Andělský horoskop na 4. říjnový týden: Štíři, zaměřte se na vztahy, Berani, najděte nový smysl života

Andělský horoskop na 4. říjnový týden: Štíři, zaměřte se na vztahy, Berani, najděte nový smysl života
My lidé jsme byli zrozeni, abychom si vzájemně pomáhali. Doba je bohužel taková, že většina lidí hledí pouze na sebe, nikoli na druhé. Když máme pocit, že na nás nikomu nezáleží, zjeví se nám andělé či uslyšíme jejich hlas. Ti tu jsou vždy pro nás, mají pro nás rady.

Ani poslední plný říjnový týden andělé nemlčí. Předvídají, co nás čeká, podle našich vzorců chování. Snaží se zabránit všem negativním dopadům našich činů. Zároveň nás poučují, jak bychom se měli příště zachovat. Co vás podle andělů čeká a jaké pro vás mají rady?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne budete mít pocit, že vám v životě něco chybí. Je to jen pocit, v průběhu týdne opět najdete smysl života. Prozatím se zaměřte na řešení problémů, které vystoupají na povrch. Blíže víkendu pocítíte potřebu zažít potěšení. Nejednejte instinktivně, připravte si důkladný plán.

Andělská rada: Všechny vaše činy mají své důsledky. Snažte se proto vést život, na který budete hrdí. Nebudete-li se špatně rozhodovat, nic špatného se vám nestane.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pondělí můžete přemýšlet o závazku, partnerském i přátelském. Hledáte-li partnera, nyní se můžete setkat s tím pravým člověkem. Koncem týdne budete překypovat přebytečnou energií, proto si dopředu naplánujte celý víkend.

Andělská rada: Promyslete si, s jakými lidmi chcete víkend prožít. Někteří lidé nemusí stačit vašemu zápalu pro dobrodružství.

Blíženci (21. května – 21. června)

Souhra okolností vás začátkem týdne donutí zaměřit se na vaše fyzické zdraví. Uvědomte si všechny špatné návyky, které vám brání cítit se zdravě. Blíže víkendu si uvědomíte, že nestíháte práci, a začnete dohánět všechny resty. Je možné zahájení nového pracovního projektu.

Andělská rada: Nejste-li spokojeni se svým cvičebním či dietním plánem, přizpůsobte si ho k obrazu svému. Dejte si ale pozor, jestli i po vaší změně bude dále účinný.

Rak (22. června – 22. července)

Od pondělí zažijete velký příval radosti. Také zatoužíte po zábavě po celý pracovní týden. Budete rovněž velmi kreativní, tudíž i práce pro vás bude jistý druh potěšení. Práce vám půjde od ruky. Narazíte na člověka, který bude vědět, co chce, a také má dar naslouchat druhým bez předsudků.

Andělská rada: Optimismus vám pomůže zbavit se stresu, ale nebuďte příliš bezstarostní. Nyní se vám může vše dařit, ale později můžete narazit na problém vzniklý z této doby. Dejte si pozor hlavně na svá slova.

Budete velmi kreativní, práce pro Vás bude potěšením
Budete velmi kreativní, práce pro Vás bude potěšením | Zdroj: Yuricazac / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Zatoužíte po setkání se svou rodinou, zejména se staršími členy. Lehce se stanete přecitlivělými, pokud setkání nedopadne podle vašich představ, a to zejména začátkem týdne. Postupně emoční napětí opadne. Chcete-li udělat něco dobrého, zaměřte se na životní prostředí.

Andělská rada: Ostatní lidé mají právo na svůj názor stejně jako vy. Nemějte jim za zlé, pokud řeknou něco, co se vám nebude líbit. Argumenty jsou vhodné jen tehdy, když nejsou vykřičeny.

Panna (23. srpna – 22. září)

Od pondělí zaznamenáte zvýšenou mozkovou činnost, co se týče řešení obtížných situací. Nic pro vás nebude nemožné. Dejte si ale pozor na svá slova. Mohou pomoci, ale také hodně ublížit. Blíže víkendu se zaměříte na nový koníček, vynasnažíte se, abyste v něm byli dobří.

Andělská rada: Pomáhejte lidem, když vás napadne vhodné vyřešení jejich problémů. Nikdy nevíte, kdy pomůžete člověku, který pro vás do budoucna bude velkým přínosem.

Váhy (23. září – 23. října)

Již od pondělí zaznamenáte zvýšenou sebedůvěru, co se týče vašich schopností v zaměstnání. Váš talent zkoumat problémy a nacházet řešení bude dobře využit. Navíc blíže k víkendu zaznamenáte skvělou příležitost k výdělku, budete-li pozorní.

Andělská rada: Buďte vděční ke všemu dobrému, co se vám přihodí, a lidé si všimnou, že náhle zvládáte plnit všechny obtížné pracovní úkony.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Můžete dosáhnout všeho, co si zamanete. Vaše úmysly ale musejí být co nejčistší, chcete-li, aby se úspěch dostavil ještě tento týden. Máte-li jasnou představu o tom, o co usilujete, neexistuje žádná překážka, která by vás mohla zastavit. Také se zaměřte na své vztahy, a to hlavně v pátek.

Andělská rada: Neříkejte nic, co by ostatním jakkoli ublížilo. To platí přímo o nich, jejich rodinách i jejich přátelích.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Více se spojíte se svým nitrem, se svými myšlenkami. Využijte svou intuici a představivost, abyste dosáhli svých cílů. Tuto schopnost budete mít po celý týden. Pokud se naučíte porozumět slovům ticha, zjistíte, co je potřeba udělat, abyste si svou cestu ještě více zjednodušili.

Andělská rada: Nebojte se říci ostatním, co si myslíte, pokud jim to neublíží. Volte svá slova a ostatní s vámi budou jednat uctivě, jinak na vás mohou pohlížet bez respektu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete více společenští již od pondělí. Narazíte na člověka, který má podobné vlastnosti jako vy. Pozve-li vás přítel na výlet, neodmítejte, právě na něm můžete onoho perfektního člověka potkat. Hlavní nyní bude komunikace.

Andělská rada: Nehledejte úspěch. Až na něj budete mít nárok, dostaví se sám. Užívejte si možnost zábavy, již brzy totiž budete mít práce až nad hlavu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Důvěřujte svým instinktům a nic špatného se vám nestane. Soustřeďte se na své cíle a brzy se setkáte s úspěchem. Využijte svou inteligenci, abyste podnikli patřičné kroky vedoucí k dokončení vašeho projektu. Zejména ke konci týdne budete vědět, co přesně dělat.

Andělská rada: Někteří lidé nebudou sdílet vaši touhu uspět. Mějte s nimi trpělivost a vezměte si je jako příklad, jakým v žádném případě být nechcete.

Ryby (19. února – 20. března)

Zatoužíte objevovat svět. Něco vás táhne za neznámem po celý týden, nejsilnější to bude v pondělí a v úterý. Budete-li sledovat vodítka, zjistíte, jaká vás čeká budoucnost. V posledních dnech máte příležitost naučit se něco nového, co se vám v budoucnu bude velmi hodit.

Andělská rada: Naslouchejte lidem, kteří jsou mnohem moudřejší než vy. Tak se z vás stane moudrý člověk. Nechte se vést někým jiným, pokud si nejste jisti, zda je vaše cesta správná.

Zdroj článku:
  • Autorský text