Andělská poselství na týden: Blíženci, během hádky zachovejte chladnou hlavu, Panny, vysvětlete ostatním, proč chcete uspět

Andělská poselství na týden: Blíženci, během hádky zachovejte chladnou hlavu, Panny, vysvětlete ostatním, proč chcete uspět
Andělé nám pomáhají se rozhodovat. Někdy máme den, kdy nám přímo před nosem přistane příležitost k růstu, avšak my se rozhodujeme tak dlouho, až nakonec zmizí. Přijde někdo jiný a vyfoukne nám ji. Andělé nám přinášejí další příležitosti, nenechají nás trpět.

Tento týden pro nás může být kritický. Ne všichni z nás budou mít náladu pracovat na svém snu, abychom dosáhli pozitivního výsledku. Někteří navíc nechají svá vlastní rozhodnutí na někom jiném. Výsledek nebude přívětivý. Co vám andělé radí tento týden? Přečtěte si jejich poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše mysl ví přesně, co chce a jak toho dosáhnout. Nenechte okolní vlivy, aby vám vzali štěstí, které si zasloužíte. Pokud někdo zkouší vaši trpělivost, nenechte se vyprovokovat. Buďte trpělivější sami se sebou. Možná se necháte vyprovokovat k hádce. Zjistěte, proč k tomu došlo, a příště se vyhněte negativním myšlenkám.

Andělská rada: Závistiví lidé vám budou říkat, že něco nedokážete. Jak to ale mohou vědět? Nežijí váš život a neznají vaše hodnoty, proto následujte své srdce a na řeči jiných lidí nehleďte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš vnitřní blok vám v životě způsobuje značnou neplechu. Jde o něco, co vám poskytuje falešný pocit bezpečí, ale zároveň vás nutí se přetvařovat, dělá z vás někoho, kým nejste. Izolujte tento vnitřní blok a následně ho odstraňte, abyste se opět mohli věnovat svému cíli naplno.

Andělská rada: Svůj vnitřní blok hledejte v oblasti intimity a lásky. Lidé, které máte rádi, s vámi nemusejí mít tak čisté úmysly, jak se v současnosti domníváte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Během hádky je vhodné najít řešení, jak uklidnit sami sebe. Následně můžete vnášet do rozhovoru mír a hádku proměnit v hledání kompromisů. Soustřeďte se naplno, jinak nemůžete odejít od druhé osoby jinak než s hněvem ve vaší mysli. Myslete na dobro obou zúčastněných, nikoli pouze své.

Andělská rada: Je důležité vcítit se do situace druhého člověka, abyste pochopili, proč k hádce vůbec došlo. Navrhněte mírovou cestu, neargumentujte křikem.

Rak (22. června – 22. července)

Váš cíl je na dosah, ale vám se stále může jevit jako nedosažitelný. Vsugerujte si, že dokážete dosáhnout čehokoli, co si zamanete. Jste-li schopni o tom přesvědčit vlastní mysl, poté budete připraveni na vytouženou změnu a dosáhnete jí.

Andělská rada: Máte-li pocit, že jste udělali něco špatně, na chvilku přestaňte usilovat o dokončení vašeho plánu a zaměřte se na to, čeho jste již dosáhli, a hlavní pozornost věnujte malým detailům.

Pokud máte pocit, že jste udělali něco špatně, zastavte se a zamyslete se.
Pokud máte pocit, že jste udělali něco špatně, zastavte se a zamyslete se. | Zdroj: Milkos / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete-li příliš bezstarostní, vymstí se vám to. Měli byste být trochu zodpovědnější a více hledět na ostatní lidi, toužíte-li po pomoci, která vám bude velice nápomocna. Hledáte-li inspiraci k milému chování, rozhlédněte se po okolí. Kolem vás chodí spousta dobrých duší, stačí si jen všímat.

