Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, popřemýšlejte, co změnit, Vodnáři, více vysvětlujte

Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, popřemýšlejte, co změnit, Vodnáři, více vysvětlujte
Realita, v níž žijeme, není špatná sama o sobě. My si ji zhoršujeme svými představami o perfektním životě. Lepší život než je tento podle andělů žít nemůžeme, ovšem je třeba ocenit to, co se nám přihodí dnes, zítra a každý jiný den.

Andělé se snaží nás přesvědčit, že bychom neměli vytvářet naši vizi reality podle negativních emocí. Zejména žárlivost, vztek, pocit opuštěnosti a závist nám ubližují více, než si myslíme. Příkladně udržují motivaci nadávat na všechno kolem. Přitom stačí přijmout fakt, že jsme součástí celé komunity, a že pokud se nebudeme snažit, lepší nebude ani za několik let. Co můžete první víkendový den změnit? Andělé si pro vás připravili poselství na sobotní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Neznepokojujte se chováním ostatních lidí. Cítíte-li z nich nervozitu, nemusí s vámi vůbec souviset. Mohou se obávat něčeho jiného. Získejte si jejich důvěru a pomozte jim vyřešit jejich problém, místo abyste se nervovali a vymýšleli důvody, proč by na vás lidé měli být naštvaní.

Andělská rada: Nemá cenu se trápit. To platí pro vás i pro ostatní. Chová-li se někdo nepřirozeně kvůli obavám, vymyslete společný program, aby se daná osoba cítila lépe.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne všechno, co je podle vás nejlepší pro jiné lidi, jim skutečně pomůže. Zkuste se vcítit do jiných lidí. Než za ně uděláte nějaké rozhodnutí, prodiskutujte s nimi, zda jim váš nápad vyhovuje. Možná vyřešíte jejich problém, ale můžete je rozhádat s přáteli či dokonce rodinou, pokud si budete dělat, co chcete jen vy.

Andělská rada: Je mnohem lepší nechat prostor jiným lidem, pokud si vaši pomoc nepřejí. Je fajn, že se snažíte pomáhat, ale domýšlejte důsledky. Nedovolte, abyste jejich situaci ještě zhoršili.

Blíženci (21. května – 21. června)

Stres vás může zcela pohltit, proto je potřeba nemyslet na stresové situace, které mohou, ale nemusejí nastat. Místo poddávání stresu si řekněte, že dokážete všechno, co si zamanete, pokud u toho vydržíte dostatečně dlouho. Jste výjimečný člověk, který má schopnost uspět.

Andělská rada: Nestýkejte se s lidmi, pokud na ně nemáte náladu. Čekají totiž, že budete výřeční jako obvykle, a dojde ke zklamání v opačném případě.

Rak (22. června – 22. července)

Nenechte své emoce, aby vám nakazovaly, jak máte žít svůj život. Vždy se můžete rozmyslet, zastavit se a o svém životě pořádně popřemýšlet. Nikdo z vašich nejbližších nemá právo říkat vám, co máte dělat. Je dobré myslet na ostatní, ale zároveň svůj život žít tak, jak si přejete vy.

Andělská rada: Travte čas s lidmi, které máte skutečně rádi. Nemá cenu se přetvařovat, že milujete všechny lidi stejně. Dokud to tak skutečně nebudete cítit, nebojte se nastavovat nezbytné hranice.

Travte svůj volný čas jen s lidmi, na kterých vám opravdu záleží
Travte svůj volný čas jen s lidmi, na kterých vám opravdu záleží | Zdroj: oneinchpunch / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne všichni kolem vás jsou tak čistí jako vy, co se týče touze pomáhat. Na manipulaci si dejte pozor každý den, dnes byste ale měli zpozornět o něco více. Jakmile vás někdo, kdo se k vám začal chovat mile, začne slovně napadat a urážet vaši inteligenci po tom, co mu nevyhovíte, je to ukázkový případ manipulace.

Andělská rada: Je lepší ustoupit, odejít úplně se zdravou hrdostí, než se pustit do hádky. Pokud byste se začali hádat, nebyli byste o nic lepší než onen útočník.

