Andělská poselství na sobotu: Štíři, posilte tělo i mysl, Kozorozi, vymyslete nouzový plán

Andělská poselství na sobotu: Štíři, posilte tělo i mysl, Kozorozi, vymyslete nouzový plán
Andělé nám plní přání po celou dobu, ale jejich přání světa v rovnováze prozatím zůstává nenaplněno. Přitom stačí, aby se každý z nás pozastavil nad svými činy a popřemýšlel, jak učinit svět snesitelnějším místem, plným radosti a bez slz. I dnes nám andělé mají co říci.

Stačí jen čtvrthodina denně. Popřemýšlet nad našimi činy i nad tím, co můžeme udělat pro druhé. Ne vždy je nutné jednat na náš úkor. Důležité je, aby všichni byli šťastní. Andělská poselství nám pomáhají pochopit nejen druhé, ale také sebe samotné. Přečtěte si to vaše na dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Štěstí pocítíte jedině tehdy, když mu dovolíte vstoupit do svého života. Vaše činy by měly být v souladu s tím, co si přejete, stejně jako vaše pocity a myšlenky. Řádně si promyslete, jaký život chcete vést a jak by se to dalo udělat, abyste neublížili někomu jinému.

Andělská rada: Někdy jsou vaše přání klamná. Dokud se nepřesvědčíte, že se skutečně toužíte vydat tímto směrem, nic nerealizujte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Mnohdy si říkáte, jestli se ubíráte tím správným směrem, když míříte za svým štěstím. Poznáte to jednoduše. Vše vám začne připadat lehčí, a to i přes vaše obavy. Brzy poznáte, jakým směrem se máte vydat, pokud dorazíte na rozcestí.

Andělská rada: Obavy můžete nechat rozplynout, pokud si živě představíte svou budoucnost. Pozitivní obraz vás uklidní a napoví vám, co je třeba pilovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nedaří-li se vám, neseznáváte důvod, proč byste měli být hrdí ani na co. Věřte, že vždy je možno být hrdí na váš posun na životní cestě a na okolnosti, které vám vykouzlily úsměv na tváři. Není žádná hanba jít dál, i když si momentálně nejste jisti, kam vás osud zavede.

Andělská rada: Hledejte humor ve všem kolem vás, pokud si myslíte, že osud k vám není spravedlivý. Je to jen test, zda vydržíte a nerozmyslíte si své plány.

Nebojte se pomáhat ostatním lidem. Může se Vám to vrátit.
Nebojte se pomáhat ostatním lidem. Může se Vám to vrátit. | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Není složité zlepšit váš život – stačí se pouze chytnout té správné příležitosti a být na ni dostatečně připraveni. Psychicky se proto připravte na změny k lepšímu. Nevíte-li jak, pomyslete na vás a my vám poradíme, jak postupovat, aby se splnil váš sen.

Andělská rada: Mějte oči otevřené dokořán. Nová příležitost je za dveřmi a může změnit váš život od základů. Pomáhejte lidem a jeden z nich se vám takto odvděčí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš osud není pevně daný. Neustále se mění a čeká se jen na vaši reakci. Snažíme se vám vyjít plně vstříc, a proto vždy čekáme, zda vám změna udělá radost či nikoli. Nečteme vaše myšlenky a nevíme, jakou cestu si chcete zvolit, abyste dosáhli svého cíle.

Andělská rada: Máte více svobodné vůle, než si dokážete představit. Pomozte nám pochopit svou vizi tím, že si s námi o ní otevřeně popovídáte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ctěte svůj život a prožívejte naplno každý den, kdy jste naživu. Příležitosti na změnu sebe sama i nespravedlivostí ve vaší komunitě máte dennodenně požehnaně, proto nepromarněte jedinou příležitost učinit svět lepším místem. Zároveň si vytvořte zadní vrátka, kdyby vaše nynější plány selhaly.

Andělská rada: Buďte všímavější k okolnímu světu. Vždy vám přinášíme vodítka, kterých se můžete chytit, když vám dojdou nápady. Využijte svou fantazii i touhu stát se někým lepším.

Váhy (23. září – 23. října)

Každá hvězda na noční obloze je váš drahokam, který vám ukazuje cestu ke štěstí. Dívejte se na jejich záři a brzy vám v mysli vyvstane nový nápad, který vám zajistí úspěch, pokud nebudete myslet pouze a jen na sebe.

Andělská rada: Každý je svého štěstí strůjcem. Nebudete-li se snažit, váš život se zkrátka nezmění. Šetřete slova. Věty typu kdyby vám nikdy nepřinesou jakýkoli užitek. Rozhodněte se něco udělat, a to čím dříve, tím lépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Věnujete-li alespoň půl hodiny denně silovému cvičení, vypěstujete si silné a zdravé tělo, které bude úspěšně odolávat různým nemocem. Také vaše mysl bude posílena. Vaše schopnost rozhodování se zlepší a vy budete mít více času věnovat se něčemu jinému.

Andělská rada: Tělo možná bude pár dní sténat, ale mysl nabere na síle. Jakmile dáte svému tělu zabrat, můžete se posadit a meditovat. Budete dostatečně soustředění, abyste odhalili svůj další cíl.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pořádně se rozdýchejte, než učiníte důležité rozhodnutí. Je důležité, aby mysl zůstala neposkvrněna žádnou špatnou myšlenkou, která by mohla ovlivnit váš úsudek. Je tak jednoduché nechat se stáhnout a začít soudit špatně, horší je cesta k opětovnému uzdravení duše.

Andělská rada: Narazíte na spoustu překážek, pokud budete chtít napravit své chování, ale ta námaha za to opravdu stojí. Vytrvejte a budete mile překvapeni.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ne vždy se všechno povede tak, jak byste si to přáli. Proto si postavte nedobytnou pevnost, v níž byste se mohli schovat a vymyslet záložní plán. Stačí si ji představit ve své mysli. Není třeba se vyhýbat ostatním lidem, ale je vhodné dát si pozor na to, komu důvěřujete.

Andělská rada: Vždy je cesta ven. Stačí mít dobré přátele, kterým se můžete svěřit. Už jen myšlenka, že kolem sebe máte lidi, kterým na vás záleží, vám pozvedne náladu a dodá sebejistotu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vzhlédnete-li vzhůru, vidíte pouze šedé mraky, které se na vás mračí. Začnete-li mít pozitivnější přístup ke svému životu, mraky se stanou průhlednými a vy uvidíte slunce, které září na vaši cestu za splněnými sny. Čím více dobrých skutků vykonáte, tím světlejší mraky budou.

Andělská rada: Vidíte-li celý svůj život černě, svádí vás temnota a čeká, zda jí podlehnete. Mít víru v dobro vám pomůže ji zničit.

Ryby (19. února – 20. března)

Skrýváte své dobré nápady přede všemi. Je čas s nimi vyjít ven. Můžete zazářit, pokud své myšlenky svěříte těm správným lidem. Budete jen z zpovzdálí sledovat, jak ostatní slaví svůj úspěch, nebo se rozhodnete stát se součástí jejich skupiny?

Andělská rada: Jste hodně stydliví. Kvůli tomu jste přišli o hodně příležitostí. Spíše plujete po proudu než proti němu. Přestaňte se mučit tím, že se držíte vzadu, a běžte do čela. Máte větší vůdčí schopnosti než si myslíte.

Zdroj článku:
  • Autorský text