Andělská poselství na středu: Býci, již teď si zasloužíte pochvalu, Váhy, nebuďte tak tvrdohlavé

Andělská poselství na středu: Býci, již teď si zasloužíte pochvalu, Váhy, nebuďte tak tvrdohlavé
Dávání dárků zvyšuje naši pozitivní náladu. Jak nám andělé vštěpují do hlavy, nikdo nikdy nezchudl tím, že něco daroval někomu jinému. A jak je to s darováním věcí, na nichž lpíme? Jakmile se jich zbavíme, zjistíme, že jsme je vlastně nikdy nepotřebovali.

Je to totiž právě přivlastnění našeho ega. Něco vlastníme a nechceme to dát pryč. Andělé nás ale upozorňují, že na ničem nezáleží tolik jako na dobré vzájemné komunikaci. Předměty mohou být třpytivé či užitečné, ale nikdy nám nenahradí přítomnost lidí, kteří nás mají rádi. Co dalšího andělé chtějí, abyste věděli, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Musíte-li se podřídit ostatním, abyste se necítili nechtění, nepoddávejte se jim. Místo toho splyňte s proudem, přehodnoťte své názory, pokud si myslíte, že nejsou správné. Nezapomeňte ale být sami sebou, stále mít svou vlastní osobnost. Tu vám nikdo vzít nemůže.

Andělská rada: Nejste-li respektováni ostatními lidmi, měli byste si najít nové přátele. Je hodně těžké opustit lidi, které máte rádi, ale pokud pouze dáváte a respekt nepřichází, nejsou to správní lidé.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nic ve vašem životě se nestane jen tak náhodou. Buďte vděční i za to, že někdo překazí vaše skvělé plány. Znamená to, že vaše plány nebyly nezbytné a máte udělat něco mnohem důležitějšího. Podívejte se, co jste pro tento svět již udělali – zlepšili jste ho, a to o hodně.

Andělská rada: Někteří lidé jsou nevděční, neocení vaši dobře odvedenou práci. To neznamená, že si nezasloužíte pochvalu. Pokud vám ji neposkytne nikdo jiný, nebojte se pochválit se sami.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nečekejte, až všechno dopadne podle vašich představ. Vynasnažte se, abyste se měli dobře, nečekejte na zázrak. Ten totiž nepřijde, dokud ho k sobě nepřivoláte svou pílí. Zaměřte se více na své sny. Začněte pracovat. I kdyby to bylo pouze deset minut denně, začnete se přibližovat ke svému konečnému cíli.

Andělská rada: Podívejte se strachu do očí a představte si, že je tak malý, že ho můžete zašlápnout. Nejtěžší je začít, potom se už budete pouze radovat.

Rak (22. června – 22. července)

Jste plně podporováni v tom, co děláte. Nejen námi, ale také lidmi ve vašem okolí. Že ten pocit nemáte? Dnešní svět je založen více na nenávisti a lidé, kteří souhlasí s vašimi plány, většinou mlčí, aby se nesetkali s výsměchem. Věřte ale, že vám fandí mnohem více lidí, než si připouštíte.

Andělská rada: Chcete-li, aby lidé své nejbližší více podporovali, začněte sami. Pochvalte lidi za to, co se vám na nich líbí. Má někdo odvážný názor a vy ho podporujete? Zmiňte se mu o tom, klidně před ostatními.

Pochvalte lidi kolem sebe.
Pochvalte lidi kolem sebe. | Zdroj: Jeanette.Dietl / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Přijměte svůj úděl. Nemusí se vám líbit, ale pokud se dlouhodobě něco změnit a výsledek je čím dál tím horší, měli byste se naučit s tím žít – alespoň prozatím, dokud nevymyslíte něco kreativnějšího a efektivnějšího. Dopřejte si čas, není moudré spěchat se životním rozhodnutím.

Andělská rada: Zaměřit se na prázdné okamžiky vašeho života vám umožní pochopit, proč jste zaznamenali určité problémy. Jak se začnete poznávat více, vymyslíte vhodné řešení všech problémů.