Panna (23. srpna – 22. září)

Není vaše vina, že nestíháte splnit nikdy nekončící požadavky lidí z vašeho okolí. Mnohdy se vás ani nezeptají, zda pro ně něco uděláte, a zadají vám úkol. Ani pokud se jedná o vaši rodinu, nemusíte to splnit včas. A pokud se na tom neshodnete, nemusíte to plnit vůbec.

Andělská rada: Naučte lidi, aby byli více zodpovědní sami za sebe. Nemůžete se rozkrájet pro všechny, máte také svůj vlastní život. Je-li to třeba, buďte asertivní.

Váhy (23. září – 23. října)

Nepodléhejte tlaku vašeho okolí. Chtěli by z vás mít člověka, který jim plně vyhovuje. To ale nejste vy. Nehledě na to, co si o vás myslejí ostatní, proto žijte svůj život podle sebe. Jste osoba, která chce pomáhat jiným. Bylo by ale vhodné se napřed zamyslet nad tím, zda vaše pomoc nyní bude zapotřebí.

Andělská rada: Pokud se změníte tak, jak si to přeje vaše okolí, nebudete šťastní. Ostatní lidé, pokud zjistí, že mohou ovládat váš život, si budou vymýšlet další změny. Nedovolte, aby to zašlo tak daleko.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Myslete jen na to, co sami dokážete změnit. Ne vždy jsou vám názory jiných lidí ukradené, přestože se navenek tváříte, že pro vás jejich slova nic neznamenají. Vyhněte se jakékoli kritice své osobnosti, dokáže vás totiž hodně znejistit a vy na své cestě za úspěchem zaškobrtnete.

Andělská rada: Otestujte svou kreativitu. I běžné činnosti se mohou změnit v něco mnohem zábavnějšího, pokud ji dokážete využít naplno.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Využijte svou ambicióznost, abyste pomohli ostatním dostat se na vrchol. Zároveň pamatujte na to, že lidé, kteří od pohledu vypadají jako vaši budoucí nepřátelé, se lehce mohou stát silnými spojenci, pokud zvolíte správný, individuální přístup jednání.

Andělská rada: Nesnažte se mít toho více než ostatní lidé, kteří mají stejný cíl jako vy. Jakmile se naštvou, odmítnou vám pomoci, až je budete potřebovat nejvíce.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Co vám včera přišlo jako skvělý nápad, do toho byste dnes určitě nešli. Je to tím, že jste si tento plán promysleli a našli jste v něm nějaké nesrovnalosti. Proč to samé neuděláte se způsobem svého života? Nebojte se projít změnou, pokud vám ten současný přináší pouze bolest.

Andělská rada: Pokud můžete, vyhněte se procházení sociálních sítí a zpráv. I malá znepokojivá informace by vám mohla zkazit celý den. Odpočinkový režim bude dnes nejlepší.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nepřipadejte si více inteligentní než ostatní lidé. Přestože můžete mít pravdu, vaše sdělení může být pouze špatně pochopeno. Při týmové práci vysvětlujte detaily. Ujistěte se, že všichni pochopili svůj úkol správně, abyste se později nezačali vztekat.

Andělská rada: Ne všichni sdílí vaši vizi. Poproste je, aby vám naslouchali, a uveďte největší výhody svého názoru. Zároveň vyzvěte ostatní, aby vám upřímně sdělili, co si o vašem plánu myslejí.

Ryby (19. února – 20. března)

Je dobré dělat radost ostatním lidem tím, že se jim podřídíte, avšak nedělejte to vždy. Je dobré si ujasnit, co skutečně můžete změnit na své osobnosti a co už nejste vy. Nelíbí-li se někomu váš postoj k životu, je to čistě jeho věc, stejně jako vaše věc je, jak naložíte se svým životem.

Andělská rada: Máte-li pocit, že vás nikdo neposlouchá, někdy je třeba trochu vyhrotit situaci, abyste se dostali ke slovu. Zvýšení hlasu ale používejte pouze v krajních případech.

Zdroj článku:
  • Autorský text