Andělská poselství na pondělí: Raci, buďte sami sebou, Ryby, nehromaďte tolik peníze

Andělská poselství na pondělí: Raci, buďte sami sebou, Ryby, nehromaďte tolik peníze
Měníme se každý den. Tvarují nás naše zkušenosti, a to převážně ty negativní. Nechceme zažít neštěstí, a proto si stavíme zeď, za níž budeme v bezpečí. Je ale důležité myslet také na druhé. Otevření své mysli jiným lidem může vyústit jak v bolest, tak v potěšení a hodnotná přátelství. Andělé nám pomáhají vyhnout se špatným lidem.

Naše životy jsou jeden velký risk. Pokud se stáhneme sami do sebe, nic neztratíme, ale ani nezískáme. Chceme-li být šťastnější, měli bychom někdy riskovat. Je vhodné znát správné načasování, co kdy udělat. V tuto chvíli se nám mohou hodit poselství, která nám andělé přinášejí každý den. Jak se můžete dnešním dnem probojovat vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Rozmluva s lidmi, s nimiž si nejste tak blízcí, může být užitečná. Je dobré si při takovýchto rozhovorech dávat pozor, zda to, co sdílíte, přinese tomu druhému užitek. Zároveň netvrďte, že s něčím souhlasíte, pokud to není pravda. Dejte si ale pozor, aby vaše slova neubližovala.

Andělská rada: S klidným tónem dané osobě řekněte, proč se vám něco nelíbí. Kompromis je nejsnazší cesta k vzájemnému porozumění a respektu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne vždy je nutné práci dokončit včas. Někdy je moudřejší požádat o prodloužení času než udělat něco, co je plné chyb a neposlouží nikomu. Volte vhodná slova, jinak způsobíte zmatek. Každou informaci, kterou hodláte šířit dál, si ověřte u více zdrojů.

Andělská rada: Nepřehlížejte detaily. Několikrát si zkontrolujte, zda je všechno v pořádku, jinak můžete hodně zalitovat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Znudění vám znemožňuje dělat něco, co pomůže vám i ostatním. Naplánujte si, jak být užitečnější. Můžete se spojit se svými přáteli a udělat společně něco pro tuto planetu či pro jiného člověka. Hřejivý pocit štěstí naplní vaši mysl a pomůže vám snáze překonat všechny životní překážky.

Andělská rada: Vyzkoušejte něco nového. Najděte si nový koníček, který zároveň bude šířit radost mezi lidi ve vašem okolí. Nereagujte na nepříznivé reakce okolí. Vždy bude existovat někdo nepřející.

Rak (22. června – 22. července)

Okolí na vás tlačí. Nepřeje si, abyste byli výjimeční. Pokud se to děje příliš často, přišel čas všem vysvětlit, že vás nemohou nutit změnit váš život. Vy víte přesně, co chcete, proto povstaňte a běžte za svými cíli. Jedním z nich je pomáhat druhým, proto se zaměřte na ty, kteří si to zaslouží.

Andělská rada: Dokonce ani názor, který vám vštěpovali do hlavy rodiče, nemusí být správný. Dívejte se na svět vlastníma očima a vytvářejte své vlastní názory.

Běžte za svými cíli
Běžte za svými cíli | Zdroj: Midnight Studio TH / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Buďte nezaujatí. Vše si řádně promyslete a teprve potom jednejte. Během řešení sporů zjistěte, na čí straně je pravda, a pomozte té správné straně, i kdyby to mělo znamenat, že uznáte svou vlastní chybu. Mnohem více budete respektováni, když zůstanete objektivní, než kdybyste si stáli pevně za svou iluzí.

Andělská rada: Poptejte se lidí, jaké jsou jejich sny a zda je dokážou zrealizovat sami. Pomozte jim, pokud si myslí, že to sami nezvládnou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zvolte jiný způsob pohledu na život, na práci a na lásku. Jste-li nešťastní, znamená to, že váš starý způsob nefunguje, a pokračování v něm vám způsobí další bolest. Abyste našli sami sebe, pomáhejte druhým nebo zajděte do domova pro seniory a popovídejte si s tamními lidmi, abyste získali více životních zkušeností.

