostanete šíleně znějící, avšak skvělý nápad, jak postoupit v kariéře či si najít práci. Autorita bude nadšená, neboť ze sebe vydáte to nejlepší. Na finanční stránku si nebudete moci stěžovat.

Na co si dát pozor: Vaše rodina nemusí být nadšená, že je ignorujete. Proto byste mohli pozvat i několik členů vaší rodiny, aby si nepřipadali odstrčení na vedlejší kolej.

Andělská rada: Přestože se vám nyní daří, nezapomínejte být vděční. Peníze navíc, které vyděláte, investujte do svého nadějného vztahu, ať už partnerského, rodinného či přátelského.

Panna (23. srpna – 22. září)

Dáte svým známým najevo, že pro ně uděláte cokoli a budete tu pro ně, až vás budou potřebovat. Setkáte se s velkým vděkem, někteří ale zneužijí vaší dobroty. Také můžete být požádáni, abyste za někoho zaplatili dluhy. Není to vaší povinností, svou pomocí jste přeci mysleli radu či spolupráci.

Dobré zprávy: Můžete se těšit na oplacení vašich dobrých skutků, jakmile pomůžete někomu, kdo vaši pomoc skutečně potřebuje a bez vás je ztracený. Obdržíte také několik malých dárků.

Na co si dát pozor: Doma se budete hodně nudit a nikdo vás v něm neudrží. Máte-li spolubydlící, můžete zaslechnout několik nesouhlasných výlevů na svou adresu.

Andělská rada: Buďte otevření novým možnostem, a to zejména co se týče zaměstnání či drobného přivýdělku. Zkusit si něco, co jste ještě nedělali, rozšíří vaše možnosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Zjistíte, že oproti vašemu očekávání jsou ne všechny vaše vztahy ideální, a rozhodnete se s tím něco udělat. Lidi, s nimiž nemá cenu něco zdokonalovat, se rozejdete nadobro, již si od nich nenecháte vysávat všechnu energii. A výsledek se dostaví brzy – vytvoříte něco zcela nového, co pomůže vám i ostatním.

Dobré zprávy: Pomyslíte na romantiku a mazlení. Pokud momentálně nemáte partnera, nebudete mít o lidi, s nimiž byste potenciálně mohli trávit čas, nouzi.

Na co si dát pozor: Ne všichni lidé mají nejčistší úmysly. A to dokonce ani ti, které jste znali dříve. Časy mění každého, dokonce i ty jedince, za které jste dříve mohli dát ruku do ohně.

Andělská rada: Když vám něco nevyjde podle představ, nebuďte na sebe naštvaní. Nemůžete si přeci všimnout všech detailů. Radujte se z toho, čeho jste docílili, a na drobné potíže nehleďte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zaměříte se na svou psychickou pohodu, ovšem vaše myšlenky se mohou stát velmi neproduktivními. Je to špatně? Pokud si potřebujete odpočinout od práce ve svém volném čase, tak rozhodně ne. Ba naopak, zaměření se na zábavu a odpočinek vám velmi prospěje.

Dobré zprávy: Stanete se velmi všímaví a odhalíte skrytý problém v rodině, který se někdo snaží všelijak ututlat. Konfrontací nabídnete řešení a váš příbuzný vám bude vděčný, že se o něj zajímáte.

Na co si dát pozor: U cizích lidí naopak budete hledat problémy tam, kde neexistují. Není na škodu být méně zvědaví a více se starat o své nejbližší. Ti vaši pozornost potřebují mnohem více.

Andělská rada: Nepokládejte si otázky ohledně lásky a osobní svobody. Spíše přemýšlejte, jak tyto dvě věci zkombinovat, abyste dosáhli štěstí v oblasti romantiky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Sebevědomí vám chybět nebude. Bude se jednat o zdravé sebevědomí, které vám umožní odhalit problémy jiných lidí a správně jim pomoci. Sobeckost z vašeho života zcela zmizí a vy se budete radovat z každého okamžiku, který nastane. Také budete značně kreativní.

Dobré zprávy: Lidé, kteří v životě něco dokázali, vás budou hodně inspirovat. Též budete okouzlující a vaše plány, které se zdály nesplnitelné, se pomalu začnou odrážet do skutečného světa.

Na co si dát pozor: Nehodnoťte lidi podle vzhledu. Někteří jedinci vás doslova odpuzují. Buďte u nich obezřetní, ale přesto jim dejte šanci se předvést. Intuice někdy může klamat.

Andělská rada: Budujte zdravé návyky. V práci udělejte něco navíc, doma si vyslechněte ostatní členy domácnosti. Zabere to jen pár minut, ale lidé vám začnou být více nakloněni.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete mít tendenci se omlouvat za to, že si potřebujete odpočinout. Vězte, že není nic špatného na tom, jeden týden v roce vypnout a věnovat se více svým zájmům. Nikdo vás nemůže soudit, jste totiž nejpracovitější člověk v celém okolí. Nemusíte vždy odvést bezchybnou práci.

Dobré zprávy: O zábavu nebudete mít nouzi. Budete přesně vědět, jak se zabavit, abyste v průběhu dne překypovali energií. Sraz s přáteli je skvělou příležitostí slyšet dobré novinky.

Na co si dát pozor: Čeká vás osobní harmonie, jen budete přehnaně myslet na svou práci. Ačkoli se v průběhu týdne budete cítit odpočatí, měli byste si tento dobrý pocit náležitě vychutnat.

Andělská rada: Nic neuspěchejte, ani vaši mentální pohodu. Na pracovní stres budete mít tento rok ještě hodně času. Mezitím se můžete přiučit, jak stresové situace lépe zvládat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejlépe vám bude ve společnosti jiných lidí. Znovuspojení se s lidmi z minulosti vám pomůže pochopit, proč se nyní v určitých situacích chováte tak chladně, a umožní vám to zlepšit se k lepšímu. Odstraníte návyky, které nejsou prospěšné a které vám nyní brání ve spokojenosti.

Dobré zprávy: Budete okouzlující a můžete přesvědčit ostatní lidi, aby změnili svůj život nejen kvůli sobě samotným, ale také kvůli členům své rodiny. Vaše argumenty budou přesvědčiné.

Na co si dát pozor: Pokud jste si něco nevyříkali s dávným sokem, nyní je lepší se mu vyhýbat. Rozhovor by totiž nevedl k ničemu jinému než k hádce. A přece si nechcete zkazit celý týden.

Andělská rada: Všechny své myšlenky, i ty pozitivní, i ty negativní, si zaznamenejte a poté s nimi spolupracujte. Vaše vzorce chování vás poučí, že se zatím neznáte dokonale.

Ryby (19. února – 20. března)

Komunikace může zaostávat, pokud nebudete pořádně naslouchat lidem, s nimiž mluvíte. Ze sáhodlouhého proslovu budete mít tendenci vzít si to nejdůležitější a detaily vynechat. Jakmile dojde na to, že byste tyto detaily měli znát, začnete si je domýšlet.

Dobré zprávy: Maličkosti, které vám někdo věnuje, vám udělají nezměrnou radost. Pocítíte nárůst pozitivní energie vždy, když pro vás někdo něco udělá. A tím vykouzlíte úsměv na tváři i jim.

Na co si dát pozor: Fantazie vás provází celým životem, neměli byste však věřit všemu, co vám nakuká. Budete-li si všechno dvakrát ověřovat, lidé vás budou mít mnohem raději.

Andělská rada: Zlepšujte svou komunikační strategii. Vaše odpovědi nejsou dokonalé, i když si myslíte opak. Více vnímejte, jak reagujete, a příště to udělejte lépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text