Andělská poselství na pátek: Raci, vše má jednoduché řešení, Vodnáři, přátelé odbourají váš stres

Andělská poselství na pátek: Raci, vše má jednoduché řešení, Vodnáři, přátelé odbourají váš stres
Meditace, ačkoli námi často opomíjená, nám dokáže ukázat nové možnosti osobního rozvoje. Ukazuje nám cestu, jakou se můžeme vydat, pokud se na ni plně soustředíme. Je opravdu nutné meditovat v tureckém sedu? Andělé tvrdí, že není.

Můžeme stát, sedět nebo dokonce ležet, pokud chceme meditovat. Nicméně poloha vleže není doporučována, neboť je jednoduché usnout. Nejlepší je sedět, buď v polosedu, v tureckém sedu či na pohodlné židli. Meditace vestoje vyžaduje větší trénink, neboť je větší šance, že se necháme vyrušit okolními zvuky. Jakmile už meditujeme, měli bychom se zaměřit na své problémy a všechny okolní myšlenky vypouštět. A nebo si můžete přečíst andělská poselství na pátek, abyste zjistili, jak na sobě můžete pracovat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ne vždy je nutné plně uspokojit vaši dobrodružnou stránku. Zejména jedná-li se o něco, během čehož můžete přijít k úrazu, vám takovou činnost nemůžeme doporučit. Život máte pouze jeden, proto zbytečně neriskujte. Prožít ho naplno lze i jinými, bezpečnějšími způsoby.

Andělská rada: Motivujte se k pomoci jiným lidem, budou vám vděční a nebudou nadávat, že způsobíte nějakou nehodu. Pokud vám něco říká, že váš nápad není dobrý, vymyslete něco jiného.

Býk (20. dubna – 20. května)

Toužíte být sami s člověkem, na němž vám velmi záleží. Již dlouho se mu snažíte říci, jak důležitý pro vás je. Proč se ale bojíte říci mu to na veřejnosti? Pokud se obáváte negativní reakce, nezapomeňte, že udělá ostudu pouze sám sobě, pokud začne dělat scény.

Andělská rada: Máte-li pocit, že se někdo kontaktu s vámi cíleně vyhýbá, zamyslete se, zda jste ho poslední dobou neuháněli proti jeho vůli, aby s vámi strávil svůj volný čas.

Blíženci (21. května – 21. června)

Chopte se každé příležitosti, která se vám naskytne. Nepřemýšlejte, zda je to dobrý nebo špatný nápad, prostě jednejte. Buď zjistíte, že pro vás nebyla vhodná, nebo se váš život zlepší. Nic mezi tím neexistuje. Nezapomeňte projevit vděk – získáte totiž bohaté zkušenosti.

Andělská rada: Pozor na vaši proslulou nepředvídatelnost. Žijte v domnění, že z jedovatých slov lidí, kteří vás chtějí srazit na kolena, si máte vzít ponaučení. Máte před sebou vzor, jak nechcete prožívat život.

V životě nezapomínejte na vděčnost

V životě nezapomínejte na vděčnost | Zdroj: DimaBaranow / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Přestává se vám líbit, jak s vámi ostatní zacházejí, nelíbí se vám v zaměstnání či si myslíte, že nikoho nezajímáte? Je čas dát sbohem vašemu starému pohledu na svět a osvojit si nový přístup. Pokud se vám nelíbí osobnost vašich přátel a neustále hledáte jiné, pravděpodobně máte špatný pohled na lidstvo.

Andělská rada: Ve všech a ve všem hledejte jen to dobré. Vyzdvihněte přátele, najděte řešení nudného zaměstnání, aniž byste odešli jinam. Na každém se dá najít něco pozitivního, stačí jen hledat.

Lev (23. července – 22. srpna)

Získáte nový pohled na určité lidi ve vašem životě. Jste silně ovlivněni svou minulostí. Vaše bývalé já má velký vliv na to, zda někoho od pohledu soudíte jako dobrého či špatného člověka. Oprostěte se od své minulosti. Nemějte předsudky, lidi vnímejte pozitivně či negativně podle jejich skutků.

