Andělská poselství na pátek: Berani, rozmyslete si vytoužené změny, Býci, nevymlouvejte se na nedostatek času

Andělská poselství na pátek: Berani, rozmyslete si vytoužené změny, Býci, nevymlouvejte se na nedostatek času
Jaký je podle vás dokonalý život? Je to život bez bolesti, utrpení, válek a nemocí? Ačkoli se zdá, že by to byl skvělý život, andělé nám odhalují, že bychom si ho vůbec nevážili. Stejné to je i v osobním životě každého z nás – jeho krásu si většinou připomínáme, když se nám momentálně nedaří.

Vzpomínky na to, jak dobrý život jsme žili, nám pomáhá zvládat stresové situace. Pokud ale nedokážeme ocenit události, kterých jsme byli svědky, pravděpodobně náš momentální problém není tak obrovský, abychom ho nedokázali vyřešit. Paradoxně právě lidé, kteří byli ohroženi na životě, si stěžují nejméně a berou život takový, jaký je. Nestěžují si. Pojďme si z nich společně vzít příklad. Co dalšího můžete udělat, abyste dosáhli větší spokojenosti? Přečtěte si andělská poselství na konec pracovního týdne.

Beran (21. března – 19. dubna)

Než změníte směr svého života, popřemýšlejte, zda je to opravdu dobrý nápad. Ne každá příležitost je skvělá. Abyste později nelitovali, zaměřte se na to, co nyní máte a co touto změnou můžete získat, ale také ztratit. Buďte realista, nedívejte se skrze růžové brýle.

Andělská rada: Dobrý nápad je zeptat se vašich nejbližších, co si o vašem rozhodnutí myslejí. Mohou vám poskytnout objektivní názor, je-li váš vztah založen na upřímnosti.

Býk (20. dubna – 20. května)

Určitě existuje něco, co jste se chtěli naučit, ale vymlouváte se na nedostatek času. Začněte pár minutami a postupně čas strávený touto aktivitou prodlužujte. Den má dvacet čtyři hodin a kdokoli chce, ten si v něm najde dostatek času na sebevzdělání.

Andělská rada: Potřebujete-li pomoc s běžnými povinnostmi, abyste si našli více času na vzdělání, požádejte dobré přátele. Mají-li čas, neodmítnou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte-li neobvyklé touhy, které vy sami považujete více než podivné, něco vám v životě chybí. Vyhraďte si dostatek času na sebepoznání. Je toho hodně, co sami o sobě nevíte. Nehleďte na to, co si o vás myslí ostatní, záleží na tom, abyste byli spokojeni sami se sebou vy.

Andělská rada: Přijměte své nedokonalosti. Chcete-li je odstranit, čeká vás dlouhá cesta. Mnohem lépe se na ni připravíte, když se budete mít rádi nehledě na to, co se vám na sobě nelíbí.

Rak (22. června – 22. července)

Občas máte pocit, že jste všechny na světě již omrzeli. Ostatní o vás mohou mít stejný pocit. Jakmile si vsugerujete, že jste nechtění, přestože to nemusí být pravda, začínáte být k ostatním lidem hrubí. Zkuste zůstat pozitivně naladěni a uvidíte, že nic není tak strašné, jak se původně zdálo.

Andělská rada: Buďte milí k ostatním za všech okolností. Jedině tak vás lidé budou mít raději. Vztekem všechno pouze zhoršíte, snažte se ho tolik neprožívat a hlavně neprojevovat.

Zkuste zůstat pořád pozitivně naladění a nebuďte hrubí k ostatním lidem
Zkuste zůstat pořád pozitivně naladění a nebuďte hrubí k ostatním lidem | Zdroj: sergio_pulp / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Ne každý váš plán se setká s úspěchem. To ale neznamená, že byste neměli nic zkoušet. Naopak, pokud se budete soustavně snažit dosáhnout svého cíle, pravděpodobnost, že se vám to nakonec povede, bude stoprocentní. Nikdy se nevzdávejte, ani v těch horších časech.

