Andělská poselství na úterý: Panny, vysvětlujte, co se snažíte říci, Berani, promýšlejte své plány

Andělská poselství na úterý: Panny, vysvětlujte, co se snažíte říci, Berani, promýšlejte své plány
Jsme-li naštvaní, existuje spousta metod, jak se opět uklidnit, aniž bychom kolem sebe kopali a slovně ubližovali těm, na kterých nám záleží. Vybavit si pozitivní vzpomínky je jedna z těchto metod, nicméně rychlejší metoda je pochopení, proč se někdo zachoval v rozporu s naším očekáváním. Andělé nám pomáhají nalézt potřebnou rovnováhu.

Andělé, pokud jim to sami dovolíme, dokážou změnit způsob našeho myšlení. Z tohoto důvodu bychom se na ně měli obracet vždy, když nám uniká malý detail, který by nám hodně pomohl. Nikdy nám neřeknou ne. Jsou to naši rádci, ale také přátelé. Chtějí pro nás jen to nejlepší a jsou schopni zajít až k samé hranici svých možností, aby nás rozveselili, udělali nás šťastné. Chcete-li zlepšit svůj život zrovna dnes, je dobré přečíst si jejich denní poselství, tentokrát na začátek týdne.

Beran (21. března – 19. dubna)

Chcete-li na někoho udělat dobrý dojem, musíte postupovat správně a promyšleně. Nejednejte, dokud si nebudete jisti, jaké jsou zájmy daného člověka a jaký typ chování se mu líbí. Zejména přátelské vztahy by měly být o vzájemném pochopení a podpoře.

Andělská rada: Stačí jeden špatný krok a dveře k danému člověku se vám uzavřou nadobro. Chopte se každé příležitosti, kterou vám osud nabídne, ale nebuďte zbrklí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nebojte se stanovit si hranice. Měly by být výhodné pro vás i pro další lidi. Dejte si pozor na sobeckost, když nastavujete nová pravidla. Čím výhodnější budou nejen pro vás, ale i pro ostatní, tím vyšší je pravděpodobnost, že budou respektována a dodržována.

Andělská rada: Naučte se rozpoznat, kdy je nastavování hranic zapotřebí a kdy naopak začíná škodit. Několikrát si promyslete, co se chystáte změnit. Teprve až si budete jisti, jednejte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Využijte svůj zápal pro dokončování úkolů, abyste pomohli ostatním lidem a poradili jim, co mohou zlepšit. Nejen v zaměstnání, ale i ve vaší přátelské či rodinné zóně dojde ke zlepšení morálky a zvýšení motivace dělat všechno nejen řádně, ale také včas.

Andělská rada: Zkuste na lidi kolem sebe udělat dobrý dojem, a to nejen v případě, že něco potřebujete. Mít silné spojence, na něž se můžete kdykoli spolehnout, je hřejivý pocit.

Snažte se udělat dobrý dojem na lidi ve vašem okolí
Snažte se udělat dobrý dojem na lidi ve vašem okolí | Zdroj: EdZbarzhyvetsky / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Toužíte-li si pohrát se svými přáteli, a to v pozitivním slova smyslu, není nic špatného na tom zahrát si hru se slovíčky. Nejen vy, ale také vaši přátelé se naučíte lépe argumentovat v krizových situacích, a to se hodí vždy. Jen pozor na to, aby vaše argumenty nezískaly nádech sobeckosti.

Andělská rada: Je dobré umět řešit hádky a problémy, u nichž si nemůžete být nikdy jisti, kdy vypuknou a kdy potkají zrovna vás. Máte moc uklidnit agresory, tak ji využijte ve prospěch všech.

Lev (23. července – 22. srpna)

Všímejte si nedostatků u sebe doma i v blízkém okolí. Nic se nezmění, pokud se vy sami nepřihlásíte nebo nezburcujete pár podobně smýšlejících lidí. Dnes proveďte malou změnu a zítra udělejte to samé. Nemusí to být znát, ale budete-li pokračovat, změna bude zřejmá.

