Typ zlého chlapce, před kterým byste se měla mít na pozoru, na základě vašeho znamení zvěrokruhu

Typ zlého chlapce, před kterým byste se měla mít na pozoru, na základě vašeho znamení zvěrokruhu
Zvěrokruh prozrazuje mnohé o tom, koho přitahujeme a kdo přitahuje nás. Dnes vám představíme typ zlého chlapce, se kterým se na základě vašeho znamení vzájemně přitahujete, ale před kterým byste se měla mít na pozoru.

Beran (21. března –⁠ 20. dubna)

Máte sklon se zamilovávat do mužů, kteří vás lákají do postele. Přitahují vás zlí chlapci, kteří nabízejí dobrodružství a divoký sex, ale to, co byste si zasloužila po romantické stránce, vám nabídnout nemohou. 

Býk (21. dubna –⁠ 21. května)

Zlý chlapec, který přitahuje vás, má tendenci s vámi být neustále ve spojení, ale jen přes mobil nebo online. Pokud s vámi muž sice nepřetržitě komunikuje, ale ve skutečnosti s vámi vlastně není, pryč od něj. Nic vás nevyvede z míry tak jako ta nestabilita a nutnost být najednou sama.

Blíženci (22. května –⁠ 21. června)

Vás, Blíženci, přitahují hypermaskulinní muži, kteří nemají zájem o romantiku a nutí vás se snažit, zatímco sami se drží zpátky. Nesmiřujte se s někým, kdo se o vás nesnaží, bez ohledu na to, jak lákavě to ze začátku vypadá.

Rak (22. června –⁠ 22. července)

Raky přitahují muži, kteří jsou učebnicově dokonalí, mají skvělou práci, hodně peněz a vysoké společenské postavení. Hledáte stabilitu, takže tyto věci vnímáte jako známku někoho, kdo má život pod kontrolou. Bohužel muži, které si vybíráte, mají potíže v emoční oblasti a nejsou zdaleka tak vyrovnaní, jak na první pohled působí.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Lvice, vy často přitahujete zlého chlapce, který je tak trochu hipster. Myslíte si, že je cool, obdivujete ho a těšíte z jeho pozornosti, i když jí zasypává i jiné ženy. Nenechte se jím tolik zaujmout, protože jste sama mnohem víc cool, než si myslíte, a pravděpodobně o poznání víc cool než tenhle zlý chlapec.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Mnoho žen ve znamení Panny stráví dlouhou dobu v monogamním vztahu s mužem, který se sice chová, jako byste ve vztahu byli, ale přitom vztah neuzná a veřejně se o vás jako o své přítelkyni nevyjadřuje. Neztrácejte čas s někým, kdo vás nechává čekat.

Váhy (23. září –⁠ 23. října)

Milé Váhy, jste velmi sentimentální a romantická osoba, a proto se zamilováváte do mužů, kteří tvrdí, že jim na vás záleží, ale ve skutečnosti nic nedělají. Probuďte se, protože jeho chování je citovým ekvivalentem vzdušných polibků –⁠ je to jenom bezvýznamné divadýlko!

Štír (24. října –⁠ 22. listopadu)

Štíři, každý intenzivní pocit vnímáte jako znamení, že na vás muži záleží, a máte pocit, že to znamená, že jeho city jsou skutečné a hluboké. Takže ve finále přitahujete toxické muže, kteří mají výbušnou povahu nebo jsou panovační a majetničtí. Utíkejte od těchto zlých chlapců, co nejdál.

Střelec (23. listopadu –⁠ 21. prosince)

Střelci, přitahují vás zlí chlapci, kteří vás sice umí vás rozesmát, ale neplánují s vámi společnou budoucnost. Vše se zkomplikuje ve chvíli, kdy se vaše věrné a milující srdce do vztahu příliš zapojí a vy zjistíte, že takový vztah není to pravé.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 20.ledna)

Kozorozi, proč si to děláte? Vždyť vy přece poznáte, když vám chlap lže. Poznáte, když se k vám chová hrozně. Všichni kolem vás vidí, že tenhle zlý chlapec není ten pravý. Ale vy ho opečováváte, přestože vám dělá ze života peklo. Až se k vám příště nějaký muž nebude chovat dobře, pryč od něj.

Vodnář (21. ledna –⁠ 20. února)

Líbí se vám povrchní vyděděnec, rebel bez příčiny, který je sžírán svou představou o sobě samém jako o někom mimořádném. Rády fandíte outsiderům, ale jednoho dne, až vás tímhle předstíráním cílevědomosti dostatečně unudí, si možná uvědomíte, že inteligentní, kreativní a jedinečnou osobností jste tu vy, ne on.

Ryby (21. února –⁠ 20. března)

Ryby, zlého chlapce, na kterého si musíte dávat pozor, přitahujete proto, že se živí vaší citovou hloubkou, aby se sám necítil tak povrchní. Má spoustu špatných návyků, které byste ráda napravila, a právě zde se projevuje vaše potřeba zachraňovat druhé. Důležité je, abyste to nedělala na svůj úkor.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.idiva.com