Panna (23. srpna – 22. září)

Mluvit o věcech, na kterých vám opravdu záleží, je pro vás těžké. Nicméně pokud o nich mluvit nebudete, nijak svět nezlepšíte. Spousta lidí se bojí mluvit o tom, co je podle nich správné. Neudělejte stejnou chybu. Poukažte na problém, pokud podle vás existuje.

Andělská rada: Nic není tak nepodstatné, abyste to měli zamést pod koberec. Lidé, kteří znevažují vaše názory, nejsou tak inteligentní jako vy. Najděte lidi sobě rovnější.

Váhy (23. září – 23. října)

Ne vždy je zapotřebí, abyste byli tvrdohlaví. Zapřemýšlejte, co je pro vás opravdu důležité, a podle toho jednejte. Nenechte ostatní, aby řídili váš život, ale ani nenechte své sebevědomí, aby vám ničilo přátelské i rodinné vztahy. Najděte rovnováhu, která vám bude vyhovovat nejvíce.

Andělská rada: Někdy je lepší ustoupit, abyste nebyli příliš egoističtí, jindy je třeba si dupnout, aby vás ostatní nevyužívali. Meditujte, abyste věděli, kdy co udělat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nedovolte strachu, aby vám zamezil šířit lásku. Dovolte dobré náladě, aby vstoupila do vaší duše a ovládla váš způsob myšlení. Rázem pochopíte ostatní lidi více, zjistíte, proč jste se v minulosti s některými z nich nepohodli. Také si uvědomíte, že jste hodni dostat vše, co si tajně přejete, stejně jako oni.

Andělská rada: Neúnavně pro vás připravujeme všelijaká překvapení, abyste se měli dobře. Pomozte nám šířit radost mezi další lidi, aby všichni mohli být spokojení.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Věnujte svou pozornost tomu, co je pro vás opravdu důležité. Snadno se nadchnete pro zcela nepotřebné věci jen proto, že jsou momentálně v módě. Hledejte silnou motivaci, abyste vydrželi u svého cíle. Zodpovězte si otázku, zda budete opravdu šťastní, když ho dosáhnete.

Andělská rada: Nezavazujte se k ničemu jen proto, že to zní dobře. Popřemýšlejte, zda v tom není žádný háček. Nevěřte ničemu jen proto, že vám to někdo řekne, i kdybyste dotyčnou osobu znali sebevíc.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Více předvídejte, co špatného se může stát. Nebuďte přehnaní pesimisté, ale ani nevěřte, že všichni lidé to s vámi myslejí dobře. Naučte se důvěřovat sami sobě. Jedině tak budete schopni udělat vše, co si zamanete. Předcházejte problémům a již vás jich tolik nezaskočí.

Andělská rada: Soustřeďte se v přítomném okamžiku. Více než na to, co bude za několik let, se zaměřte na to, co bude dnes a zítra. Vzdálená budoucnost se může kdykoli změnit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neustále se vám dostává podpory, přestože si to neuvědomujete. Přátelé, rodina, zdánlivě cizí lidé, ti všichni se o vás starají. Také my, andělé, na vás dohlížíme, aby se vám nic špatného nestalo. Naučte se být vděční za maličkosti, které pro vás lidé dělají.

Andělská rada: Naopak závistivé lidi zcela ignorujte. Nemá cenu se jimi zabývat. A pokud někdo na vás má dotěrné poznámky, vypouštějte je zcela, nejsou myšleny vážně, zejména pokud vás dotyčný nezná blíže.

Ryby (19. února – 20. března)

Věnujte více pozornosti svým snům. Vize, které se neustále opakují, na něco upozorňují. Nemůžete-li nalézt odpovědi na své otázky, zkuste meditovat. Spojte se se svým vyšším já, provádějte aktivity, které vás dokážou uklidnit.

Andělská rada: Říkejte lidem to, co si myslíte, že je dělá originálními. Sdělte jim své sympatie a neopomeňte říci, proč pro vás tolik znamenají.

Zdroj článku:
  • Autorský text