Andělská rada: Můžete si nechat poradit od ostatních, ale způsob, jakým budete pracovat, by měl být váš vlastní. Buďte originální a využijte kreativitu, abyste dosáhli úspěchu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chcete-li rozšířit své obzory, můžete si vyjít s člověkem, jehož způsob přemýšlení se značně liší od toho vašeho. Je to nejlepší způsob, jak poznat nové lidi a najít jejich hodnoty tam, kde byste je za normálních okolností nikdy nehledali.

Andělská rada: Spojte se s těmi, kteří nemají předsudky vůči nikomu a nechtějí trávit čas pomlouváním ostatních. Od těchto lidí se můžete ledacos přiučit, neboť se věnují smysluplnějším činnostem a dokážou vám předat své zkušenosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Berte ohled na ty lidi, na kterých vám záleží nejvíce. Pochopitelně můžete zastávat svůj vlastní názor a držet se ho zuby nehty, ale pokud vám většina přátel říká, že to, co se chystáte udělat, rozhodně není dobrý nápad, a hlavně argumentují-li podobně, možná je čas se zamyslet.

Andělská rada: Něco jiného je nenechat se odradit od svých snů a něco jiného je udělat velkou chybu na základě tvrdohlavosti. Ptejte se lidí, proč se vám pokoušejí radit, a zjistěte, co svými radami skutečně myslejí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Všechny vaše dobré nápady se rodí ve vaší mysli, ale stejně tak i vaše nejtemnější obavy. Dlouho jste si neodpočinuli od všedního života. Co takhle rodinný výlet či menší procházka přírodou? Ať už se rozhodnete pro cokoli, tato změna denní rutiny prospěje vaší mysli.

Andělská rada: Nemusíte si být jisti, zda toužíte po změně. Zkuste ji a sami uvidíte, zda vám více vyhovuje váš normální den či drobná změna. Dokud to nezkusíte, nezjistíte to.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste hodně vynalézaví, když potřebujete dosáhnout svého cíle, tak proč toho nevyužít nyní? Možná máte práce plné zuby, nicméně hodí se alespoň popřemýšlet, zda neexistuje pro vás příjemnější způsob, jak vydělávat peníze. Nechcete-li, nemusíte do konce pracovního života zůstávat na stejné pracovní pozici.

Andělská rada: Máte-li nějaké výhrady k vašemu současnému životnímu stylu, nestěžujte si. Místo toho se zaměřte na to, co změnit a jak to změnit, abyste vedli spokojený život.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Udělejte někomu radost, jen tak. A nečekaně. Každý den potkáváte velké množství lidí, kteří mají špatný den. Už jen pozdrav s úsměvem jim dokáže zlepšit náladu. Tím zlepšíte náladu i sobě a zlepšíte vztahy se svými nejbližšími. Krátká návštěva u příbuzných vám také vykouzlí úsměv na tváři.

Andělská rada: Žijete jen jednou. Nedovolte, abyste nakonec vzpomínali na to, co jste mohli dnes udělat jinak. Dopřejte si, co vám chybí, a zkuste to udělat tak, abyste zároveň udělali dobrý skutek pro někoho jiného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste příliš unavení každodenním životem. Najděte nový způsob, jak se zabavit, pokud se vám zdá, že ve svém životě nemůžete žádnou zábavu zažít. Vždy nějaký existuje, stačí jen chtít vyzkoušet něco nového. Aby vám nepřipadalo, že každý den je stejný, pro začátek zkuste trochu zkrášlit svůj domov.

Andělská rada: Nemějte pocit, že zanedbáváte své povinnosti, když čas více věnujete sobě. Stejně jako být důslední je důležité věnovat nějaký čas své mentální pohodě.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaši přátelé si zaslouží lepší zacházení. Toužíte-li po nových přátelích, je dobré si zároveň najít dostatek času pro ty stávající. Budete považováni za silného člověka, pokud budete mít dlouholeté přátele, nikoli tehdy, když je budete měnit jako ponožky. Na každém člověku ve svém životě hledejte to nejlepší.

Andělská rada: Každý člověk si zaslouží šanci dokázat vám, co v něm je. Pokud vás někdo z vašich přátel již omrzel, sdělte mu to i s důvodem, proč tomu tak je. Společně hledejte řešení.

Zdroj článku:
  • Autorský text