Andělská rada: Důvěřujte svým instinktům, když budete řešit neshody a bude se vám zdát, že někdo nehovoří pravdu. Mějte ale na paměti, že lidé mohou intenzivně lhát, když jsou ve stresu a potřebují životního kouče – možná vás.

Váhy (23. září – 23. října)

Pokud vás lidé spíše ignorují a nechtějí zvedat vaše hovory, znamená to, že příliš mnoho mluvíte. Šíření informací je pro vás životně důležité, ale ujistěte se, že to nepřešlo do tlachání – říkání slov, která nejsou nikomu k užitku. Neopakujte se a nechte ostatní, aby vám také sdělili, co mají na srdci.

Andělská rada: Každý člověk se chce podělit o své zájmy, ale udělat z nich téma celého rozhovoru baví pouze vás. Zeptejte se ostatních, co se událo v jejich životech, a naslouchejte mlčky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše budoucnost je krásná a plná pěkných změn. Váš problém spočívá ve strachu z jakékoli změny. Dovolte osudu, aby vás odvedl z cesty plné kamenů na udržovanou cestu, na níž najdete štěstí. Co se týče plnění denní rutiny, cítíte se pohodlně, ale svůj život tím v lepší nezměníte.

Andělská rada: Nebraňte změnám, aby vstoupily do vašeho života. Chcete-li růst a podporovat své nejsilnější stránky, vydejte se do neznáma a dovolte si odbočit do šťastnější budoucnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neničte své přátelské vztahy jen proto, že se vám zdají opotřebované. Přátelství není od toho, abyste se pouze bavili. O přátele je nutné se starat. Společný výlet vám zajistí obnovení zábavy v přátelských vztazích, poněvadž spolu zažijete něco nového a vytvoříte krásné vzpomínky.

Andělská rada: Každý vztah by měl být oboustranný – jeden se stará o dobro toho druhého a naopak. Nebudete-li mít toxický vztah, potom potěšení ze společně stráveného času vzroste.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vaše odvážné nápady se nemusejí vždy setkat s úspěchem. Do svých plánů zařaďte i ostatní, a to stejnou měrou jako sebe. Lidé spíše přikývnou na váš plán, pokud je necháte udělat více než pouhou menšinu úkolů. Přemýšlejte o talentech lidí a zadejte jim úkoly, které zvládnou.

Andělská rada: Vaše úsilí dosahuje mimořádných hodnot, dnes ale zkuste ještě přitvrdit. Jděte všem příkladem a jejich pracovitost výrazně vzroste.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevyhýbejte se konfrontaci kvůli svému vlastnímu strachu. Jistě, některým problémům je lepší se vyhnout, abyste je ještě nezhoršili, ale většina nedorozumění se dá snadno vyřešit správnou komunikací. Hlavně jedná-li se o peníze, nehrajte mrtvého brouka.

Andělská rada: Někteří lidé mohou využít vašeho strachu. Postavte se všem problémům čelem nehledě na to, jak nepříjemné pro vás řešení bude. Pokud neuděláte vše pro vymazání problémů, vždy vám budou brát štěstí.

Ryby (19. února – 20. března)

Je dobré šetřit peníze, ale nehamounit. Udržujte si jen takové množství peněz, které skutečně potřebujete, a také něco navíc, kdybyste ztratili svůj příjem, abyste měli z čeho žít. Nebuďte přehnaně sobečtí a věnujte peníze tam, kde budou více k užitku než u vás.

Andělská rada: Nenechte si od nikoho nařizovat, co děláte se svými vlastními penězi. Není sobecké říci ne, pokud člen rodiny či přítel chce kupovat zbytečnosti. Vždy se důkladně ujistěte, zda finance budou utraceny s rozumem.

Zdroj článku:
  • Autorský text