Partnerský horoskop pro ryby na tento týden: Sejděte se s přáteli a kolegy, aniž byste to nutně plánovali, mohou přeskočit jiskry

Partnerský horoskop pro ryby na tento týden: Sejděte se s přáteli a kolegy, aniž byste to nutně plánovali, mohou přeskočit jiskry
Zamilované ryby jsou vášnivé, intenzivní a jedinečné. Vztah s rybami je jako jízda na horské dráze, která vás donutí prožívat své pocity,i ty špatné, a pomůže vám stát se lepším a upřímnějším člověkem. I když vám vztah s rybami nevydrží, lekce, které se od partnera ve znamení ryb naučíte, vám vydrží.

Co vás, milé ryby, čeká v nadcházejícím týdnu?

Tento týden je zaměřen na úspěch. Pokud jste připraveni posunout svůj vztah na hlubší rovinu nebo začít nový, máte zelenou k zahájení této mise. Do nového měsíce vstoupíte v plné síle.

Slibné je nyní i online seznamování.

Nalaďte se na velkorysou sváteční náladu a vše co si usmyslíte půjde jako po másle.

Zábava, zábava a zase zábava

Budete se těšit z randění a setkávání se s novými lidmi. Buďte aktivní, pokud jde o vyjádření jakýchkoli obav nebo autentickou komunikaci s partnery či objekty svých milostných zájmů.

Vaše touha po svobodě a zábavě bude na vrcholu. Možná si začátkem prosince objednáte romantický výlet nebo vás začne přitahovat člověk z úplně jiného prostředí nebo z jiné oblasti života. Přemýšlejte (a flirtujte) nad rámec svých možností.

Jděte do toho ve velkém!

Udělejte skok víry nebo přemýšlejte mimo obvyklé hranice své představivosti. Ať už plánujete cokoli, směle do toho. Chcete se se svým drahým protějškem sestěhovat? Pokročit ve vztahu dál? Je pravý čas plnit si své sny.

Jestliže naopak cítíte, že ve vztahu nejste spokojeni a bylo by lepší jej ukončit, udělejte to.

Vesmír smete vše, co není ve vašem zájmu, a přitáhne vám něco mnohem vhodnějšího.

Zdroje: