Chcete-li se jako žena Beran opět sblížit s partnerem, oceňte jeho odlišnost i výjimečnost

Chcete-li se jako žena Beran opět sblížit s partnerem, oceňte jeho odlišnost i výjimečnost
Existuje totiž několik chyb, které můžete ve vztahu dělat. Může za to Vaše povaha. Měla byste ale vědět, že nic není nemožné a dokonce i Vy dokážete vztah zlepšit, pokud partner projeví zájem. Měla byste začít tím, že zjistíte, jaké Vaše chování může vztahu uškodit.

Nehledíte na partnerovy názory

Nebo-li ho berete jako samozřejmost. Prostě partnera máte a jste vítěz. Častokrát Vás nezajímá, jak se Váš partner cítí nebo zda něco nepotřebuje. A to vztahu neprospívá.

Hádáte se kvůli každé maličkosti

Jakmile něco není po Vašem, jste schopna se prohádat celý den. Vy jste ve vztahu na prvním místě a nehodláte to měnit. Stačí naslouchat, pokud se Vám partner snaží něco říci, a nevztekat se.

Ve všem s partnerem soupeříte

Ve všem hledáte záminku k soutěži. Je jedno, jestli obědváte, jste na vycházce či zrovna vstáváte – Vy musíte být ve všem první. Vašemu partnerovi to může připadat otravné.

Trpělivost není Vaší silnou stránkou

Jste značně netrpělivá, a pokud Vám něco nevyjde, jdete od toho pryč. Není to dobrá taktika v zaměstnání ani kdekoliv jinde a vztahu takové chování hodně ubližuje.

V žárlivosti si ženy Berani začínají vymýšlet různé scénáře nevěry, Zdroj: voronaman / Shutterstock

Hádáte se, kdykoliv můžete

Hádky jsou takový Váš soukromý sport. Možná je používáte jen proto, aby partner viděl Vaši pozornost k němu, nicméně snad žádný muž nestojí o celodenní hádání.

Jakmile se cítíte nejistě, začnete žárlit

Máte-li pocit, že ve vztahu ztrácíte nad partnerem kontrolu a on si dělá, co se mu zamane, začnete žárlit a vymýšlet si různé scénáře, jak Vám může být nevěrný.

Slibujete mu, co nedokážete splnit

Jakmile Vás partner o něco požádá, Vaše okamžitá reakce je slíbit mu, že to uděláte. Možná to souvisí s Vaší soutěživostí, ale nikdy dopředu nepřemýšlíte nad tím, zda to skutečně dokážete splnit.

Někdy se neovládnete

Sama dobře víte, že máte výbušnou povahu. Neměla byste jí však zneužívat. Vždy, když začnete být vzteklá, se třikrát hluboce nadechněte, než partnerovi řeknete něco nepěkného.

Pokud Vás partner přitahuje, neznamená to, že ho milujete

Toto platí spíše pro krátkodobé vztahy. Pokud Vás někdo přitahuje, je to touha. Pokud někoho milujete, je to láska. Váš problém je, že si tyto dva termíny pletete, což má za následek nepříliš dlouho trvající vztahy.

Pokud něco chcete, kladete na partnera velké nároky

Uvedeme příklad – chcete nové oblečení a Váš partner se Vám nabídne, že Vám nějaké koupí jako dárek, abyste nemusela utrácet. Vy máte tendenci partnera vyždímat z peněz kvůli značkovému oblečení. Vždy chcete něco lepšího.

Neohlížíte se na partnerovy emoce

Pokud je Vašemu partnerovi kvůli Vám do breku či se na Vás zlobí, Vás to vůbec nezajímá, poněvadž pro Vás jste na prvním místě Vy, nikoliv partner.

Zdroj článku: