Andělská poselství na úterý: Blíženci, nepřeceňujte se, Raci, dostatečně se vyjádřete

Andělská poselství na úterý: Blíženci, nepřeceňujte se, Raci, dostatečně se vyjádřete
Změnit svět můžeme čímkoli. Stačí mít dobrý nápad a věřit své vizi. Andělé nám každý den pomáhají změnit svět k lepšímu. Někdy je jejich pomoc tak nepatrná, že si jí nevšimneme, pouze zaznamenáme šťastnou náhodu.

Každý z nás má v sobě moc pomoci ostatním. A to i těm, které osobně neznáme. Držíme-li se své vize, můžeme pomoci sobě i jiným lidem zároveň. Také lidé v okolí mohou být v naší přítomnosti šťastnější. Stačí se k nim chovat mnohem mileji než běžně. Co vám andělé chtějí říci toto úterý?

Beran (21. března – 19. dubna)

Touha odhalit tajemství někoho jiného není vhodná, zejména dnes. Nestrkejte nos tam, kam nemáte. Mohli byste zjistit něco, co byste nejraději nevěděli. Buďte empatičtější k ostatním lidem, vciťte se do jejich kůže a pochopte, že každý člověk má svá tajemství, která by nikdo neměl narušovat.

Andělská rada: Pochopte, proč se lidé chovají právě tak, jak se chovají. To vám umožní změnit názor na tyto jedince.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všichni lidé zatouží po samém emocionálním spojení jako vy. Buďte trochu nezávislejší, přestože můžete cítit silné nutkání propovídat celý den. Ostatní mají svou práci a své zájmy, podobně jako vy ve dnech, kdy chcete být pouze sami.

Andělská rada: Útěchu vám může poskytnout člen rodiny nebo blízký přítel. Najděte člověka, který je ve stejné náladě jako vy, a stravte den s ním.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nepřeceňujte své schopnosti a rozhodnutí. Ne vše, co uděláte, je správné. Najděte více úhlů pohledu a vytvořte reálnou pravdu, nikoli to, co si myslíte, že je pravda. Nenastavujte pro sebe laťku příliš vysoko, nebo se naštvete.

Andělská rada: Povzbuďte někoho, s kým vám je dobře, aby si šel pevně za svými cíli. To vám umožní získat sebejistotu a mít lepší výsledky.

Mějte reálný pohled na věc
Mějte reálný pohled na věc | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Vneste více nadšení do domácích prací i do práce. Máte schopnost sebevyjádření, pokud budete chtít vysvětlit světu, co byste si přáli dělat. Máte-li volno, běžte se bavit. Společenské akce vás naplní pocitem, že toho pro tento svět můžete udělat hodně.

Andělská rada: Nechoďte za zábavou s úmyslem se pobavit. Místo toho si všímejte, co byste na této společnosti mohli změnit, a následně plánujte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dokonce ani vaši nejbližší příbuzní nemají rádi, když se o jejich životě chcete dozvědět co nejvíce. Trochu zpomalte. Nepřehánějte to se svou péčí o ostatní, také oni chtějí mít soukromí. Nesnažte se dohnat čas, během něhož jste se o svou rodinu nestarali.

Andělská rada: Napřed se podělte o to, co nového se událo ve vašem životě, než začnete vyzvídat. Když sotva pozdravíte a už se ptáte na jejich život, některým to může připadat podivné.

Panna (23. srpna – 22. září)

Potřebujete získat dostatek informací, a když nedostanete, co chcete, rozčílíte se. Ne o všem vás mohou informovat lidé, proto si kupte noviny, pročtěte si časopis nebo si pusťte dokument v televizi. I ty mohou ukojit vaši touhu po poznání.

Andělská rada: Je ideální čas pozvat k sobě či do kavárny někoho, koho jste dlouho neviděli, a popovídat si o tom, co je nového.

Váhy (23. září – 23. října)

Necítíte-li se úplně v bezpečí, je to tím, že skrýváte něco špatného. Nejlepší je vydat se plnit dobré skutky, abyste vyvážili karmu, či pozvat přátele na soukromý večírek u sebe doma. Přílišné utrácení naopak nenaplní vaše potřeby, vyhněte se přílišnému utrácení.

Andělská rada: Dávejte ostatním lidem lásku a láska se vám také vrátí. Poskytujte lidem rady do života a také oni vám pomohou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše emocionální citlivost je stejně velká jako vaše sebevědomí. Zaměřte se proto na své emoce, pokuste se pochopit, proč jste někdy přehnaně naštvaní a jindy přehnaně šťastní. To vám pomůže docílit větší emocionální vyrovnanosti.

Andělská rada: Je dobré nechat lidi, kteří se o vás chtějí starat, aby se o vás postarali. Potřebujete-li pomoc, kterou nikdo nenabídne, řekněte si o ni.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nehrajte si na oběť, postavte se svým problémům čelem a uznejte svůj díl viny, pokud nějaký máte. Je to mnohem lepší než sledovat, jak za vaše chyby trpí někdo jiný. Nic není tak strašné, jak se na první pohled zdá. Pokud se přiznáte, všechen stres z vás opadne.

Andělská rada: Příště se více zaměřte na to, co děláte, než to uděláte. To vám umožní trávit čas konáním dobra. Pomozte členovi rodiny s úklidem či příteli, který prochází těžkým životním obdobím.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy budete u svých přátel na prvním místě. Uvědomte si, že ne každý má čas a náladu poslouchat vaše starosti. Nestěžujte si na tolik věcí a přátelé se k vám opět začnou rádi vracet. Pokud vám pomohou, vraťte jim to.

Andělská rada: Pokud vaše rodina nezná vaše přátele, pozvěte všechny na seznamovací večírek. Seznamte je navzájem, tím přátelům ukážete, že si jich velmi vážíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Podpořte všechny lidi, kteří vám pomáhají uspět. Touží po uznání, které se zdráháte vyslovit. Přitom stačí jedna pochvala a tito lidé začnou pracovat mnohem efektivněji než nyní. Popřemýšlejte, jak jim můžete vrátit jejich ochotu pro vás něco dělat.

Andělská rada: Ukažte lidem, jak vám na nich záleží. Věnujte jim více pozornosti a zaměřte se na jejich vlastní potřeby.

Ryby (19. února – 20. března)

Toužíte po dobrodružství, které zůstává pouze ve vašich snech. Naplánujte si výlet někam, kam vás to vždy táhlo. Pozvěte někoho, aby vás doprovázel, a zažijete dobrodružství i zábavu. Člen rodiny, ke kterému máte nejblíže, je vynikající volbou.

Andělská rada: Na výletě si všímejte té druhé osoby, odložte elektroniku a sbírejte pozitivní vzpomínky.

Zdroj článku:
  • Autorský text