Horoskop lásky na pondělí pro všechna znamení: Berany potrápí hašteřivá nálada, panny budou mít přehnané nároky

Horoskop lásky na pondělí pro všechna znamení: Berany potrápí hašteřivá nálada, panny budou mít přehnané nároky
Jaký pro Vás bude start do nového týdne na poli lásky? Zatáhnou se nad Vašim vztahem mraky, nebo se naopak můžete těšit na krásné společně strávené chvíle?

Pondělí sice většina lidí bere jako start do nového pracovního týdne, ale nejen prací živ je člověk. Nesmíme zapomínat ani na vztahy a lásku. A právě na tuto životní oblast se podíváme tentokrát. Jak se Vám bude v pondělí dařit s Vaší láskou? Utužíte svůj vztah, potkáte konečně lásku, nebo máte být raději obezřetní a vyhnout se konfliktům? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Sedmička holí 

Pondělí ve Vašem případě lásce příliš přát nebude. S vaší láskou můžete být trochu jako na bojišti. Dejte si pozor především na hašteřivou komunikaci a zbytečnou potřebu mít za každou cenu pravdu. Zkuste v pondělí méně mluvit a více naslouchat.

Býk (21.4. - 21.5.) 

Devítka holí 

Do Vašeho života, lásky a vztahů vstoupí staré křivdy z minulosti. Mysleli jste si, že je toto téma již dávno uzavřené. Opak se ale ukáže pravdou. Nenechejte minulosti, aby až příliš ovlivnila Vaši přítomnost. Hledejte způsoby, jak posilnit svůj vztah a uzdravit svou zraněnou dušičku.

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

Hvězda 

Pondělí pro Vás bude v oblasti lásky skvělým dnem. Budete naprosto zářit a Váš partner (partnerka) bude Vámi okouzlen. Budete na jedné vlně a budete si skvěle rozumět. Využijte této situace a zaměřte se plány do budoucna

Rak (22.6. - 22.7.) 

Smrt 

V pondělí Vás čeká v lásce velký zlom. Pro někoho se může jednat o nečekané otevření bolestivého tématu a pro jiného zase rozuzlení dlouho trvající nepříjemné situace a její vyřešení. V obou případech se bude jednat o šanci na nový začátek. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

Čtverka pohárů 

Dejte si pozor na to, kam budete v pondělí upínat svou pozornost. Budete mít totiž nutkání, dívat se především na to, co Vám aktuálně život nenabízí. Přitom toho máte kolem sebe tolik krásného. Buďte za to vděční a soustřeďte se na to dobré, co Vás aktuálně obklopuje.

Váhy, svěřte se své lásce, co Vás trápí
Váhy, svěřte se své lásce, co Vás trápí | Zdroj: SeventyFour / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.) 

Čtverka pentaklů 

Milujete jistotu a své jisté chcete mít také ve vztazích. Kvůli tomu se bojíte riskovat a změnit své zajeté rituály a vzorce chování. Dejte si pozor, abyste svou lásku neotrávili přehnanými nároky. Nemusí být vždy vše podle Vás. 

Váha (23.9. -23.10.) 

Osmička mečů 

V pondělí se nebudete ve vztahu cítit příliš dobře. Budete mít pocit, že nejste sami sebou a že pro uspokojení svého partnera musíte potlačovat své vlastní já. Nezavírejte nad svými pocity oči a raději se své lásce svěřte, co Vás trápí. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Desítka holí 

Vaší lásce tento den nebude příliš přáno. Budete mít pocit, že se sobě začínáte čím dál více vzdalovat. Nepropadejte ale chmurným myšlenkám. Soustřeďte se více na řešení tohoto problému, než na nepříjemné myšlenky. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Dvojka pohárů 

Čekají na Vás velmi krásné chvíle. V pondělí se Váš vztah (ať už dlouhodobý, nebo začínající) výrazně upevní. Dokonce se můžete společně rozhodnou pro další krok. Tím může být společné bydlení, nebo dokonce svatba a dítě.

Váhy, připravte se na hádky a konflikty
Vodnáři, připravte se na hádky a konflikty | Zdroj: Kaspars Grinvalds / Shutterstock

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Pětka pentaklů 

V pondělí se můžete dozvědět poměrně zásadní informaci o Vašem partnerovi, která výrazně změní Váš postoj k němu. Zaměřte se v tuto chvíli na komunikaci. Strkání hlavy do písku ničemu nepomůže.

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Pětka pohárů 

V pondělí se bohužel na příliš šťastné chvíle se svou láskou těšit nemůžete. Vrásky na čele Vám způsobí hádky a nepříjemné konflikty. Pro některé to může znamenat dokonce velmi hlubokou krizi, která může vyvrcholit ukončením vztahu. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Soud 

V lásce se Vám bude v pondělí dařit naprosto skvěle. I když se to tak na první pohled nebude zdát. Podaří se Vám vzkřísit lásku, která už dávno vypadala jako ztracená. Přehodnotíte své dosavadní rozhodnutí a uděláte vše proto, abyste byli se svou opravdovou láskou opět šťastní. 

Zdroj článku:
  • Autorský text