Andělská rada: Můžete mít tendenci se předvádět před lidmi, kteří jsou vám sympatičtí. Mějte na paměti, že stejně jako se mohou skvěle pobavit, vás mohou mít za velmi otravného člověka. Všeho s mírou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Spojte se se svou rodinou, má pro vás příjemné zprávy. Z celotýdenní práce jste si odnesli hodně stresu a tato novinka, která se k vám donese, ho nechá okamžitě zmizet. Pokud své rodině budete chtít s něčím pomoci, volte jednodušší plány, do složitějších byste se zbytečně zamotali.

Andělská rada: Nenechte nudu, aby vás donutila říci něco, čeho byste později mohli litovat. Najděte způsob, jak se zabavit.

Váhy (23. září – 23. října)

Někdy je lepší nechtít za každou cenu splnit si svůj sen. Může být sobecký, můžete ublížit mnoha lidem. Napřed se ujistěte, že váš plán všem prospěje a nikdo při něm nepřijde k úrazu, dokonce ani zvířata. Zapojte do svého plánu další lidi, upevníte tím mezilidské vztahy.

Andělská rada: Nemusí jít pouze o vaši rodinu či nejbližší přátele, pokud hledáte spolupracovníky pro svůj projekt. Také lidé, které znáte jen od vidění, ocení, že jste si na ně vzpomněli a chováte k nim důvěru.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše kroky by měly být rozvážné a několikrát promyšlené. Hlavně finance jsou náchylné k úpadku. Jakmile si koupíte jednu věc, nepřestanete utrácet. Naopak pokud přijdete s novým nápadem, jak vydělat více peněz, pošleme vám požehnání a tento plán vám vyjde, budete-li tvrdě pracovat.

Andělská rada: Lidé nemusejí být vždy spolehliví, proto jim nepůjčujte žádné finance, není-li to nutné. Existuje velká pravděpodobnost, že své peníze již nikdy neuvidíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Touha po vzrušení s sebou přináší četná rizika, a to nejen problémy, ale také riskování vlastního zdraví. Neměli byste tudíž dělat nic, o čem si nejste jisti, že je stoprocentně bezpečné. Vaše plány mohou být jakkoli jasné, ale jejich realizace se neobejde bez potíží.

Andělská rada: Nevymýšlejte nic velkého, místo toho se bavte s přáteli či u televize. Ve vašem životě se čas od času objeví den, kdy je lepší dělat toho méně – dnešek je jedním z nich.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Krátký odpočinek vám zajistí energii na celý večer. Nezapomeňte proto vymyslet, zda budete chtít jít ven či zůstat doma a pobavit se tam. Dělejte něco smysluplného, neměli byste ztrácet čas aktivitami, které vás nijak neposunou vpřed.

Andělská rada: Nadbytek energie se také může projevit zvýšenou potřebou argumentovat na vše, co uslyšíte. Nedovolte, aby se to zvrtlo v hádku s osobou, na níž vám záleží.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Náladu na setkání se s velkým množstvím přátel je nyní nutné využít, abyste se pobavili a odbourali stres, který jste v průběhu týdne nastřádali. Zúčastněte se společně soutěže, vaše touha vyhrát bude ohromující a nejspíše vás dovede ke slibnému vítězství.

Andělská rada: Neopomíjejte svou vlastní rodinu. Natolik se zaměříte na své přátele, až si mohou někteří členové vaší rodiny stěžovat. Co kdybyste pozvali přátele i rodinu dohromady?

Ryby (19. února – 20. března)

Víkend pomalu začíná, ale vy stále myslíte na práci. Jste jen trochu přepracovaní. Vana s horkou vodou či horká sprcha vás uvolní a přivede na jiné myšlenky. Je čas užívat si života. Pozvěte někoho, s kým je vám dobře, či se zastavte u své nejbližší rodiny.

Andělská rada: Nemůžete-li si vymyslet vhodný a úsměvný program, můžete zkusit uvařit něco, co jste nikdy předtím neuvařili. Inspiraci hledejte na internetu, v televizi či zkuste něco vymyslet sami.

Zdroj článku:
  • Autorský text