Andělská rada: Můžete si vymalovat či opravit nefunkční věc u sebe doma, či vyrazit na veřejnost a udělat něco malého pro životní prostředí či vztahy mezi lidmi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Za vašimi slovy se skrývá upřímnost, ale i vášeň pro pozitivní změny. Ne vždy ale vaše slova jsou přijímána v tomto duchu. Snažte se vyjadřovat se tak, aby vaše sdělení bylo pochopeno všemi lidmi. Prostudujte smýšlení vašich posluchačů a podle toho upravte svůj projev.

Andělská rada: Aby vaše slova byla účinná, musíte pochopit, jak lidé přemýšlejí. To, co byste pochopili vy, nemusí pochopit jiní lidé. Vy také požadujete, abyste dostávali vysvětlení, které pochopíte vy osobně.

Váhy (23. září – 23. října)

Ušetřete každou korunu, kterou můžete. Tyto peníze nemusíte šetřit pro sebe, můžete později udělat radost někomu, na kom vám hodně záleží. Tuto osobu vybírejte pečlivě, ujistěte se, že později svého rozhodnutí nebudete litovat.

Andělská rada: Také můžete investovat do svého domova. Změna nábytku vám pouze prospěje, neboť máte vynikající vkus, který ostatní lidé obdivují.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Využívejte více svá slova. Dokážou přesvědčit o vašich čistých úmyslech, ale také odvrátit pohromu, která může vypuknout kdykoli. Usměrňujte ostatní lidi, aby změnou svého chování prospěli sami sobě. Budou vám vděční a jejich sympatie k vám vzrostou.

Andělská rada: Váš šarm je jedinečný. Svého daru byste ale neměli zneužívat, naopak s ním pomáhejte co nejvíce lidem, kteří již nevědí, kudy dál. Donuťte je, aby šli za svými sny.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vydejte ze sebe, co můžete, abyste ostatním lidem projevili trochu víc náklonnosti. Obzvláště těm, na kterých vám záleží. Vaše odtažitost je většinou brána špatně, lidé si myslejí, že je již nemáte rádi nebo si za ně hledáte náhradu, protože vás omrzeli. Přesvědčte je o opaku.

Andělská rada: Náhodné dárky, které jsou nečekané a jsou předány v jiný den než významný, udělají radost a dodají pocit výjimečnosti. Snažte se je darovat vícekrát do roka.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte jistou dávku sebevědomí, ale považujete ho za špatnou vlastnost, kterou je třeba skrývat. Není tomu tak vždy. Zásadní je, jak své sebevědomí využijete. Myslíte i na druhé lidi a chcete, aby byli spokojení. Využijte svou vlastnost, abyste lidem ukázali, jak si pevně jít za svými sny.

Andělská rada: Sebevědomí není jediná vlastnost, kterou můžete předávat. Také máte silnější pracovní morálku než ostatní lidé. Ukažte jim výhody této vlastnosti a motivujte je k disciplinovanosti.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lidé o vás nemusejí vědět všechno, pokud si to nepřejete. Váš život je plný tajemství, která by neměla spatřit světlo světa. Střežte si je dál. Není nic špatného na tajemnosti. Lidé si o vás budou vyprávět nepravdivé příběhy, ale praví přátelé jim nebudou věřit ani na vteřinku.

Andělská rada: Držte si u sebe lidi, kteří vám jsou věrní a neříkají ostatním to, co jim říkáte, pokud to nepomůže vám osobně. Hlídejte si je jako oko v hlavě, tito čistí lidé jsou bohužel již vzácní.

Ryby (19. února – 20. března)

Některá rozhodnutí není radno uspěchat, naopak nad jinými se vám nevyplatí váhat. Naučte se rozpoznat, co je dobrá příležitost, která se již nemusí opakovat, a kdy se vás lidé snaží dotlačit do nějaké pro vás nevýhodné nabídky. Pokud je vám napřímo řečeno, že se MUSÍTE rozhodnout hned, zavání to zradou.

Andělská rada: Znovu se spojte se svými přáteli, na které jste v poslední době neměli čas. Svěřte se jim se svými problémy. Oni vás znají dobře a dokážou vám vhodně poradit.

Zdroj článku:
  • Autorský text