Andělský horoskop na pátek: Pro Blížence bude tento den náročný, Rybám bude přát štěstí

Andělský horoskop na pátek: Pro Blížence bude tento den náročný, Rybám bude přát štěstí
Poslední pracovní den tohoto týdne bude pro většinu znamení náročný. Fyzicky i psychicky. Ale kdo je připraven, není překvapen. Blíženci budou pod tlakem, Lvi konečně začnou plánovat dovolenou.

A je tu konec pracovního týdne. Bohužel pro mnoho znamení to stále není den, kdy si mohou oddechnout. Mnozí z vás budou dohánět pracovní resty a řešit pracovní i osobní problémy. Jediným štěstím je, že andělé zůstávají na vaší straně

Beran (21. března - 19. dubna)

Pátek nebude zrovna ideální, budete se potýkat s mnoha nepříjemnými pocity, možné jsou též hádky s partnerem. Vyhněte se přijímání závažných rozhodnutí, dnes byste se (mimo jiné i kvůli svému duševnímu rozpoložení) nemuseli rozhodnout zrovna nejlépe. Náležité plánování vám pomůže dosáhnout lepších výsledků.

Býk (20. dubna - 20. května)

Ukáže se, že tento den vyžaduje inteligentní plánování aktivit. Občas také můžete ztratit trpělivost. Musíte si však zachovat chladnou hlavu a zůstat za všech okolností co nejvíce v klidu.

Blíženci (21. května - 21. června) 

Tento den bude poměrně náročný. Nevyhnete se starostem ani značnému pracovnímu tlaku. Zkuste si najít chvilku na meditaci a zklidnění myšlenek, to vám pomůže se znovu zkoncentrovat a tento den překlenout.

Rak (22. června - 22. července) 

Tento den bude pro Raky plný radosti. Váš optimistický pohled na věc vám umožní přijímat rychlá rozhodnutí a přinese úspěch. Otevřená diskuse s partnerem o příznivé události, která se má odehrát, vám pomůže si lépe porozumět a shodnout se na nejlepším možném přístupu.

Lev (23. července - 22. srpna)

V tento den se vám naskytnou nové příležitosti. Optimalizujte své úsilí, abyste dosáhli dobrých výsledků. Užijete si také pocit hlubokého uspokojení. S partnerem konečně začnete plánovat dovolenou, což vás stmelí.

Panna (23. srpna - 22. září)

Pátek je dnem, kdy vás budou trápit záležitosti týkající se vašeho pokroku. Bude pro vás obtížné překonat převládající omezení a musíte zůstat obezřetní. I přes vaši opatrnost je pravděpodobné, že se dopustíte chyb. 

Váhy (23. září - 22. října)

Tento den pro vás nebude příznivý. Je naprosto nezbytné, abyste si dvakrát rozmysleli co chcete říci, než začnete mluvit. V opačném případě vás čeká tichá domácnost. Pracovní atmosféra však bude poměrně příznivá, protože díky tvrdé práci konečně slíznete smetanu. Snadno zvládnete i náročné úkoly.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Tento den pro vás bude skutečně přínosný. Vaše zvýšené úsilí v poslední době přinese kýžené ovoce a uspokojení. Získáte také podporu svých přátel a i doma zavládne klid a pohoda. Jste jedním z mála znamením, kterému se bude dnes výjimečně dařit.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Tento den se ukáže jako přínosný, pokud vynaložíte velké úsilí. Využijte této příležitosti k optimalizaci svého potenciálu. S partnerem se poslední dobou nemůžete na pár věcech shodnout, je nejvyšší čas si spolu sednout a vše v klidu probrat.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

V tento den je třeba tvrdě pracovat, abyste dosáhli svých cílů. Pokud si budete věřit, můžete dosáhnout lepších výsledků. Sebedůvěra bude důležitá také v partnerském vztahu, nejistota není na místě.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Dnes mají prioritu rodinné problémy. Snažte se na danou záležitost podívat ze všech možných úhlů a poraďte se i s dalšími členy rodiny. Jen tak naleznete řešení, se kterým budou spokojeni všichni zúčastnění.

Ryby (19. února - 20. března)

Štěstí vám bude v tento den přát. Náročné úkoly zvládnete levou zadní. V tento den můžete bez obav také činit důležitá rozhodnutí. Večer si zajděte s partnerem na večeři a sklenku něčeho dobrého. Zasloužíte si to.

Zdroje článku: