Andělský horoskop na příští dny: Střelci, pozor na střet s autoritami, Váhy, zbavte se negativity

Andělský horoskop na příští dny: Střelci,  pozor na střet s autoritami, Váhy,  zbavte se negativity
Příštích pár dní bude pro většinu znamení plných změn. Mars totiž vstoupil do znamení Panny a tak nezůstává kámen na kameni. Blíženci budou řešit staré křivdy, Kozorozi se zaměří na osobní růst

V pondělí vstoupil bojovný Mars do znamení Panny, což ovlivňuje nějakým způsobem všechna znamení. Věci se začínají měnit, pro některá znamení nastává období osobního či profesního růstu, jiná znamení budou řešit naopak mezilidské vztahy. Andělé všem znamením radí zůstat v klidu a zachovat si nadhled.

Beran (21. března - 19. dubna)

V pondělí vstoupil váš váš vládce Mars do znamení Panny. Zdrží se zde až do 26. srpna. Nabádá vás k zaměření se na detaily, které tvoří váš každodenní život, jako je vaše strava, životní styl a způsob, jakým nakládáte se svým časem. Není to zrovna vzrušující počin, ale v konečném důsledku zlepší váš způsob života. Koncem tohoto týdne se zaměřte na pomoc potřebným a zároveň péči o sebe sama.

Býk (20. dubna - 20. května)

Mars procházející Pannou vystřelí kvalitu vaše milostného života do výšin. Mars v Panně ovlivňuje váš pátý dům, což podněcuje vaše skryté touhy. Ať už tedy v příštích pár dnech oživíte romantiku se svou drahou polovičkou, užijete si vášnivou schůzku s novým milencem, nebo se vrhnete do projektu, který roznítí vaši kreativitu, jde o to, abyste následovali své srdce.

Blíženci (21. května - 21. června) 

V příštích pár dnech očekávejte bouřlivé interakce s rodinou. Na povrch vyplavou záležitosti, které vás již delší dobu trápí a vy budete cítit nutkavou potřebu je řešit. Andělé však apelují na vaši schopnost sebekontroly, pokud dojde ke konfliktu, dávejte si pozor na svá slova a snažte se pochopit i druhou stranu.

Rak (22. června - 22. července) 

Několik příštích dnů bude hlavně o vaší mozkové kapacitě, síle soustředění a rozumových schopnostech. Bude to sice náročné, ale naučíte se mnoha novým věcem a získáte nové dovednosti. Na silnici strávíte o dost více času než obvykle, buďte při řízení opatrní, zvlášť pokud budete řídit unavení. 

Lev (23. července - 22. srpna)

V nadcházejících dnech se zaměříte na honbu za prosperitou. Dostanete nápad, jak vydělat peníze navíc a andělé vzkazují: chopte se příležitosti a jděte do toho! Od úterý až do 27. července navíc tranzit Merkuru vaším znamením posílí vaši nápaditost a touhu učit se novým věcem a posouvat se vpřed.

Panna (23. srpna - 22. září)

Průchod Marsu vaším znamením ve vás probudí vnitřního dravce a vy si půjdete tvrdě za svým. Ať už hledáte dokonalého partnera, perfektní práci nebo něco, co dodá vašemu současnému vztahu více jiskry, vaše odhodlání uskutečnit svůj sen vám dopomůže k úspěchu. 

Váhy (23. září - 22. října)

Důležitým tématem nadcházejících týdnů bude uzavření tématu, se kterým se potýkáte již dlouhou dobu. Nejdůležitější bude zbavit se negativity, abyste mohli vykročit do další kapitoly svého života. 

Štír (23. října - 21. listopadu)

Vaší sociální zónou momentálně prochází asertivní Mars v Panně, což bude mít silný vliv na to, jak se budete cítit ve společnosti. Společnost lidí, kteří vás obvykle jen trochu dráždí, pro vás nyní bude naprosto nesnesitelná, naopak lidé, jejichž životy vám připadají zajímavé, vás budou velmi motivovat. Pravděpodobně se necháte strhnout a vyzkoušíte něco nového a asi i trochu riskantního. 

Střelec (22. listopadu - 21. prosince) 

Do popředí se dostává vaše touha po úspěchu. Budete se soustředit především na práci  a vaše se úsilí vám vyplatí. Dejte si jen pozor na střet s autoritami, ten by mohl vaši snahu snadno zmařit. 

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Probouzí se váš vnitřní dobrodruh. Ten vás povede cestou osobního růstu prostřednictvím nových zkušeností, které se mohou týkat jak fyzické oblasti (cestování), nebo intelektuální oblasti (získávání vyšších znalostí), tak i duchovna (zkoumání vaší víry). Budete se sice muset postarat o běžné záležitosti, ale vaše srdce a duše se budou vznášet mezi hvězdami. 

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Mars procházející znamením Panny, dodává energii vaší oblasti transformace. Jde především o odhalení zdroje problému, abyste se ho mohli zbavit a jít dál. Součástí tohoto procesu může být i zbavení se hněvu. Tento vliv může také probudit touhu po hlubokém citovém, duchovním nebo sexuálním spojení s jinou duší. 

Ryby (19. února - 20. března)

Mars procházející Pannou ovlivňuje zejména vaši partnerskou zónu. Může probudit vaši smyslnost, ale může také vyvolat váš hněv, zejména pokud nejsou naplněny vaše potřeby. V takovém případě můžete vyvolat konflikt.