Andělská rada: Zamyslete se nad tím, jak byste chtěli, aby se k vám chovali jiní lidé. Poté, krok po kroku, začněte toto chování používat při jednání s lidmi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne všichni vaši příbuzní sdílí vaši hlubokou touhu dosáhnout úspěchu. Najdou se i tací, kteří nesouhlasí s vašimi plány a vizemi, jak dosáhnout svého štěstí. Nehádejte se s nimi, ale stále si stůjte za svým názorem. Nakonec si zvyknou, když pochopí, že vás nedokážou zlomit.

Andělská rada: Máte tolik kreativity, ale nevyužíváte ji tak, jak můžete. Pozvěte své příbuzné na menší výlet, kde jim vysvětlíte, proč chcete dosáhnout právě svého vytouženého úspěchu.

Váhy (23. září – 23. října)

Více důvěřujte jak sobě, tak také ostatním lidem. Můžete mít s důvěrou velké problémy, zejména když nic nepůjde tak, jak jste si to sami naplánovali. Máte před očima problém, který to způsobil. Když se ale na svou situaci podíváte jako na celek, zjistíte, že spousta částí je pozitivních, ale vy jste to přehlíželi.

Andělská rada: Svou představivost využívejte, abyste nacházeli správná řešení, neignorujte ji. Možná jsou vaše představy příliš uhozené, ale to neznamená, že nevyřeší váš problém.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše vztahy mohou utrpět vaší špatnou náladou, pokud zjistíte, že někdo nenakládá s penězi tak, jak byste to na jeho místě udělali vy. Nenechte stres, aby zaplnil vaší duši. Vše se časem vyřeší, pokud nyní vypěníte, nic nevyřešíte.

Andělská rada: Také vy si občas vyhodíte z kopýtka, proto neodsuzujte ostatní za to, že si připlácí za své zájmy. Představte si, jak byste se cítili vy, kdyby někomu vadilo, jak zacházíte se svými penězi.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hleďte na potřeby vašich nejbližších. Můžete mít nutkání jednat na jejich úkor jen proto, abyste ukojili své věčně hladové ego. Nedělejte ze sebe prioritu, berte sebe a kteréhokoli jiného člověka jako sobě rovné, stejně důležité. Jedině tak dosáhnete rovnováhy v mezilidských vztazích.

Andělská rada: Než začnete poučovat ostatní, podívejte se sami na sebe. Je totiž dost pravděpodobné, že děláte ty samé chyby jako jiní lidé. Pouze u vás samotných vám nevadí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Můžete špatně pochopit, co vám kdo říká. Přes váš vlastní názor nepojede vlak, snažte se zastávat nestranný názor. Ne všichni vám lžou, pokud říkají něco jiného, než si vy sami myslíte. Větší důvěra není na škodu, obzvláště ve vašem rodinném kruhu.

Andělská rada: Nechte si poradit od člověka, který s vaší rodinou nemá nic společného. Může vám poskytnout objektivní názor, pokud ho necháte mluvit místo toho, abyste za něj dokončovali věty.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Věřte, že jste originální, dokonalý člověk. Nejste dokonalí ve všem, pouze v tom, co potřebujete k životu. A to je to hlavní. Nemyslete si, že jste hloupí nebo neschopní něčeho dosáhnout. Neporovnávejte se s ostatními, také oni mají své vlastní chyby.

Andělská rada: Vaši přátelé netrpělivě očekávají, kdy za nimi přijdete a povíte jim pár svých vtipů. Máte kolem sebe lidi, kterým je s vámi dobře, proto o sobě netvrďte, že jste nic nedokázali.

Ryby (19. února – 20. března)

Omezování své vlastní svobody vám nyní neprospěje. Nepomáhejte ostatním na svůj vlastní úkor. Nepochybujte o sobě. Pokud vám lidé říkají, že pokazíte, na co sáhnete, nevšímejte si jich. Místo toho se zaměřte na své vlastní sny a jděte jim sebejistě naproti.

Andělská rada: Plánování je dobrý způsob, jak začít. Nejdříve si ujasněte, čeho vlastně chcete dosáhnout, a teprve až poté začněte plánovat způsob, jak svého cíle dosáhnout. První krok učiňte ještě tentýž den.

Zdroj článku:
  • Autorský text